- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sonarr és Radarr
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nem tudom pontosan megfogalmazni az aggályaimat, de úgy érzem, hogy gyakorlatban használható előnye a 2900Xt-nek sose lesz a Gtx-kszel szemben. Ez alatt azt értem, hogy legeslegfeljebb 10 fps lesz a különbség(ami vagy elenyésző, vagy játszhatatlan mindkettővel kategória), mert attól függetlenül, hogy esetleg fog változni a játékokban az átlagos műveleti arány, az nem úgy fog bekövetkezni, hogy a teljes teljesítményigény változatlan marad, hanem a textúrák legalább ilyen számítási igénnyel fognak bírni, s így az aránynövekedés következtében még sokkal nagyobb teljesítményre lesz szükség a kártyáktól, pedig már újabb játékokban most sem igazán valami jól teljesít se a 2900, se a 8800, legalábbis nagyfelbontáson már erőlködni kezdenek max. beállításokon újabb dolgokban, én elég pesszimista vagyok mindkét kártya jövőjét illetően.
Na mind1, nem igazán ismerem a kártyák felépítését, 3d-s grafikából meg egyelőre csak a geometriával ismerkedtem, most lesz ilyen tárgyam, majd utána hátha okosan tudok hozzászólni.Mindenesetre a jelen számomra azt mutatja, hogy el fog hasalni hamar mindkét generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Villanyszerelés
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest