Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• keszegduda

őstag

Nv és ATI közt vacilálok. Már nagyon régóta töröm a fejem, hogy melyiket is válasszam, ugyanis nem szeretnék nagy befektetést szánni főleg VGA-ra, ami nagyon veszti az értékét.
    Kinéztem magamnak egy 320Mb-os 8800GTS-t, ami több teszt alapján pariban van a HD2900XT-vel és árban szerintem igen is elfogadható. Igen ám, de csak 320Mb és ha én kiadok egy csomó pénzt ilyenre, elvárom, hogy menjen gond nélkül minden 2 évig. Na ekkor jön a 2900XT. Drága viszonylag jó teljesítménnyel és ott lapul benne a 320 stream proci 512Mb rammal, ami a jövőben megjelenő játékoknak fog igazán kedvezni, főleg ami már GS alapú lesz. 60K is már sok nekem nagyon egy VGA-ért és az igazat megvallva nem tudom mi tévő legyek. Megérné egy 2900XT vagy 320 esetleg 640-es GTS?
    Itt ott olvasgattam, hogy a 2900XT alázni fogja a G80-at GS-ben ill. DX10-ben. Eddig 50K volt a határ, néha túllépve néhány ezer HUF-al, szerintetek merjem bevállani a 2900XT-t vagy maradjak a 8800-nál? Nekem 10-20 ropi is nagyon sokat jelent... :U
    A tesztekben nem bízom, mert egyiket nézve a másik után, össze-vissza mindig más eredmény jön ki szinte azonos konfig esetén és engem legfőképpen a min. fps érdekel... :)
    Esetleg értelems tesztet ha tud valaki linkeljen, sok VGA-val és min. fps-ekkel.
    Bocsi hogy hosszú voltam, de most fogok előszőr beleugrani egy komolyabb VGA cserébe...7300GT-ről váltok, tudom hogy fénysebesség lenne a két VGA között még 320-as GTS-el is, de várom a konkrét tapasztalatokat, véleményeket!
    Köszönöm előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák