Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
-
leviske
veterán
Igen, nForce... mert abból gyártanak normális minőségű alaplapokat. Amugy meg pont a Giga 790X DS4 lapjával fog beleütközni egy SB600 bugba ami miatt meg fog állni tuninga 2.7-2,8GHz környékén.
Tehát én két dolgot tudok javasolni: megvárni az új 790-es lapokat, amiket már SB700/750-es délihíddal szerelnek, vagy venni kell egy nV 780a-s lapot.

(#9271) daniboyle: várd meg a lap SB700-as változatát.
Több infóért érdemes ezt, vagy ezt a topikot felkeresni. 
-
rocket
nagyúr
Diablo 3 mire megjelenik az NV-nek es az ATi-nak is valoszinuleg lesz mar DX11 kartyaja, igy addigra a DX10.1 tamogatas mar nem lesz nagy szam.
Nem kell atesni a lo tuloldalara mint ahogy Fuad teszi, nem lesz semmilyen 180fokos fordulat szoftver oldalon, vegre elindult komolyabb szinten a szoftver tamogatas az ATi-nal is, igaz evekkel kesobb mint kellett volna, dehat meg mindig jobb keson, mint soha
-
-
Pubszon
veterán
Nem lefele van a gond, hanem hátrafele.
Itt eggy kép a 8800GT-mről, a 48XX-esen pedig hátrább van a GPU és lehet emiatt nem fog elférni. Pár mm elválasztja.
-
Pubszon
veterán
Írtam nekik, és ők arra válaszoltak, hogy az uj ATI-nak nagyobb a hőtermelése és hogy rakjak rá mindenféleképp vcentit.
Ebből arra következtettem, hogy rámegy, meg ez biztos is, de lehet vele nem fog beférni a gépbe.
Tehát míg nem látom vagy vki nem tesz rá, addig bizonytalan az ügy.
-
VR6-Fan
veterán
jajj ne hülyül már, nem gagyi, egyszerüen az első széria szar. amúgy komolyan szar a külföldi forumukon már panaszkodtak is, lehet az ati valami időzítőtt tett bele hogy a kibontás számítótt 5 munka napon belül beadják a kulcsot te meg vehessél újat.

Hooper:a táp jó, proci helyet inkább a 7xxx szériából lapból meg inkább P45 chipsettel már(asus-giga) VGA-ból meg nincs szenvedés vegyél nyugot szívvel 4850-est, esetleg kapasból vegyél rá egy új hűtőt ha ingerült vagy a zajra és/vagy a meleg VGA-ra.
-
Szatesz
őstag
Jaja ez is kb ugyan az az eset lessz..Tehát az árba belekell kalkulani egy masik hutot aminek fentvan a kockazata hogy elveszted vele a garit....Ilyen alapon akkor mar lehet erdemesebb venni egy 3870x2 t ami ha nem jatszol visszaveszi az orajeleket és nem eszik sokat...és csak 4-5% al lasabb mint a 4870 es és még huzni is tudod...
-
Mappa
addikt
a gamestaros linkeden a hosszászolásoknál :azon a nomad23 gyereken lehet a legtöbbet szakadni " ....a legutóbb bementem egy boltba ott kérdeztem h mennyire ajánlják a 4870-t,4850-t hallottak e róla már valamit
A boltos egyszerüen annyit mondott h "nekem inkább legyen egy gyengébb NVIDIÁ-m mint egyATI-m." "a Nivida mindig versenyképes maradt az áraikkal amikor az ATi 3870x2 70k került"
ja főleg hogy most a GTX200 -ok a 100k fölött vannak Muhahahahaa
tényleg sok buta ember van

-
Calibos
addikt
-
idegbeteg18
tag
Ezen olyan jót nevettem "Ja utánanéztem.Prototype,Far CRy2,Fallout3,Crysis warhed-kapásól ezek jönnek év végén és ha nem tévedek egytől egyig nvidia kártyára lesznek írva optimallizálva.
Előre kiváncsi lennék majd akkor a boldog(talan)4850,4870 tulajok arcára amikor majd érdekes bugokkal,fagyásokkal,lassulással találják szembe magukat...........
ja és persze majd az ATI kiad ezekhez is 2-3hónap mulva egy megfeleő drivert mire mi 8800GT,9800GTX,9600Gt tulajok már el is felejtik ezt a játékot" -
katt777
félisten
Így. Csak a következő oldal (és lapozgathatsz tovább, ráadásul felbontásonként is változgat). Azzal semmit nem bizonyítasz, hogy kiragadsz 1-2 tesztet. Átlagban 10% volt a 4870 lemaradása ("even if overall performance of the 4870 would be say 10% slower .. still it would win based on the price"), de az meg ki nem sz.rja le? A 3870 lemaradása nagyobb volt a 8800GT-vel szemben, még 8.5-ös Cat. után is, mégis az előbbit tartottam meg.
-
Roderic
tag
egyet értek !! pedig én régen NV-fan voltam de ATI-s lettem!!
bár nem hogy hogylehetett ennyire elszarni ezt a 9-szériát!!
egyedül ebből a 9600GT lett sikeres kari és szerintem ebböl is adtak el a legtöbbet idáig !!
de mostantól a HD4850-re lesz a legtöbb kereslet, beleértve magamat is !!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rocket
nagyúr
Eleg alacsony mennyisegben, es csak azsiaban arultak, szoval nem csoda nem volt kepben

Nem baj egyebkent, minnel tobb partner van, annal nagyobb a verseny, ezzel a felhasznaloknak nagyobb a valasztasi lehetosege, persze referencia 4850 kartya az ott a kepen, johetne mar valami egyedi hutessel

-
janos666
nagyúr
Najó, de ha 100 fok a GPU magban a termisztor (vagy mittudomén mivel mérnek), akkor a chip felszini burka ami a hűtő alsó lemezét éri jó ha 90˙ , mire továbbterjed a hő a lemezen, vagy másik irányba a nyákon már 80˙-ra se fogja felfűteni a többi alkatrészt, ennyin azért nem olvasd még semmi.
-
tzsolesz
nagyúr
Egyébként hol tesztelteék ezeket a karikat, az antarktiszon? Nem értem miért hogy gondolták úgy mérnökök, hogy jó az 80C°-on is.
De most tényleg egy komoly kérdés, nem viccből: Károsodik a kari a gyárihűtővel, ha nem nyúlunk az órajelekhez? Mert ha igen, akkor ez sajnos egy két hónapon belül óriási negatívum lesz a akri javára, mert az csak egy dolog, hogy jó a teljesítménye az árához képest. Nem mindenki PH! user, meg szaki, gépőrült, hogy egyből cserélgesse a hűtőt, azt sem fogja tudni, hogy hány fokos.szerk: ja, jól van, végül is janos666-tól megkaptam a választ rá. De azért ez érdekes.

-
Jiced
csendes tag
Ha nincsenek elrontva, akkor ez tisztán szívás, mert a "low power" és a "medium power" között nincs különbség.
TPU - MSI HD4850A TPU azt írja, hogy a driver-ben találhatóak az értékek, mégis benne vannak a bios-okban is.
Remélem csiszolnak még ezen a powerplay-en az új ccc-vel...
-
Jiced
csendes tag
Egy kis info az NDA-ról, mert úgy látom van itt egy kis kavarás:
"According to an (unsigned) NDA document we have here, "The announcements on the RV770 will lift at 12.01am EST (05.01am BST/06.01am CET) on Wednesday 25 June, 2008.""Azaz hivatalosan ma 12:01 a.m., azaz ÉJFÉL után 1 PERCCEL ((közép európai idő szerint reggel 06:01-kor)) lejárt az NDA, az anadtech cikke is megjelent (pedig ők mindig betartják), ill. az AMD is eleresztette a www.unleashonetera.com -ot, sőt már az ati.com -on van egy szép flash a HD4870-ről.
A HD4800-as széria hivatalosan "meg van jelenve"!
Aktív témák
- Windows 11
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Több infóért érdemes

Pont indok kéne

lol
A teszteket várjuk.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)