- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
fagy53 #49507 üzenetére
Na..asszem majd este. 1 kérdés. A 4850-nel nem ütközök problémába Carlosc alatt? Xp alatt is minden ok lesz? Mert procihoz ez a Win 7...gyenge nagyon. S ha ennek a kártyának mind1 az oprendszer..akkor vissza a Xp meg UD3R F9 bios is megy a levesbe s jön az F6-os. Szóval? Riva tuner, Xp..stb.. működik rendesen 4850-nel?
Köszi előre is! -
lipi67
nagyúr
válasz
fagy53 #49025 üzenetére
Elhúzódott a VID-es procituningom, nem 1xü 4 hengerrel,de asszem kvra megérte a plusz 1GHz feszemelés nélkül..[3,6GHz/VID], lassan jöhet a vga..(Ma nem nézek más feszes CPU tesztet, talán még ezt 20-30MHz-cel lehet nyújtani, igaz 3,3körül számítottam. (lapot is leegyszerűsítettem közben
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
fagy53 #49025 üzenetére
Szia!!!!!
Ezért kérdeztem, kb mik azok a határok.. mi az amit illene tudnia, s hol kezdődik az, amikor belenyúltam a jóba? (vagy éppen a szarba). Bár..Tök szép, nem bántam meg.Előbb a proci VID-es tuning nagyolása..s majd utána a VGA..(kb du 3tól)
Mod:Kvra ez ugrott be nekem is! Meg fogja bocsájtani nekünk, jó fej.
Mod2(
).Bár az eleje nem is off, ki is veszem.
-
Májsztró
addikt
válasz
fagy53 #48447 üzenetére
Ez sajnos így van.De ha leleményes az ember , akkor egy 12cm-es ventivel , meg egy 12cm --> 8 vagy 9 cm inverterrel és némi kemény kartonnal bármit meg lehet oldani , csak mératre kell vágni a dolgokat , lenne is egy ötletem. Bár lehet ,hogy egy fél napot is igénybe venne
-
kfron
aktív tag
válasz
fagy53 #48367 üzenetére
Megkönnyeztem válaszodat, válaszod nekem olyan,
mint eltévedt hajónak a világítótorony...
Ami még kérdés, hogy a jövőben megjelenő játékok az órajelet, vagy a textúrázók számát dijazzák majd jobban. Mivel nem vagyok egy Vér Pisti, emiatt nem fogom cserélgetni a karit félévente.
Zsigereimben viszont azt érzem, hogy az utóbbi (textúrázók) lesz a mérvadó... (ha mindkettő akkor behalok) -
katt777
félisten
válasz
fagy53 #48023 üzenetére
Ha játékélményt akarsz, keresgélj a porosodó polcon.
Ez már olyan, mint a zenében, vagy akár a moziban: ott sem találsz jót, tehetségeset, csak amit a képedbe nyomnak.
_Toka_: Nem foglalkoztatnak összeesküvés-elméletek, mert sosem találgatok, inkább informálódom.
Csak sajnos kifordult a világ, a warezolás ugyanis nem úgy kezdődött, hogy sok tolvaj lopni kezdte a szoftvereket, hanem hogy sok felhasználó szépen vette a szoftvereket (mert ha visszagondolsz, azért régebben egyre-másra jelentek meg remek szoftverek, amelyek közül sok 1 floppy-s még ma is nagyobb élmény akármelyik mai, csilivili vacaknál), aztán egyre másra azt látta, hogy tulajdonképpen meglopják, úgyhogy nagy divat a felhasználóra fogni a dolgot, de az ember már csak olyan, hogy ami jó, azért szívesen fizet, ami szar, azért meg valahogy nem akaródzik neki. Aztán persze lehet nyomatni a konzolt, hogy azon majd muszáj lesz megvenni a rabszolgának a szemetet, de hát ezen már csak a magamfajta régimódi emberek akadnak fent.
Na és akkor még nem szóltam a több patch-csel is játszhatatlan szoftverekről...
Honnan lehet 9.5 drivert letölteni? Mert én csak Catalyst csomagot találtam, ATI oldalán meg 9.4 van.
-
_Toka_
senior tag
válasz
fagy53 #48001 üzenetére
Akkor ez esetben jó az igazoló "photo"... Az egyik max szorzóval számol, a másik meg - mivel printscreen alatt nincs agyonterhelve a cuccos - energysaver üzemmódban megy...
És ez alatt nem csak a konkrét esetet értem, de ez úgy eléggé általános...
Mindegy, ezért van az, hogy akkor matatok a tesztekkel, ha valami nem megy megfelelően, vagy vadi új, és hozzávetőleges info-ra van szükségem. Amúgy abban a "rengeteg" szabadidőmben meg játszom.
No meg megnézem itt, ki mit tesztel ... és okosságokat köhögök bele...Sorry srácok!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #47992 üzenetére
A 25% szerintem max alapórajeleken jönne ki. De ez egyáltalán nem vészes. Én is megvettem volna a 4830-at, de nekem 1Gb-os kártya kellett. Ha meg már 1Gb-osat vettem, úgy voltam vele legyen a 4850, ara vágytam már fél éve is, csak nem volt rá keret. Most összejött rá 34k, és megtehettem hogy megvegyem.
Amúgy soha nem lett volna ilyen kártyám sem. A saját házi kasszából nem veszek el ilyen dolgokra, mert az nem azért van, hogy én kiélhessem a vágyaimat, hanem azért hogy mindene meglegyen az új családtagnak, a lányomnak.
PS: Pontosan mi az cluster? A ROP-hoz kapcsolódik?
-
katt777
félisten
válasz
fagy53 #47964 üzenetére
Játékokban olyan kevéssé jobb az i7 a wolfiknál, hogy én az egész i7 platformot garantáltam kihagyom.
Kell egy izmos E8xxx (esetleg tuning), az bőven vinni fogja a legújabb játékokat is még pár évig, max. VGA-t kell cserélni, sztem ez a legtakarékosabb megoldás, de ez persze csak az én véleményem (ill. ha netán jönnének 4 magot rendesen használó játékok, még ott vannak a Q9-esek). Ha valaki számításokkal izmozik (CAD, videoszerkesztés és hasonlovak), annak nem rossz az i7, csakhogy lassan jönnek a CPU-tehermentesítő VGA-k + driverek is, szóval amúgy sem 100%, hogy az i7 a legjobb befektetés (az arany garantáltan értékállóbb
). Viszont jön az ÁFA-emelés, szóval aki vásárolni akar valamit, az jobb, ha még július előtt megteszi, és persze minél drágább cuccot vesz, annál többet spórol.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #47961 üzenetére
Nekem a BIOS-ban most 725/1050 van. 740/1100-ig 3Dmark, és játék-stabil, de a furmark 1-2 perc után lehalasztja a gépet ezeken az órajeleken, így lejjebb vettem.
XP nem játszik nálad?
A tuninghoz pedig annyit, hogy a 4830 ahogy néztem a teszteket átlagosan 10-15%-al van elmaradva a 4850-től. Azonos órajelen is elhúz szerintem kb 10%-al egy két játékban, gondolom +160SP csak határoz itt ott valamit, bár nem mindenhol az tuti.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
fagy53 #47882 üzenetére
Hát igen, most azóta Crysis-el izzasztottam, se meg érezte, semmi képhiba semmi anomália, így marad ez a bios-os tuning. Visszavettem egyébként 725/1050-re, mert nekem egyelőre így szimpatikusabb. Így nem kell piszkálni többet, esetleg még a ventit beállítom, hogy alapon ne tekerjen feleslegesen.
Crysis 1680x1050-ben közepes beállítások mellett AA nélkül, olyan gyorsan megy, hogy én még így eddig nem játszottam vele. Sőt azt vettem észre hogy AA-val nekem tetszik.
Feleslegesen lassítja a játékot.Most meg vagyok elégedve a gépemmel, mert újra a monitorom natív felbontásán tudok játszani, úgy mint amikor a 4670-el 1280x1024-ben.
_Toka_
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy ruhás topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged