- Dany007: Kiakasztó frissítések
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
virkir #49810 üzenetére
amit linkeltél vga-kat azokból az első az amit kaptam a 3870 X2 helyett. csak nagyon lite cumókkal
nah mind1.
a kérdésem az lenne, hogy hallottál vmi érdemlegeset a hűtéséről, netán vkinek tapasztalata? mert gondoltam, hogy rápasszentolok egy auras-t, két vékony ventivel. -
- = Zk = -
félisten
háló
filóztam, h lecserélem a hűtést a 4870-emen[link] ,de egyelőre tanácstalan vagyok.zalman párti vagyok, de válságvan, és picit sokallom az árát, a teljesítményéhez képest...
PH!- nem csinált még teszteket ez ügyben? -
- = Zk = -
félisten
válasz
Daffni2 #49213 üzenetére
ez érdekes. ismim évek óta CCC-vel frissíti a vga-ját, törlés nélkül
tehát 9,4 fentvan, leszedi a 9,5-öt CCC-vel, és simán expresszben ráinstallálja az előző driverekre.....
voltaképp énis így szoktam. legalábbis a 3870 X2-mnél így csináltam. 4870-nél lehet másképp kell?! -
- = Zk = -
félisten
mivel nagy segítség nem érkezett, így mepróbálom újfent. csak másképp...
ilyen vga-t ki használ. 1gigást -
- = Zk = -
félisten
válasz
NeoExDeath #49147 üzenetére
az marhajó, mivel pont két napja kaptam egy ilyet az X2 helyett
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
igen, ezt hallottam (olvastam) énis. de ha pl leszedem a CCC-t, és felteszem az ATT-t, akkor is gondba lesznek egymással, nem?
tehát elméletileg teljes CCC pusztítást kell végezni, ha ATT-t akarok használni. nálam pl ilyen van. semmit nemtudok még róla[link]
jó a hűtése, tuningolhatósága stb. kell keresnem valakit akit zaklathatok ilyen és hasonló ügyekben ezzel a vga-val kapcsolatban#49138) madgie:takarítás alatt sima uninstallt kell érteni?
(#49140) gfefe: hasonlóan látom a szitut énis, egyelőre nem aggódok
#49141) NeoExDeath: ugynézki amit linkeltem?...
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
realmadrid92 #49132 üzenetére
miben lesz gyengébb egy 4870 az 5xxx széríától? milesz a külb a két kártya között?
DX támogatásban, meg architekturában( + gyártástechnológia!)?....
(mivel nemtudom ,ezért kérdezem)
(#49131) -ben feltett észrevétellel kapcsolatban van valakinek valami használható segitsége?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
madgie #49130 üzenetére
szép
énmég nem mertem hozzányúlni. örültem, hogy kaptam ezt az X2 helyett.
egyelőre még aztsem tudom, hogy hogykell bánni egy 4870-es karivalmert a régi 3870 X2-met RT-vel szabályoztam. ezt valahogy nem merem, meg az az érzésem, hogy alapból bios szerint normálisan hűt. habár még nem monitoroztam. de ami még fura, az az, hogy amióta megvan az új vga, meleg levegőt présel a táp. pedig alap állapotban vagyunk. no stress!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone #48978 üzenetére
köszönöm
remélem énis. egyelőre egy pozitív tapasztaltot hallotam. egyelőre többet senkit.
#48979) vuk777: nemvagy ünneprontó. és nemzavar ha beszarik, ugyanis garis a termék.
-
- = Zk = -
félisten
sziasztok
3870X2-t becserélték garba, és kaptam helyette egy 4870et.
ugyhogy átköltöznék ebbe a topicba -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #48146 üzenetére
azt tudtam, hogy nem dx11-es. de remélem dx10.1-ről könyebben lépek dx11-re
amugymeg sztem ez a "hamarosan" elég messzevan. vagytemár tudsz vmit amit én még nem?
szerk: ennek a dx10 vs 11-nek megmég nemolvastam utánna. tehát nemtudom, miben lesz különbség. mert dx9 és 10 között szemmel látható a különbség!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bozont #48064 üzenetére
meglátjuk mithoz az APEH. lehet 4890-et
#48065) samu74: tudtommal nincs gond a hűtéssel.
#48069) katt777: áááá, a jóöreg Katt doktor
ezeréve nem hallottam felőled!
noh, köszönönm a tesztet, átnyálazom. valamit csaktudok vele kezdeni
eddig ugynézki, lecserélem 4890-re. de ezmég nagyon a jövő zenéje. addig még van 2hét kb. -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
Mélységes Tisztelet nektek
Ugynézki megadta magát a 3870 X2-m, és nagy valószínűséggel (de ezmég nem 100%!!) kapok helyette egy Sapphire HD4870 VaporX 1Gb-t. A kérdésem ezzel kapcsolatban az, hogy megéri-e ezt a VGA-t lecserélni egy 4890-re, annak tudatában, hogy szeretek FULLHD-ba nyomulni, ahol amivel lehet. Értem ezt perpill a játékokra. nem crysis, játékok!
Mennyire időtálló egy 4870 vaporX? Mert a 4890-ről Ódákant zengnek...! De persze amíg nincs a kártya a kezemben, addig nemtudok semmit. Ámbátor szeretek előre tájékozódni.. .
üdv
-
- = Zk = -
félisten
Noh jóestét a topic uralkodóinak
én egy másik topic lelkes tagja volnék, de jöttem ide, érdeklődni pár dolog után. remélem nem harapják le a fejem ezért
nos..... sokat agyalok, az ATI folyamatos VGA születésein, és elméláztam egy ilyen VGA-n (Sapphire_HD4870_1GB_VaporX). amit váltana, az egy 3870 X2. szintén a gyémánt kivitel.....
anno azért választottam ezt a karit, mert gondoltam 1GB memcsi, mégiscsak 1GB. hát ráfaragtam. nem használja ki
de gondolom, a 4870 1gigás változata, esetleg igen.
jelenleg full hdben futtatok mindent, amit lehet. de érzésem szerint ahoz, a jelenlegi VGA-m harmatgyenge. max 1680X1050. oda, érzésem szerint elég még.kérdés: megérné-e lecserélnem a jelenlegi VGA-m az álltalam linkelt VGA-ra. Vagy várjakmég, mert az ATI kidob még vmit, amivel csökkenti pár VGA árát?!
jah és persze igen fontos szempont a hűtés! akár utólagos is!!
üdv
Zk -
- = Zk = -
félisten
a játékok egy része jólvan optimalizálva...nV-re sajnos
szerencsétlen ati meg próbál vmit igazitani havonta a catalystjével...!
de majd a Diablo 3 szakit a hagyományokkal remélem(#22172) Sárpac:nézük pozitiv oldalról(ATi)..lemegy igyis-ugyis,nem?
Valamint ha az ATI-nak elmagyarázod merre menjen,akkor valószinű hogy,nem fog másik közértbe menni(pl egy drágábba)... -
Aktív témák
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig