- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
KaiotEch #49442 üzenetére
Aki meg az 512-es változatát..az is világít
Most kitesztelem. Eddig 752/1122 most csak a ramokat néztem[nem ez a végük], csak.. 1x-re nem tudom húzni a gpu-t és a ramokat. (gondolom fesz).Az egészséges középutat keresném. Megnézem, mi hoz többet a konyhára, ha a ram megy jobban, vagy a gpu. (szoftveresen nem lehet feszt emelni?) -
GrG1210
aktív tag
válasz
KaiotEch #49268 üzenetére
Hali , nekem is szinte ugyanez a configom mint a tiéd , és szintén 7-es winfos , és nem a winfos a hibás , mert nekem is akadozott , g15 billentyűűzeten ( lcd kijelzőn ) nézegetem a paramétereket , és bizony az e8400-as procimon mindkét mag 100%-on ment a játék alatt , a vga-m bÍÍrta volna csak háát a procit megette mint a szart, mellesleg a gta4 egy szar optimalizálhatatlan game .
-
Djuree
félisten
válasz
KaiotEch #49268 üzenetére
márpedig jobb. nem is a konzol maga, hanem jobban optimalizálják rá a játékokat. ezért való a konzol inkább játékra mint a pc. még 3 év múlva is minden játék szaggatásmentesen fog rajta menni, ugyanolyan graffal mint pc-n ha fullra állítanád.
D®. GeNy@: az a ps3 amiben cell van...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
KaiotEch #49077 üzenetére
Na, akkor hasonló hőmérséklettel bír, mint az én Giga-m, és ennek sincs hangja.
Szőrös fánkot ráeresztetted már? Nekem 59fok lett a max. 1280x1024-en. A hangja nem nőtt tőle, mert csak 60foknál kapcsol feljebb a ventije, viszont a tápom már elég szépen elkezdett sírni. -
-
leftyke
aktív tag
válasz
KaiotEch #48879 üzenetére
Bocsi nem v.tam. Hát nekem nincs akkora monitorom de tesztek alapján egyenlőre igen. A játékok még nem kérnek nagyobbat de kérdés meddig lesz ez így. J meg jön lassan a DX11-es kari az biztos tol a többi árán lejjebb. Nem lehet ezt tudni a számítástechnikában mikor mit érdemes venni. Az 50K-s ajánlatot meglehet gondolni mert az nem rossz. 45 vagy 50K már nem nagy különbség. Az ember egy jó estét nem tud 5K-ból megúszni. Na de most meek majd benézek a fejleményekért d.u.-tán. Ha ez nincs elírva már rabolj rá 1GB-os 4870.ő az
-
_Toka_
senior tag
válasz
KaiotEch #48886 üzenetére
Ezért élnek meg az alternatív hűtést gyártók is...
Ha most nyár előtt úgy mernék költeni, ahogy nem, én is vennék egy ilyet... De félő, hogy a 4850-emtől nem tudnék pár nap alatt jól megszabadulni. Na, nem mintha nem lennék vele maximálisan megelégedve, de ezt nem naon lehet kihagyni... -
vzsryl
nagyúr
válasz
KaiotEch #48875 üzenetére
Egyértelműen ez éri meg legjobban. Szvsz. ez a legjobb HD4850-es hűtés terén, és ráadásul a legolcsóbb 1GB-os változat. A helyedben jól meghúznám, hogy az 1GB-os VRAM ne legyen felesleges semelyik játékban. Egyébként Full HD-hoz ez a kártya húzva is kicsit kevés, inkább már egy HD4870-esre van ott szükség. Ha sokat játszol, akkor inkább egy 22"-os 1680x1050-es felbontású monitort nézz.
-
leftyke
aktív tag
válasz
KaiotEch #48871 üzenetére
Nekem palitom volt ami nagyon erőss 4850es csak én megpiszkáltam és behalt. De szerencsére annyira nem vizsgálták ki így kicserélték gigabytera a passzív hűtésesre. Na erről a véleményem ha nincs 6ventid a gépben meg se merd kockáztatni. Nekem 120-130fokkra is felment míg nem raktam mellé egy hűtőt. De sz.tem ezek elég jó kártyák a 4870et nem venném vagy 4850 vagy akkor gyűjteni 4890re. Példák:Sapphire ,Gigabyte ,Palit , Segítség
-
dunc
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
válasz
KaiotEch #48652 üzenetére
Ha ipon-on rendelsz, akkor email-ben küldik az információkat, és telefonon fognak hívni akkor, amikor már ott van a környéken vagy a ház előtt. A postaköltség 2400 Ft náluk.
Amúgy minden elfut vele maxon 1680x1050-ben, kivétel Crysis és GTA4, de azok semmilyen kártyával nem mennek maxon, esetleg 300k-ért Tri SLI GTX280-al... -
lsc
nagyúr
válasz
KaiotEch #48652 üzenetére
Rendelni neten keresztül lehet bármikor, hétfőn fognak hívni a részletekért . 16xx felbontásra még jó, de már egy-két "játék" /gta 4 , crisys / kevés . Ha nem vagy maximalista /max szűrők/ akkor azért még sok mindenre elég .
Mod : Akkor oda egy-két helyen már kevés úgy a 4850 512 .
-
Shim
őstag
válasz
KaiotEch #38198 üzenetére
Épp most írtam egy kis szösszenetet a passzív Gigabyte 4850-esről
Logout cikk
-
NKing
tag
válasz
KaiotEch #37646 üzenetére
Akkor lényegében az Intel is milyen szánalmas processzorokat gyárt, mert arra is szokás hőcsöves hűtést venni. De a gyári intel borda is tökéletes ezek szerint, se nem hangos, se nem melegszik tőle a proc. Ugyan.
A 4850-nek se lesz semmi baja, ha a gyári hűtővel használod, csak egy jól szellőző ház kell neki. De az minden magas kategóriás gépnél kötelező. Ha meg nem akarsz bütykölni, akkor lehet kapni egyedi hűtésűeket is. És még mindig jobban jársz, mert alig drágábban egy milliószor erősebb kártyád van, ami csendes is. -
NKing
tag
válasz
KaiotEch #37604 üzenetére
Azt is figyelembe kellene venned, hogy akik a fórumokra írnak, hogy ilyen vagy olyan bajuk van a kártyájukkal, azok kizárólag azok, akiknek tényleg bajuk van vele. Akik maximálisan meg vannak elégedve a karijukkal, azok nyílván nem írogatnak a fórumokra. És szerintem Ati és nV fronton is éppen ugyanannyi ember akad, aki panaszkodik valamire. És akkor még nem vettük számításba azt az eshetőséget, hogy a drága user hozzá nemértése, a többi hardverrészen való spórolása, vagy a nem megfelelő kezelése eredménye e az a bizonyos hiba. Ami a garit illeti, biztos lehetsz benne, hogy ha ilyen jellegű bajod lesz, készséggel visszaveszik a kártyát, és nem fognak érdeklődni, hogy eredeti e a játék vagy mivel tesztelted.
Én is teszteltem GTA4-et az új patchel, és azt vettem észre, hogy sokkal jobban fut. Akár mindent feltehetek maximumra, még akkor is úgy fut, hogy éppen élvezhető. Persze nem úgy játszom, mert este meg nagy forgalomban belassul kissé. Az árnyékok nekem is olyan pöttyösek, mint a paint spray, de lehet, hogy azt úgy is tervezték??
Bár a szobai függönyök is olyanok, meg a fák.
Azt vettem észre, hogy friss restart után mindig jobban futott a géjm. De ez a peccs előtt volt.
Ami nekem sok teljesítmény javulást hozott, az a peccsen kívül még a lapozó file kikapcsolása volt (WinXP). Ezek óta abszolút tökéletesen fut, meg se rezzen HIGH HIGH mellett. 8.12-es catalyst van fent. -
DeSanto
őstag
válasz
KaiotEch #37609 üzenetére
Érdekes.
Nálam sosem voltak ilyen hibák.
Hidd el nekem sok helyen user error van.
Másrészről 9800GTX-ről váltottam 4850-re és sokkal jobban jártam.
Ráadásul még nekem fizettek a cseréért.
Minden játékban amivel én játszok gyorsabbnak bizonyult a 4850. (nem mindennel játszok ami megjelenik!)Szóval döntsél szíved szerint.
Ha a 9800GTX-et választod ott nem kell hűtést cserélned.A ref 4850-nél viszont ajánlatos ha nem akarod hogy a géped többi alkatrésze is izzon(CPU,alaplap). -
Bluegene
addikt
válasz
KaiotEch #37604 üzenetére
jó a GTX 260-es jobb, de szerintem a 4850-es jobb vétel a 9800GTX-től, olcsóbb és gyorsabb, időtállóbb, innentől
a legbrutálisabb kártya meg a 4870X2-es
de mondom szíved joga, csak felhívtam a figyelmet h a 9800GTX nem jó vétel, a GTX 260-as az már megéri, de a 4870 szvsz ugyanolyan jó, sőt
ami megéri a pénzét: 9800GT, 4830, 4850, 4870, GTX 260, GTX 260(216 sp)
ami nem éri meg a pénzt, vagyis tudásához drága: 9800GTX, GTX 280, 4870x2
najó az utolsóról a 4870X2 és a GTX 280-asnál legalább meg van a tudat hogy csúcskártya, de a 9800GTX a legrosszabb vétel, bármit vegyél csak ne azt
-
Bluegene
addikt
válasz
KaiotEch #37602 üzenetére
pedig nvidia kártyákkal is előfordul(GTA4 topicban olvastam 8800GTS-sel)
az ő kártyája hibás, az enyém tökéletesen megy
a 4850-es ráadásul időtállóbb és már most erőssebb, de te tudod nagyon nem nyúlhatsz mellé, max félév múlva már jobban növekszik a lemaradása
azt nem értem miért veszel drágábban gyengébbet?végülis hívhatjuk esztelenségnek, de márkahűségnek is
-
_Toka_
senior tag
válasz
KaiotEch #37491 üzenetére
A 4850 nem ennyivel jobb egy 9600GT-nél, amennyit a 3DMark06 eredmények mutatják. Játékokban össze se hasonlítható a kettő. Nemigen látni teszteken egy lapon a kettőt.
smk17: Neked is fontos lehet...
(#37492) smk17: Oooops, akkor ott valami nincs rendben. A Crysis az Crysis..., de a többi játékban jelentősen jobb a 4850. Én 9600GT-ről váltottam erre.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest