- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
eXodus
őstag
válasz
tibz03 #13675 üzenetére
Ezért nem mind1 h valaki hónapok alatt bukik 10k-t. vagy egyik napról a másikra 20k-t.
Középkategória/felsőkategória... teljesen mind1 hogyan nevezzük a 4870 nem a gtx280 ellen készült mégis drasztikusan kellett csökkenteni a gtx árát.
48*0 a teljesítményéhez képest szokatlan olcsó. (Talán rudi írta h lehett ovlna drágább még 10kval)
lsc most akkor legyen tele a topik: "c2q nem hajtja ki a 4850et csak 6GHz-en", "1200Wos táp elég lesz neki?", "fúúúú nagyon melegszik, ez normális?"
-
eXodus
őstag
válasz
tibz03 #13667 üzenetére
Süllyedő hajóról addig jó távozni amíg nem lep el a víz.
Megjelennek a dx10.1 és mégjobban visszaesik a 8800. De még csak dx10.1 sem kell mert idővel nagyobb lesz a különbség a 8***,9*** és 48*0 között, ati javára. (Sok példa van rá h egy kari megjelenésénél még nem volt gyorsabb a konkurenciánál, de 1év múlva már jelentősen gyorsabb volt) -
eXodus
őstag
Ugyan már. vers-től ez még kulturált hsz volt.
-
eXodus
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #5449 üzenetére
görbe a felső 4850.
(#5456) szegény karinak még mennyi megpróbáltatást kell kiállnia...
-
-
eXodus
őstag
"az SBAA-t azért nem támogatja az nVidia, mert a ROP-ba "drótozott" MSAA gyorsabb - ahol lehet használni."
Mintha írtak volna oylat korábban (nem tudom ki -talán abu-) h sbaa-val meglehet közelíteni az msaa sebességét. (v talán gyorsabb is lehet)
" GT200-ban megvan az az újítás,"
oké de nem tudjuk ez milyen teljesítménnyel csinálja (48x0hoz képest). A sávszélesség gondolom még nem minden.
Újabb játékoknál egyre problémásabb az msaa, miért nem támogatja akkor az nv, ha gyorsabba konkurenciánál?De asszem nem okoskodom tovább mert ezzel kapcsolatban van pár hiányos rész a tudásomban. (nem is kevés
)
-
eXodus
őstag
"ivel nem támogatja, a játékkészítők is csak elég visszafogottan fogják. tehát szó nem lesz sírásról. de amúgy én azt hittem, az architektúrális nem-megfelelésre gondol a hsz írója - és lejjeb kiderül, hogy jól hittem."
Inkább nem akarja támogatni az nv. ÉRthető okokból (lasabb lenne mint a konkurenciánál, mivel nem tud jobb lenni.)
A fejlesztők meg szerintem támogatnák (ha engednék) pl.: AC de egyéb okok közbeszóltak.SBAA-t sem véletlenül " nem támogatja" az nv. Az ati már megmutatta h elég jól tudja használni.(kimondatlanul is az nv-n valószínűleg lasabb és ezért az nv azon van h elhitesse h ez nem kell)
-
eXodus
őstag
És más van más is. Gondolom nem véletlen növelte az nv a Stream output teljesítményét. (bár még így is eléggé elmarad az atitól
)
Főbb dx10(.1)újításokban lemarad az nv, érthető h nem erölkteti a dx10.1et, még is csak maguk alatt vágnák a fát ha a gtx280 a 4850nel versenyezne....
(#3822) tzsolesz
Van pár dx10.1es projekt. (arról ne is beszéljünk h hány játékhoz kilehetne adni peccset)
De a crysis is úgy indult h igazi dx10es játék lesz. -
eXodus
őstag
jééé rocket optimista és bízik atiban ...
-
-
eXodus
őstag
válasz
VinoRosso #2310 üzenetére
Valahogyan meghackelve. Nem véletlen h 640ben van gyárilag. Így is néha low fps.
Vagy 1080pben szétnyújta elmossa.
youtubeos link: 10*15 pixelnyi videóval mit akarsz mutatni? talán 1080 -t ?
Persze elméletben szép dolgok ezek.
Nem azt mondtam h lehetetlen, bár ki tudja mit trükköztek a felbontással gt-nél.
Szétnyújta, elmossa => ingyen AA bármikor jól jön. -
eXodus
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1769 üzenetére
"A ddr5 még mindig olcsóbb, mint az 512bit-es vezérlő.."
Ez van. Ha ugyan azt az eredmény érik el, akkor nekünk mind1. És én nem akarok többet fizetni mert 4GHzes és 512bites, aztán gyorsul 1%... ára meg 10-20% drágább." Pedig kelleni fog egyszer az az 512bit"
De most még nem. (Valószínűleg) -
eXodus
őstag
válasz
[CS]Blade2 #1765 üzenetére
Nem biztos, hogy tudja majd használni azt a bazinagy sávszélt, föleg a 4870, mert csak 256bit-es,
Éppen ezért kell magasabb freki a ramoknak, mert csak 256bites.
Ha 512es lenne akkor nem tudná kihasználni a sávszélességet. -
eXodus
őstag
válasz
leviske #1282 üzenetére
"Szerintem senki sem számított ilyen lépésre az nV-tól..."
Oké, de a 8000esek nem most jelentek meg. Azóta léphettek volna. Főleg az ms.(#1283) ulveczkii
Főleg h az ms sorban felvásárol mindenkit. Tehetett volna arról h jobban rá legyen utalva az ember a vistára, ha már annyira dx10 folyik még a csapból is. -
eXodus
őstag
Nem értem h az amd és az ms miért nem lépnek fel jobban az nv ellen. Amd jobban rá van szorulva a vistara a dx10.1 miatt és az ms érdeke is vista erjedése. (És az amd tudja beváltani a vista marketinget.... jobb, gyorsabb, stb.)
Hosszú távon nem hiszem h az ms érdekeit szolgálná az nv dx10hez való hozzáállása.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Riasztó topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Eredeti játékok OFF topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest