- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
nixx-21
őstag
-
Oliverda
titán
Na igen, csak ott már az alaplap lesz a szűk keresztmetszet. Majd ha lesz 4x16-os lap akkor már talán (AMD 8xx chipset). Az 1000+ wattos tápról meg ne is beszéljünk inkáb. Az áráról meg pláne.
_Toka_: A cikk/hír szerzője szeret erősen ferdíteni ha AMD-ről van szó, tehát nem kell mindent készpénznek venni amit leír.
-
leviske
veterán
Csak azzal a különbséggel, hogy a 50-esből lesz normális ellátás, viszont a 70-es rendes indulása elvileg tolódik...
MOD: Arra viszont kíváncsi leszek, hogy mennyi lesz az áruk magyarországon... az 50-esnek $-ban számolva 36k lenne az ára, a 70-esnek pedig 56k. Remélem, hogy ebből kiindulva azért magyarországon hozzá lehet majd jutni az 50-eshez 45-50k-ért, a 70-eshez pedig 65-70k-ért.
De valószinűleg kezdetben au 50-es lesz 65-70k környékén, a 70-es, már csak ritkasága miatt is olyan 80-90k környékén.
-
janos666
nagyúr
Figy, nekem nem is kérdés hogy ha ATI kártyám lenne felraknám-e a patchet AC-hez:
DX10.0
DX10.1Kezdjük a HDR minőséggel: A DX10.1-es természetellenesen vakító, olyasmi mint a hl2:ep1-ben vagy a Far Cryban mikor először techdemózták a HDR-t. Én ilyen szempontból az első verziót választanám ahol visszafogottabb a fényerő. A 10.1-esen a közeli deszka is fényárban úszik pedig a lakkozatlan időlyárásnak kitett fa nem olyan mint egy tükör, ahogy a távoli várfalak se.
Másik, nézd meg az imént említett távolabbi várfalakat, nekem sokkal szebbnek tűnik minden az első képen. Először néztem is nem-e rossz sorrendben nyitottam meg a képeket, de nem, az első szebb kép a sima DX10-es és a második a DX10.1-es. És elvileg mindkét kép ugyanazzal a radeonnal készült, szóval nem a catalyst és forceware driverek minősége szólt közbe, a Vista verzió változik.
Ebből nem vonnék le messzemenő következtetést, de a PNG tömörítés valamelyest kissebb meretűre tömörítette a DX10.1-es képet, ha ugyanazzal a programmal készült a screenshot akkor lehet nem véletlen tömöríthető jobban az a kép ami nekem kevésbé tetszik ránézésre.Mod: nem engedte linkelni a képeket az oldal, lementem és javítom a linket...
-
Mozso26
senior tag
Érdekes vita alakult ki. Nekem is eszembe jutatott egy régi emléket miszerint az Nv azt álitotta hogy a dx10.1 szoftveresen emulálhato és hogy nem nagy kaland. Namost ehhez képest itt többen is állitjátok hogy az Nv-nek át kellene dolgoznia az egész arhitechturát(ezt most direct irtam rosszul
) a dx 10.1-hez, vagy legalábbis a technologiai elörelépéshez.Akkor most valamelyik oldal, fél téved, nem? Vagy igaz mindkét állitás??????????????
Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged