- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Razermazer
őstag
sziasztok
Pár oldallal ezelőtti kártyacilipelési problémám megszűnt most már egy boldog 4870-es tulaj vagyok nagyon szuper ez a kártya. A gond nem is a kártyától jött hanem a tápból, ezek a kártyák akkor áramot vesznek fel hogy a tápok kezdenek el ciripelni zizegni, úgyhogy a Gainward kártya marad nálam( nah mondjuk a Shappire kártya tényleg ciripelt nem csak a táp). De hogy egy ilyen jó kártyához a gyártó ilyen szegényes csomagolást adjon, bazi nagydoboz 0-a beltartalom csak a szükséges kellékek, 1 tápcsati átalakító vagy hívjuk molexnek, egy dvi vga átalakító, egy hdmi átalakító, svideo rca átalakító és többpontú svideó átalakító. Jó még volt használati utasítás és egy drivercd. Tehát a tápproblémát olvastam itt pár oldallal odébb, nehéz dió nekem egy Sesonic s12II 500watt-van elvileg jónak és elégnek kéne lennie a 4870-hez nem is cserélem le egyhamar mert nem vészes de a kettő független 12-voltos ága csak 408wattot ad le és úgy tűnik ennek a kártyának ez éppen hogy elég. Nagy terhelésnél elkezdenek zenélni a kondik benne 3dmark alatt vagy veri high alatt bármilyen játéknál. Tesztelő srácoknál volt a kártya tehát ők mondták, hogy nem probléma mert bírja ez a táp csak ha idegesít, és idővel gyengül majd a táp, akkor igazán egy 750-es kell neki mert az a 12v-os árain tényleg le tud adni 500wattot sőt többet erre már crossfire is lehet kötni de nem olcsó mulatság. Ő lesz a kinézett darab csenedes és erős[link]
Megmondom hogy miért nem a jó a 600-as tényleg jó darab az is sőt elegendő de azért nem rossz az ha nem csúcson járatjuk a tápot had legyen benne egy kis erő még.
Hűtők terén szerintem ez lesz a nyerő[link]igaz hülye kis ramsünijei vannak, de akkora a gpu-ról elvezető hűtőborda hogyha ráteszel egy vagy 2-ő csendes scythe 800-ast azok elegendő levegőt fújnak még a ramokra is. Én a hr03-gt is ajánlom az is elég csak kell rá egy csendes 92-mm-es garantáltan nem fog a hőfok még tuning estén sem érdekelni. A hr03-gt ára szerintem most a forint erősödése miatt olyan 11000-10000 környékén alakul plusz a venti kell még 14000 lesz a vége és örök darab nagyon sok kártyára rátehető. Ennek az új csodának az ára, hát azt nem tudom, de szerintem lesz olyan 14000 nem lehet több, mert a másik hűtők sem olyan drágák. Jó ez relative hogy mi a drága. Remélem segítettem valakinek, igen tudom hogy bitang drága de aki vett egy ilyen kártyát hát, és zavarja a referencia hűtő akkor ez van. De szerintem egy jó bios majd megoldja amit a magyar informatikus srácok csinálnak hehe.
Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari