- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
-pooshy-
tag
válasz
Razermazer #18878 üzenetére
Van egy fasza vezetéknélküli fülhalgatóm,ha azt földobom játékra,bomba is robbanhatna a konyhában,azt se hallanám....de film közben családdal....az más...akkor ne zavarjon.
-
Egzee
őstag
válasz
Razermazer #18828 üzenetére
Nem kell kínlódni azzal a hülye tesztel... Mindenki csak vergődik vele pedig semmi értelme... Nem értem, hogy hogyan lehet valakinek ez a heppje... A vrm ilyen meleg a gpu tüzel a memók megfulladnak... Ki a maszatos francot érdekel??? Működjön... Ok! Ha valaki a csendet szereti az cseréljen rajta hűtőt, de tesztelje le egyszer és ha jó akkor hagyja a francba... Inkább használjátok amire való... Játszatok vele, ne ilyen barnamohás dunkin donutsot nézzetek már vele... Tiszta geekség...
-
Seelaard
tag
válasz
Razermazer #16443 üzenetére
Átrakom majd egy másik gépbe, hogy kiderítsem, valami kompatibilitási probláma van-e?
-
Seelaard
tag
válasz
Razermazer #16441 üzenetére
Milyen márkájú a tied? Nekem Asus
-
munky
őstag
válasz
Razermazer #16425 üzenetére
Tápod milyen?
-
TTomax
félisten
válasz
Razermazer #15906 üzenetére
az S1 se kifelé fúj be is be van szorítva,meg még melegítik ,mégis 40fokkal hűvösebb a gyárinál...Jut eszembe...S1-el miért is nem lehet CF-et csinálni???Én vettem rá ilyet,és maradt egy centi a két kártya között...
-
válasz
Razermazer #15680 üzenetére
750W... ne hagyd magad átverni. Hogy lehetne a táp a hibás, hogy nem ad le elég naftát, ami 500W-os, amikor (egy jobb) 350W is elég egy 4870-es konfignak. 750W már egy mikrót is elbír
A tesztelő srácok inkább csak nem tudták meghatározni, mi okozza pontosan. Ha meg csúcson járatod a tápodat, akkor már régen rossz... de még az 500W-ot sem fogod így járatni, ez biztos.(PH!-s teszt is bizonyítja). Egyszerűen pénzkidobás lenne a 750W-oat megvenned.
A 4870 meg nem ránthat akkorát.. gondolj csak bele. A mikró, ha már itt tartunk, jót ránt, de azért mégsem egy kategória. -
rollins
őstag
válasz
Amúgy hogy szűnt meg nálad a ciripelő hang? Igaz azt írtam, meg kell szoknom ezt a halk sípolást, mit mondjak, elég fura, de legalább nem ciripel 3d-ben, gondolom ezért nem fogják nekem kicserélni
-
Skizz
addikt
válasz
Az S12II tápok nem két, hanem 1 db 12-es ággal rendelkeznek. Lsd: VX450/HX520.
A kártyának elég lenne gy 300-350-es FSP PNF is, egy C2D kíséretében. Terhelés alatt pedig nem a kondik zenélnek, hanem a tekercsek, mivel nincsenek kellőképpen lelakkozva. Ha ez a táp felől jön, és nagyon hangos, akkor gari. Működésbeli problémát nem tapasztal az ember ilyenkor, de a gyárilag megadott zajszintet túlszárnyalván jogosan kéreti vissza magát a szervízbe a PSU.
A 750+ tápok pedig nem tudnak több kráftot nyújtani egy VGA-nak, egy S12II-nél, lévén, hogy nem létezik (én legalábbis nem tudok róla) 650 névleges felett SR táp. -
rollins
őstag
válasz
1 db 4870-nél az egész gép nem kajol 300W-nál többet...[link] A grafikonon meg 264W-ot látok, pedig fLeSs-ék QX9650 -nel járatták.
TTomax: Ha 2db HD4870 CF menne, akkor még érteném a 750W-os tápot :-) -
sas1980
tag
válasz
Razermazer #15307 üzenetére
Nem kettő van benne csak egy!! De elmúlt!
Azóta nem csinálja! Lehet ez csak nálam megoldás.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Razermazer #15298 üzenetére
Ez az megoldás nem platformfüggő, a feszstabilizátor tekercsek ciripelnek a terheléstől függően. Ilyenkor a 60-85 FPS-re való korlátozás megszünteti a ciripelést. Az én 96GT-m 400FPS felett ciripel csak, de akkor úgy mint most kinn a kertben a tücskök.
A tücsök driverében hol kell a vsync-en állítani, és gariban cserélik őket, mert egész éjjel nem hagyják abba. -
rollins
őstag
válasz
Razermazer #15281 üzenetére
Akkor ez lehet a venti, már nem tudom, de a vga felől jön. Mikor az msi biost raktam fel, mert azzal lehet konkrét fordulatot megadni táblázatban a bioseditorral, akkor jobban hallottam. Szóval ez nem éppen tücsök hang, olyan mint a régi tv mikor egész halkan, de hallhatóan "sípol". Fsp tápom akkor adott ilyen hasonló hangot, mikor alul volt terhelve.
-
válasz
Razermazer #15281 üzenetére
Próbáltad gariztatni? Ha tényleg erősen ciripel lehet esélyed egy cserére.
Amúgy lehet meggyengült a kártyámon a RAM vagy alkottak valamit az új driverben GDDR5 téren. Most új Catalystal is néztem egy artifact scant miután eltoltam az overdriveban koppanásig, és a RAM-ot visszább kellett venni mert hibázott. Most 1000-ren jár. (ez se kevés azért, de régebben előző driverrel 1100 is csont nélkül ment)
-
sas1980
tag
válasz
Razermazer #15267 üzenetére
Lehet ez valami "induló szériás betegség"-lehet.
Mondjuk tudom ez téged nem vígasztal.
-
sas1980
tag
válasz
Razermazer #15243 üzenetére
Nekem nem ciripel pedig Sapphire-om van.
Az ipon fórumon viszont a GTX 260-280 ról azt írják ciripelnek mint állat!! -
slett27
addikt
válasz
Razermazer #15250 üzenetére
Nekem is Sapphire 4870 van és csak akkor hallottam ciripelést, amikor szerencsétlen kártya 830/4100(1050)-n ment (gyári hűtő, minden BIOS mod nélkül, venti manual 30%).
Alapon teljes kuss van.
-
viktor82
őstag
válasz
Razermazer #15250 üzenetére
-
viktor82
őstag
válasz
Razermazer #15243 üzenetére
Az én sapphirem nem csiripel!happy vagyok én jót fogtam ki!
Aktív témák
Hirdetés
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya --csütörtök estig JEGELVE!
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest