- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
York
tag
Nekem ami bejott az, hogy fentrol is elszivom. Most mikor a pallokat vagtam fel akkor fentrol ciklon + PS porszivo, hatulrol meg forgacselszivoval. En azt tapasztaltam, hogy a dewalt egesz jol kidobja hatra a port. Igy mar vallalhato mennyiseg volt alatta meg korulotte.
-
York
tag
-
generatoros
tag
-
pacman_123
tag
Hát én pedig lombfűrészelnék. A marás sztem sem jó 5let. Nagyon vékony részek is vannak, mindezt 2 centi vastagon - nagyon nem triviális biztonságosan megmarni. A karikás részen nem is férne át olyan maró, ami vékony is, meg csapágyas is, meg tud 2 centi magasságban is marni.
Ráadásul ... hiába van meg a marósablonod, először akkor is körül kellene fűrészelned minden egyes mukadarabot (5-6 példánynál mind a 10-12 -t) nagyjából - aztán meg marni. A vékony részeken nemcsak a törés veszélye áll fenn, hanem hogy kikapja a kezedből. Nem spórolnál túl sokat időben, sőt - szinte semmit. A kutya még csak-csak marható jól, de az ember - na az sztem annyira nem. Biztonságosan tutira nem.
Hidd el, egy jó, finom fűrészlappal nem lesz az a vágás olyan ronda. Figy, nem precíziós csapágyházat készítesz, simán és szépen ki lehet ezt lombfűrésszel vágni. Jó, kicsit kell csiszolnod majd, óvatosan, merthát az emberalaknak vannak vékonyka részei.
A szintén emlegetett "50 ezres hobbycnc"-ről pedig: van olyanom. Hidd el, háromszor (de lehet négyszer is) biztosan kivágnék lombfűrésszel egy embert, mire egy olyan CNC végezne egy darabbal, a 2 centi vastag anyagból. Nem tud az olyan gyorsan vágni .. azért csak annyi. Mikor 3mm mélyre eresztettem az anyagba - sírt, zörgött, hörgött - és még nem is nagy sebességgel martam vele. Azért adnak hozzá alapból kis teljesítményű marómotort, azért olyan a váza amilyen - mert csak 50 ropi (kicsit azért több), és mert annyit tud amennyit. "Tanuló CNC"
Szóval: szerintem lombfűrész + finom fogazású ("nullás", "egyes") fűrészlap, keményfa. Mondjuk tölgy (dió) kutyára, bükk (juhar) emberre, ha a színek (kontraszt) is fontosak.
-
pali923
aktív tag
Pár példa.
Én meg az ebayről vettem, de itthon is van bőven. -
Soká
senior tag
Hááát, visszapostázni a gépet ezért, nem túl kedvező opció.
Én a helyedben készítenék egy kis videót a problémáról, elküldeném nekik, hogy mit ajánlanak? Ha kulturált társaság, akkor vagy nagyvonalúan küldenek valami cseredarabot és elviszik a régit, vagy felajánlanak valamilyen visszatérítendő összeget a javíttatásra és/vagy a javítás módjára adnak tippeket.
Az én tapasztalatom az, hogy udvarias panasszal hamarabb érsz célt mint pattogással.
Ha belegondolok, hogy 2008-ban én még 40.000ft alatt vettem ezt a gépet... Vagy a pénzünk romlik nagyon vagy az uni-max szállt el. (tudom mindkettő...)
-
pali923
aktív tag
-
Soká
senior tag
Arra a narancssárgára gondolsz, amit a markolatba kell behúzni, hogy forgatni tudd a markolat gombját? Nem ugrik vissza magától, ha forgatni próbálod a gombot?
Közben rájöttem, hogy te nem a belső gyűrűre gondolsz, hanem a kívülről benyomható gombra... Már nem megyek le újra megnézni az enyémet, de itt egy videó, ezen látszik, hogyan kellene működnie. [link]
-
pacman_123
tag
Miapéklapát .... minden asztalos fórumon egyszerre támadnak a kamuoldalak?
Hobbiasztaloson is .... szállítással együtt 34 dodóért, 305-ös vastagoló gyalu (Maki/Metabo/stb klón). Nyilván, persze, azonnal, hármat ....
Ha nem szempont a nagy felfekvő felület (és ritkán az), simán jó ez a beépítés. Én jól elvagyok vele, ráadásul a párhuzamvezető is meg van oldva (nagyjából ...). Beépítő betétre meg .. van akinek ilyenen lóg X éve a Triton. Kezdetben nekem is olyanon lógott, aztán később csábultam el az Incra-ra, legfőképpen a remek mágneses és sokféle méretű szűkítőbetétei miatt. Sajna nem bagóért vágják az emberhez ...
-
kavalkád
senior tag
miért is ne lenne igaz?!
teljesen korrektnek tűnik az az oldal én is rendelek tőlük ilyet és ilyet is, mondjuk 100-100 darabot. ráadásul van elérhetőségük is, egy egész e-mail cím, ez engem meggyőzött. bátran rájuk bízhatom a bankkártyám adatait, elvégre nagy múltú cég, "Copyright © 2021".azt javaslom vegyél 10-et, mert akkor már van mennyiségi kedvezmény is:
de ami a legjobb, hogy 500-at is rendelhetsz, az is 72 font lesz, maximalizálva van az ár, mert náluk a vásárló az első. -
hucsa
újonc
Triton tra001 beépítéséhez keresgettem dolgokat, az András megoldásával szemezgetek, mert nekem is pont BOSCH gts-em van.
https://www.youtube.com/watch?v=JiJ2aifVE4kDe ha ez igaz lenne, ezt választanám:
https://www.ganudots.com/index.php?main_page=product_info&products_id=266989
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest