- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
De nem is baj mert nekem nem aggregát kell hanem egy igen pontos és már kiegyensúlyozott(Ha az ürge megfaragja a tengelyt az még vergődik ,ha megpörgeted, mert nincs kiegynsúlyozva!), tengely egy motorral, innen indultunk el a kis körutazásra amit tettem aszem , hogy erre hogy tegyek szert a magam módján úgy, hogy nincs űrtechnikás pontosságú 100milliós gépen, dolgozó esztergályosvargajános ismerős és cimborám.
Ezt oldottam meg a gépvázat asztalt tolókát meg elkészíítem magam nagyon fainul.
Hát az összecsukhatóüság felől még kételyeim vannak (4-5KW-os motor elég nagy,az állvány meg nem lesz fölösen nagy , lesz-e sok hely az összecsukáshoz, kisebb lesz-e valóbaan számottevően meglátjuk --egyszer.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged