- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman_123
tag
"A párhuzam vezető párhuzamos a lappal?
Ha esetleg a tőlünk távolabbi része szűkebb, tehát összezár ..."Ez nekem is eszembe jutott, de nézd csak meg ezt a posztját:
https://prohardver.hu/tema/asztalos_klub/hsz_59987-59987.htmlNézd meg a 2. képet, milyen durván belebólintott a lap a fába, keresztvágáskor(!) És nem is volt hosszú a vágás, még nagyon vastagnak sem mondanám az anyagot. (3. képen a keresztvágó segéd). Itt a párhuzamvezető képbe sem jöhet, feltételezem hogy a keresztvágó segéd nem kotyog (Satibi: ugye nem kotyog? könnyedén jár és nem "táncol" jobbra-balra) - itt vmi nagyon durva mechanikai kotyogás okozza ezeket a kilengéseket. Meg extrém esetben okozhatja nagyon vékony lap is (Satibi, már kérdeztem korábban az is lehet megírtad csak nem figyeltem: milyen lapot vettél? Ránézésre Freud)
Lehet a függőleges irányú kottyanás ÉS a kézzel is előidézhető lebegés együtt tud ilyet. De az a bemaródás a 2. képen a leszorítózott (!) anyaggal együtt nagyon durva. Itt valami nagyon nem kóser a mechanikával, vagy "kimaradt" belőle valami, vagy eleve gyártási selejt lett beépítve. De megnézve más HS 100 videókat, ettől vastagabb anyagot is szebben vágnak vele, még a gyári hosszvágó lappal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Monitor hiba topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozgolódás a Splinter Cell körül
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Dacia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest