- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
válasz
thyeby #50988 üzenetére
Kéne keresnem egy normális lapszabászatot itt a környéken (Veszprém). Megérdeklődtem az egyik helyen, ahol a bútorlapokat szoktam vágatni, és akik 2-3 hétre vállalnak megrendeléseket, bruttó 800 Ft/m2-ért szabják fel a rétegelt lemezeket.
Egyébként egyetértek azzal amit írsz.
Az egész nálam onnan indult, hogy szeretnék kicsit ismerkedni a rétegelt lemezzel, és általa kipróbálni, gyakorolni különféle technikákat, műveleteket (lapolás, csiszolás, felületkezelés, stb.) Az idő jelenleg nem annyira számít, mert nem az a célom az egésszel, hogy minél gyorsabban végezzek vele. Szerszámot viszont mindig próbáluk úgy választani, hogy az ne kelljen egyhamar lecserélni.
Azonban lehet tényleg elengedem ezt az otthoni tábla vagdosást és inkább kifizetek érte valamennyivel több pénzt, a többi műveletet így is tudom gyakorolni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest