- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
T J
tag
válasz
SchumiBácsi #49603 üzenetére
A vágás felülete valószínűleg a 200 ezressel is olyan lesz, mint a 20 ezressel, mert ez a fűrészlaptól függ.
450W-os zöld bosch-al vágtam már 12cm vastagat fenyőben. A 18V-os aksisok közelítik ezt a teljesítmény-szintet, de a dekopír és a kisflex sokkal gyorsabban meríti az aksit, mint a behajtó. A milwaukee, amit linkeltél először, csak 12V-os! Az olyan 250-270W körül lehet, ami nem hangzik olyan jól, és ennyiért drága is. Akkor vennék aksist, ha létrán, helyszínen használom.
Amit én megnéznék rajta, az a fűrészlap-csere megoldás, tapl merevsége, és lehessen könnyen beállítani a 90°-ba. Ezen kívül ár/érték arány, aksi-kompatibilitás, minőség-érzet, kinézet, ... ki-ki saját szempontjai. Ezeket neked kell eldöntened.
Fogantyú szempontból én is tanácstalan vagyok, így ezt hátra sorolnám, és a többi alapján talán ez is eldől.
Megnézheted ezt is: STANLEY FME340K-QS 26k-tól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Oppo A54s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest