Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Hiányzik a gamer érzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszamóca
aktív tag
A legnagyobb összeg 80 ezer forint volt, amit előre utaltam egy vakerásnak a makita porszívómért.
Ismeretlennek, jófogáson nem utalnék semmit. Legutóbb egy frekiváltót szerettem volna venni, telefonon beszéltem is az eladóval, aki össze vissza hadovált, hogy ő vállalkozó és azért adja újonnan harmadáért mert becsapták, és ott áll benne a pénze két éve, de nincs számlaszáma sem, hanem ismerőst kellene keresnie akinek a számlájára utalhatnék.
Nem küldi utánvéttel mert már megjárta. Én mondtam, hogy a postázási díjat átutalom neki előre, így nem bukhat semmit, de ebbe sem ment bele, és abba se, hogy megadja elérhetőségét.
Végül megegyeztünk hogy személyesen veszem át, de csak a szombat a jó neki mert akkor szabad. Erre pénteken ír, hogy nem jó a szombat, de különben is eladja pénteken mert mindjárt jön valaki megnézni, és én bizonytalan vevő vagyok. Na itt szakadt el a cérna.
A jófogás szerű oldalakon nincs támpont az eladó megbízhatóságáról, mégy annyi sem, mint a vakerán ahol legalább a visszajelzési indexet láthatod. Tehát lutri a vétel. Vagy vagy, 50-50% az esély. Mindenesetre ha egy beszélgetés telefonon lezajlik, jó emberismerettel, kommunikációs készséggel leszűrhető nagy vonalakban, hogy milyen az illető, ezzel csökken valamelyest a kockázat..Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hova tűnt Kína a legjobb szuperszámítógépek versenyében?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Bundle topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest