- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haugland
aktív tag
Bar annak ellenere, hogy egy akkumulator osszeszerelo es gyarto cegnel (sanyo) kezdtem a palyafutasom, mint minosegellenor...lovesem sincs
Asszem, hogy a NiMh hibroid es NiCd aksik jobbanterhelhetoek aramerosseggel mint a Liion-os tarsaik (amik cserebe konnyebbek).Na mindegy, a lenyeg a lenyeg:
Szetszedtem a furo akksit -> belemegy a 8xAA meretu cerkaakksi, aminek darabja 2500mAh a gyari 1200mAh helyett.
Ami viszont NAGYON FONTOS, hogy az eredeti akksik NiCd akksik voltak a mostani pedig NiMh!!
Ez azt jeleni, hogy a gyari tolto mehet is a kikaba a haztartasi hulladekos fakkba, mert ezekkel TILOS tolteni a NiMh akksikat!! (Ezt majd valamelyik nap megoldom egy masmilyen megoldassal)
Vettem elem tartokat es azokat holnap majd osszeforrasztom es megcsinalom az elso tesztet.Napi 15 percet tudok ezzel foglalkozni ami meg nem megy a csalad rovasara
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged