Hirdetés

2024. augusztus 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31621) bel26 válasza thyeby (#31613) üzenetére


bel26
csendes tag

Tudom hogy viccesen hangzik, hogy kapásból egy konyhabútorral akarok kezdeni nyilván rengeteg dolog lesz amire nem számítok de remélhetőleg megoldom majd őket, még ha bele őszültök is :) a sok hülye kérdésembe
Egyáltalán nem ijesztesz el elég makacs tudok lenni ha valamit a fejembe veszek, és örülök minden tanácsnak.

Közben beszéltem a Güdés eladóval és annyira nem erőlteti a vissza vételt abba maradtunk, hogy megnézetem először szerelővel de lehet, hogy ezt már sose fogom tudni vissza cserélni. :)

A hely nem probléma hál istenek nem panelban lakom, persze kérdés szerinted mekkora helyre lenne szükségem. Anyósomnál kitudok sajátítani kb 20nm-et erre a célra :)

Előszór én is azt a másik fűrészt néztem ki magamnak de pont itt olvastam hogy az inkább építőipari célokra lett kitalálva amiből azt szűrtem le, hogy valószínűleg azzal nem lehet olyan szépen vágni. :)
Sajnos nincs 380 voltom.
Nyáron vettem egy házi készítésű gyalut motor nélkül. Még nem jutottam el a kipróbálásához ha jól emlékszem 30 vagy 40cm széles a kése. Az a tervem, hogy első körben meghajtom egy 2300w os flexel, ha ez kudarcot vall akkor veszek hozzá egy normális motort. ha ezután is akkor kénytelen leszek kiadni szakembernek :)
Persze mielőtt az egészbe belekezdek megtervezem a bútort és úgy könnyebb lesz beszélni róla.
Az biztos hogy stílusában minimalista lesz és talán ez megkönnyíti a kivitelezést is. Viszont a tölgyfa még nem száz százalék. Egyébként a gyalura lehet fűrész lapot is rakni és ha ahhoz vennék egy 2-3 kw os motort akkor annak a teljesítménye sem lenne elég?
viszont körfűrésszel kapcs. megijesztettél nem tudom mi lenne nekem a jó megoldás
Tegnap vettem ebayen egy régi makitát 1400w-os 110voltos de transzformátorral együtt adták. Olyan jó áron volt hogy már csak a transzformátor miatt megérte. Ha az tönkre megy abba nem fogok bele halni. plussz kinéztem még egy ilyet: [link] akkor ezt ne is erőltessem úgy is csak tönkre tenném?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.