Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
"amit Viktor is linkelt én azt is rányomnám, mert ha bírja(már pedig 1040W bírja) akkor csiszoljon ne csak lebegjen."
Te, Balázs!
Hát azt nem kell nyomni!
Hidd el, 5 kiló alatt nem lebeg egy smirgli se. Ha nyomod, azontúl, hogy csak égeted nagylángon a zsíroskenyeret, még lassabban is fog csiszolni. Finomabb papírokkal meg pláne! -
Madmax81
aktív tag
Majd holnap megkérdezem a rajzolás részletes menetét Fatertól .
Érdekelne hogy te milyen fa termékeket gyártasz ha lehet képet is tudnál felrakni róluk ?A kompresszor ról nem tudok sok mindent a boltban ahol vettem ( Jó ismerőseim barátaim ) nagyon ajánlották ezt a gépet 4 éve árulják ezeket a gépeket és még egyet sem vittek vissza garanciás javitásra .
Nyugi az én gépemnek sincs nagyobb tartálya ,ha mondjuk felexet vagy dekopirt akarsz működtetni vagy festék szórót akkor a két dugattyús kompresszor kell neked aminek jó nagy a tartálya csak azért hogy ne kapcsoljon be minden percben .
Festettem már ezzel a kis géppel de 20 perc festés után elégé melegedett a kis gép és szagitott egy kicsit a motorja is nem akartam meghalasztani ugy hogy beláttam ez nem erre a feladatra való .
De a szögbelövővel és a kapocsbelövővel nagyon jól elboldogul kb 400 lövés után kapcsol be a kicsike . -
thyeby
őstag
válasz
Madmax81 #2537 üzenetére
"Ugye nem is rossz egy kezdőtől"
Nembizony!
Már dörzsöltem a markom, hogy általad rálelek egy új eljárásra, amivel pofás színes minta mehet a portékámra."a 35mm szög amiben 5000 darab van 1800 ft a boltban ."
Ennyiért tán huzalszeget se kapni.
"hozzá egy Beta kompresszort 38000 Ft ért "
Bemutatod egyszer a kisaranyost? A Beta nagyon profi dolgokat gyárt.
Hogy ezzel mire jutok majd a levegős szerszámokkal?? -
Madmax81
aktív tag
Volt egy matricánk amit ruhára lehetett vasalni és innen vette az ötletet de sajna nem tudom hogy ültette át azt a pajzsra szabad kézzel nagyon jól rajzol az öreg csodálom néha a türelmét de egyben hasonlitunk ő is kopaszodik és én is
Visszatérve a dologra ceruzával rajzolta ki a fő vonalakat vonalzóval , majd alkoholos filccel rajzolta készre a képet .
Ugye nem is rossz egy kezdőtőlA szögbelövőt 23000 Ft ért vettem + hozzá egy Beta kompresszort 38000 Ft ért
A szögek nem kerülnek valami nagy pénzbe a 35mm szög amiben 5000 darab van 1800 ft a boltban .A szoritó közös művünk volt faterral nem fejeztük be de igy is sok szép pillanatot okozott nekem .
Apum és én ha kitalálunk valamit azt általában meg is valósitjuk lehető legprofibb módon ahogy szaktudásunk engedi -
thyeby
őstag
válasz
Madmax81 #2533 üzenetére
Úúú! Dartanyan! Védd magad!
Azt tudod, hogy milyen eljárással tette rá a pajzsra a mintát a papád?
A szegbelövőért mennyit adtál? ... és milyen kompresszorral hajtod?
(Többet kellene tudnom a kompresszorokról olajilag, vízileg, mint amennyit tudok. Nemsokára aktuálissá válik, h festeni is kell majd sorozataimat.)A derékszögszorítódért néhány éve még odaadtam volna a fél golyómat. (Csak macerás lehet így dolgozni vele, hogy anyát rá, arra ellenanyát, aztán 17-es kulcs kettő is - legalább egy lyukat fúrtál volna bele, hogy lehessen hajtani, mint a gyertyakulcsot.)
-
Madmax81
aktív tag
Meg szoktam oldani magamnak vésővel stb orvosi szikém is van de az a szálka majd 1 cm volt és bele tört a vége sajna valahol a csont mellett lehet addig nem akartam bevágni de még igy is úgy néztem ki mint egy hentes mikor szedtem ki a szálka maradékát a kezemből .
Ez a szálka sajna akác fából került belém és nem kellemes dolog , beszéltem a dokival azt mondta addig kellene várni mig egy kicsit el kezd betokosodni mert akkor biztos megtalálják nem úgy mint a muúltkor 25 percet feküdtem a műtő asztalon mig keresték azt a szálkát 4 öltéssel vartak össze igazán szép emlék volt ,a nővérke igazi belevaló volt mikor elkezdtem sápadni fölém hajolt félog kigombolt felsővel majd azt mondta ezt nézzem és ne a műtétet , pár perc alatt jobb is lett a szinem a doki csak mosolygott a dolgon .(Inkább a középső ujjad járt volna így, akkor legalább jobban izgatná a klitoriszt
)
Látom mégsem vagyunk olyan mások
neked is egyből ez jutott az eszedbe
-
thyeby
őstag
válasz
Madmax81 #2523 üzenetére
Nekem a lábujjamban van már legalább két hónapja egy szálka. Éjjelente mindig meg szeretne szökni, de reggel visszataposom a rakoncátlant. Látni nem látom, de reggelente ickázva megyek pisálni, aztán estére már megint nem érzem.
Úgy még nem jártam, mint Te, de ez nem jelenti azt, h nem is fogok.
Minden esetre azt javaslom, most menj el, amíg nem fáj. Hamar kész és így hamarabb rendbe jön. (Inkább a középső ujjad járt volna így, akkor legalább jobban izgatná a klitoriszt)
Van ugye az a praktika, hogy az ember felesége (elváltaknak az anyukája) varrótűvel kipiszkálja. Ez a legbiztosabb tipp, ha szálka van az emberben. Azonban a feleségem nem piszkálja ki (pedighát orvos eszemadta), így további két jó praktikát eszeltem ki. Nem olyan tuti módszerek, mint fentebb említett, de többször is kisegítettek már:
1. - Szerezz be egy nagyonfaxa orvosi csipeszt, ami tűhegyes. Vedd elő a nagyítót, és a csipesszel a végét vagy told be a bőröd alá tisztességgel, vagy húzd ki a frányát. (Az a szar ebben, hogy jobbkezes vagyok, és mint olyannak, ugye a jobb kezembe áll bele sűrűn a szálka. Azt viszont bal kézzel kellene kicsipeszelni, de én bal kézzel még reiszolni se tudok, nem hogy ilyen tremormentes finom munkát végezni.)
2. - Ha van rá tíz perced (néha elég öt is), akkor egy pószpász fadarabra pöttyints gyorskötésű ragasztót. Akkorát, mint a coccinella septenpunctata egy pöttyöcskéje. Ezt szorítsd meg a szálkás ujjaddal. Ülj le, cigizz, kávézz, bambulj, aztán 10 perc után dobd el ezt a fát, és voila!
A nagyon apró szálkát kihozza a havanna szalag is: Jól megfogdosod a ragasztóját, és az véget vet az akupunktúrás kezelésnek. -
Madmax81
aktív tag
-
thyeby
őstag
válasz
Madmax81 #2529 üzenetére
Nos, igen. Meg is jegyeztem magamban mdk01 legutóbbi hsz-én, hogy kijózanítja az embert az a világos logika. Rögtön eszembe jutott a kocsim metálfénye. Tudommánén, mennyi felár volt, de nem volt óccó. Múlt hónapban úgy elverte a jég, h most úgy nézek ki benne, mint egy gengszter, aki rossz fát tett a tűzre, de megúszta. Hát ezért érdemes volt metálfény! Egyébkéntmeg: gurul az így is!
-
Madmax81
aktív tag
Mint irtam mesteremnek egy böhöm nehéz DEWALT ja van ami 6,4 kg nekem megfelel fél órákat is csiszoltam vele persze nem könnyű de nekem megfelel csak az ára nem 160000FT azon már két MAKITÁT veszek
Nem vagyok erősebb csak nagy dolgokra a nagy gépet a kicsikre pedig a kisebbik gépet szeretném használni
Meggyőztél a te igazadról a te gépedet fogom választani -
mdk01
addikt
válasz
Madmax81 #2525 üzenetére
Nem vitázok én csak jót akarok.
Én még olyan géppel nem csiszoltam amit ne nyomtam volna még rá.
Ha az a 7,2kg-os dög nehéz gépem volna amit Viktor is linkelt én azt is rányomnám, mert ha bírja(már pedig 1040W bírja) akkor csiszoljon ne csak lebegjen.Pedig 7,2kg már nem lebeg.
Az a gond hogy azt 4,7 5,9 7,2!! kg-ot fel is kell emelni és alrébb rakni ezzel van csak a gond. Nem kicsi. Sztem elemelgesd meg ezeket a gépeket de ne egyszer ha mozgasd a kezedbe 10 percig.Na tényleg befejeztem, lehet te erősebb vagy és jobban bírod.
-
mdk01
addikt
válasz
Madmax81 #2523 üzenetére
Húha...
Én az asztali szalagcsiszoló lapjába nyúltam bele oldalról a gyűrűs ujjam hegyével aztán beforrt ,de a fekete grafitcsík még most is látszik a bőr alatt.
Más:
1 hete kaptam a hírt ,hogy egy volt osztálytársamra rádőltek a teherautóról pesten azok az ablakok amiket vittek beszerelni. Ő adogatta lefele csak megindultak mert túlságosan merőlegesen voltak rakva. Lelökték a teherautóról és az volt a szerencséje, hogy a patka mellé esett a srác az ablakok meg félig a járdára, így nem teljes súllyal érkeztek rá az ablakok.
Eltörött a gerince és deréktól lefele lebénult.Kérdés az ki valójában a szerencsés?
Sztem a sárc nem feltétlen, mert nem egyszerű így élni. Rajta kívül mindenki szerencsés mert jó gyerek és köztünk van még.Remélem ezt a balesetet senki nem übereli itt a fórumon.
-
Madmax81
aktív tag
Hali
Igen örülök ha egy kis súlya van a gépnek ez enyém nem olyan nehéz 2,9 kg ha sürgetni akarom akkor egy kicsit jobban nyomom az anyagra ezért kellene a nagyobb súly .
Ugye te is megérted hogy egy 650W gép 76*533 szalagall nem éppen nagy felületek csiszolására való .
Értem én hogy jó gép a tiéd azért kérdeztem tőled hogy mi a véleményed rólabevallom nekem is tetszik és 6 év az 6 év
nem akarok vitát hogy melyik a jobb csak kérdeztem a véleményeteket ami nekem nagyon is számit
-
mdk01
addikt
Bár a példád matematikailag megállja a helyét véleményem sztem jelen esetben nem jó példa.
Nagyon jól hangzik csak az a baj hogy 1 nap alatt nem öregszik az ember 6évet hogy kapásból ott teremjen 30.000,- pénz.Értem én hogy hosszú távra gondoltál de minek kell többet kiadni egy nehezebb, de lényegében egyforma gépért.
Lehet nem voltam elég egyértelmű.
Ha 9404 megállja a helyét minden téren mi az istennek kell dárágábbat venni és nem is feltétlen a drágaságról van szó hanem 5,9kg. Tudjátok hogy mennyi az? Nekem 2-3 óra után bedurran az alkarom, meg a vállam a 4,7 kg-tól.(nem 30kg vagyok) Már tudok bal kézzel is csiszolni mert muszáj volt megtanulni.Madmax:
Az enyém 6éve került 72.000,--be és jó vétel volt mert még így is olcsónak számított más boltokhoz képest.
Ha most kellene választanom a két gép közül és tudnám azt amit most tudok és a két gép egy árba lenne akkor is a 9404-et venném a súly és a hátára fordíthatósága miatt.Sok sikert a vásásrláshoz!
Üdv.
ui.:Menj el és emelgesd meg sztem mindkettő eseteleg Thyeby ötlete is jó, hogy elmenni kikölcsönözni vmelyiket és kipróbálni, persze ha szerencséd van.
MOD: Most látom hogy te örülsz annak ha egy gép nehéz, akkor felejsd el amit írtam és a 9403 a te géped.
-
Madmax81
aktív tag
Semmi gáz bárkivel megesik
Kicsit más kérdés 2 éve belement egy szálka a kezembe betokosodott fel kellett vágni 1 hétig mozgatni sem tudtam a kezemet sajna most is ez a helyzet
még nem fáj de már egy kis borsószem nagyságú duzzanat van mutató ujjam belső felén .
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen vagy másnak is volt már ilyen gondja ?? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest