Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mdk01

addikt

válasz thyeby #2517 üzenetére

Bár a példád matematikailag megállja a helyét véleményem sztem jelen esetben nem jó példa.
    Nagyon jól hangzik csak az a baj hogy 1 nap alatt nem öregszik az ember 6évet hogy kapásból ott teremjen 30.000,- pénz.Értem én hogy hosszú távra gondoltál de minek kell többet kiadni egy nehezebb, de lényegében egyforma gépért.
    Lehet nem voltam elég egyértelmű.
    Ha 9404 megállja a helyét minden téren mi az istennek kell dárágábbat venni és nem is feltétlen a drágaságról van szó hanem 5,9kg. Tudjátok hogy mennyi az? Nekem 2-3 óra után bedurran az alkarom, meg a vállam a 4,7 kg-tól.(nem 30kg vagyok) Már tudok bal kézzel is csiszolni mert muszáj volt megtanulni.

Madmax:
    Az enyém 6éve került 72.000,--be és jó vétel volt mert még így is olcsónak számított más boltokhoz képest.
    Ha most kellene választanom a két gép közül és tudnám azt amit most tudok és a két gép egy árba lenne akkor is a 9404-et venném a súly és a hátára fordíthatósága miatt.

Sok sikert a vásásrláshoz!

Üdv.

ui.:Menj el és emelgesd meg sztem mindkettő eseteleg Thyeby ötlete is jó, hogy elmenni kikölcsönözni vmelyiket és kipróbálni, persze ha szerencséd van.

MOD: Most látom hogy te örülsz annak ha egy gép nehéz, akkor felejsd el amit írtam és a 9403 a te géped.

Új hozzászólás Aktív témák