Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.Szilárd
csendes tag
válasz
Dízeles #1343 üzenetére
Üdv!
Dieseles, szerintem, és tapasztalatom szerint sz álltalad írt felületkezelési díj nagyon kevés. Most nem tudom pontossan, hogy anyaggal, vagy anélkül, de erre felén 3-4000 Ft-ot is elkérnek m2-ként a felületkezelésért.De szerintem anyag nélkül ennyi. Tehát ha így elkezdünk számolni, akkor bőven 15-20 ezer Ft/m2-re jön ki a tömörfa ára. Így már én jártam közelebb az árral, nem thyeby. De várom továbbra is várom az ő számításait. Holnap feleteszem az én előzetes árlistámat, amit majd használni fogok. Ez még tavaly ősszi érdeklődés alapján állt össze. Amúgy mindenki véleményére kiváncsi vagyok ezzel kapcsolatban.
Csáó Szilárd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest