Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
Az általad felsorolt márkák nem feltétlenül a "legigényesebbek", bár mondjuk a B&W csúcs holmijai tényleg nagyon-nagyon jók. De ezek tömegtermelésre (is) berendezkedett cégek, ők nyilván technológiai okokból sem fognak tömörfából készült dolgokat árulni.
Az a baj, hogy volt egy képtáram ezügyben a tar.hu-n de megszűntek, én meg most nem érek rá töltögetni, keresgélni.
Az említett Mission műanyag frontlap ez:
http://www.htforum.nl/yabbse/index.php?topic=48229.0 A felső doboz: 761i Annak idején ez a kis dobozok között best buynak számított az árával. Egyszer belekukkantottam, szinte biztos vagyok benne, hogy forgácslap és nem furnérozott, hanem fóliázott. (ami a Missiont, mint márkát illeti, az az érzésem, hogy az elmúlt 15 évben nagyon "elkommercializálódott", hogy szépen fejezzem ki magam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tőzsde és gazdaság
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Milyen széket vegyek?
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest