- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasoo
csendes tag
melyik "legigényesebb hangdobozok"-ra gondoltál? én úgy tudom a valóban nagy gyártók:Mission,B&W,Spendor,Mordaunt-Short,stb. mdf-ből készítik valódi furnérral.De például a Missionnak van egy hangfala aminek a frontja egy különleges műanyagból készül.
Az otthoni hangfalkészítésről pedig annyit, hogy ami energiát pénzt, időt ráfordítasz,abból vehetsz egy belépőszintű jó hangfalat valamelyik jobb gyártótól.Persze az alkotás öröméért lehet kisérletezni,de soha nem lesz olyan, mint egy gyári.Itt is igaz az az állítás, mint a kisipari gépeknél,hogy a gyárival nem lehet felvenni versenyt.Az pedig hogy mi szól jól?az nagyon relatív.Vannak akik szerint ha falat lehet bontani a hangfalla,az nagyot szól./nem rád gondolok!/Az én véleményem szerint,a jó térhatás,az eredetihez minél pontosabb leképezés a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest