Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
shaft72 #10684 üzenetére
Lapostiplimaróból nincs nagy tapasztalatom, én a Makitára tippelek. (A Festool vérprofi, kurvadrágáért.)
Felsőmaróból nagy tapasztalatom van, és tudom is számodra a frankót:
Ezt a kis B&D-t jószívvel ajánlom, pont arra használom, amit elvársz tőle, s még occó is. Hatodik éve ipari léptékben nyűvöm. Bükköt marok vele. Prímán bírja. Nem melegszik (napi 8-10 óra folyamatos munka mellett sem!), kiegyensúlyozott, könnyű gép. Konstans ennyi pénzért hogy is lehetne benne? (20-ért vettem hármat is, még mind megy. Most is 30 alatt van az ára szerintem.) A képen láthatod, asztalba építettem. Három perc a ki és beszerelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest