Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztomi1981
tag
Sziasztok,
Asus TUC AX5400 VS AX2700 (RT68U) a két készülék.
lehet tudni hogy a hardveres különbség mennyit számít ezen a kb 50 ezres szinten?
Antennában több a 5400, elméleti sebességben is, de a valóságban ezek kevesebbet számítanak tudtommal, a bejövő net úgysem lesz 1Gb-nél több.
USB média szerver fontos, de hardverse szinten tudtommal mindkettő simán kiszolgálja? vagy mégsem? kinek mi a tapasztalata? (illetve Meshe közném majd egy alacsonybb szintű ASUS routerrel) -
norba69
őstag
-
válasz
Bacusuz
üzenetére
Én letettem mellé egy switch-et, mert sajnos elfogytak a portok
:
NAS-ba megy link aggregation-nel az 1-es és a 2-es port, 3-as port megy az Aimesh node-hoz, 4-es port TV alatti sqitch-be (TV, PS, médialejátszó), az 5-ös port (2,5G) másik switch-be (céges laptop dokkoló, asztali PC). -
Bacusuz
őstag
miért van az hogy a routert nem érem el a router.asus.com felületeten csak az ip-n?
legutóbbi belépésemnél még működött -
Bacusuz
őstag
válasz
Multibit
üzenetére
azt olvastam az ax86U-nál hogy 2 lehetőség van.
WAN aggregationt használhatod a wan gigás és a lan 4-es portot, LAN-nak pedig a 2,5 gigást(de itt emiatt nem tudsz egy ontot bridge módba tenni),
és működik úgy is hogy bejövőnek a 2,5 gigást és kifelé pl NAS felé link aggregation használatával 1 és 2 lan portot lehet összesíteni.
Viszont így kevesebb port marad -
-
szaboi6512
addikt
-
farkas-j
őstag
Sziasztok! Ez milyen hibára utal az AC-65P-nél? A bedugott pendrájvval lehet gond?
Apr 25 16:24:16 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (39995 != 39982)
Apr 25 16:24:38 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (39996 != 39983)
Apr 25 16:24:59 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (39997 != 39984)
Apr 25 16:25:21 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (39998 != 39985)
Apr 25 16:25:46 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (39999 != 39986)
Apr 25 16:26:09 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (40000 != 39987)
Apr 25 16:26:30 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (40001 != 39988)
Apr 25 16:26:51 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (40002 != 39989)
Apr 25 16:27:13 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (40003 != 39990)
Apr 25 16:27:34 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (40004 != 39991)
Apr 25 16:27:56 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (40005 != 39992)
Apr 25 16:28:18 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (40006 != 39993)
Apr 25 16:28:41 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (40007 != 39994)
Apr 25 16:29:05 kernel: FAT-fs (sda1): error, clusters badly computed (40008 != 39995) -
blakey
titán
válasz
LittleBiG007
üzenetére
A 160MHz nagyon érzékeny, és nem Asus kiváltság. Az automatikus csatornaválasztás azért nem javasolt, mert lehetnek olyan csatornák, amiket egyes eszközök nem is látnak, tehát ha olyanra ugrik akkor az adott eszközön el is tűnik, mintha nem is létezné, aztán olyan is van, hogy bár látja, de hibásan és meghülyül tőle a hálózat, ez sem Asus kiváltság. A routerek helyes beállításait és a miértjeit ismerni kell, van, aki nem ért hozzá és az alapbeállításokat elvégzése után nála minden hibátlanul működik, mert olyan a környezete, hogy a router nem érzékeny szinte semmire és olyan eszközei vannak, amik az összes csatornán jól viselkednek.
-
LittleBiG007
aktív tag
Az Asus routerek esetében nálam már alap, hogy nem szabad auto-n hagyni a csatornaválasztást (valamint a dfs-t kikell kapcsolni), mert néhány percen belül eltűnik az 5G és vissza se jön.
Én az AX5400-zal kínlódtam végig 2 teljes napot. Az 5G eltűnt, majd visszajött, folyamatosan szakadozott. Gyakorlatilga csak akkor működött (maradt stabil), ha MINDEN extra beállítást kikapcsoltam (mindenféle sugáralkotás, adásidő-méltanyosság stb), valamint a - most figyelj - 802.11ax és a 160 Mhz támogatást! Na itt mondtam azt, hogy elmennek a fenébe.160 Mhz-en egyénként sikerült vezeték nélkül 900 Mbit-et elérni, de teszt közben aztán le is dobott az 5G. Ilyen esetekben egy log bejegyzést tesz az Asus, hogy deautentikáció "unspecified reason" miatt. Hiába olvastam át rengeteg külföldi fórumot, megoldást nem tudott senki. Csak azt látom, hogy a probléma nem egyedi és hogy akinek előjön, az nem talál rá korrekt megoldást. Mert hát egy drága Wifi 6-os routert visszabutítani azt én nem tekintem megoldásnak.
Viszont az AX73-mal most megijesztettél, mert akartam egyet venni, hátha megoldja az eltünedező 5G-t... -
buktam
csendes tag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Szia! Köszönöm a válaszodat. Persze,uninstall/ reinstall eredeti, reinstall Merlin, uninstall / reinstall download master, stb.
" Merlined van akkor az összefoglalóban leírt Transmission telepítést jobban javasolnám." Nem láttam ilyet az összefoglalóban....Ez alatt mit értesz?
-
AX55 és AX56U között mi a lényegi külöbség? 2. routernek kellene és a wifi lefedettség/sebesség is fontos. Adatlap alapján minimális hardver külöbséget látok csak, de árban nem látom miért érné meg az AX56U.
-
E.Kaufmann
veterán
Van új OpenWRT Next Stable Release (v22.03.0-rc1) 5.10-es kernellel, ha valakinek nem jön be sem a Merlin sem a gyári. (főleg a fentebb már említetten elhanyagolt MediaTek vonalhoz)
[link] -
buktam
csendes tag
RT-AC66U B1
Probléme a Download Masterrel
Firmware: 386.5_2 (Merlin)Sziasztok! Torrent kliensként is használom a Routert. A gyári firmware-rel gyönyőrűen ment, most felraktam a Merlint, ezzel nem tudom elérni a szolgáltatást. Visszaraktam a gyárit, de már azzal sem működik. Van aki hasonló cipőben jár/járt? Köszi!
-
-cobra-
aktív tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi szépen. Lehet jövök még ha valami nem tiszta.
-
sb
veterán
Sziasztok!
AX58U-val két gondom lenne.
Az egyik, hogy a Sonos Ikea hangfalak nem akarnak normálisan működni rajta. Egyszer már sikerült felregisztrálni a router váltásnál de azóta volt fw frissítés és nem sikerült megoldani. Rákeresve neten ez vmi régi Sonos-Asus bug de semmi egzakt dolgot nem találtam 1-2 kapcsoló OFF-ra állításán (ami megvolt amúgy is) és a tudományos router kihúz/bedug factory reset-en kívül.A másik gondom még nagyobb. Az 5GHz hálózat néha fogja magát és teljesen eltűnik. Egyik 5-ös otthoni eszköz sem látja ilyenkor. Lehet, hogy visszatérne magától de restarttal szoktam megoldani a dolgot.
Árnyalja a képet, hogy egy TP Link AX73 is csinálta ezt. Ott próbáltam és visszatért 5-15 perc múlva restart nélkül is az 5GHz-es SSID. Addig viszont semmi. Direktben kapcsolódva sem.Amit még észrevettem mindkét routernél, hogy Intel AX200/201-es kliensek biztosan okoznak gondot. AX73-on a két Intel le-leszakadt folyamatosan, akkor is amikor még látható volt az 5GHz. Máskor meg teljesen elment.
Utána AX58U-n egyébként úgy tűnt, hogy megoldódott. Ott az egyik fw-n volt SSID eltűnés
A következőn csak akkor ha az AX200-as kliens és a 160MHz és/vagy DFS aktív volt. Akkor eldobta, majd pár perc után eltűnt a többi kliens elől is a hálózat.
Letiltva a 160MHz-et és DFS-t nem volt gond... majd újra eljött 1-1 eltűnés de ritkán, itt már az AX200-as kliens nélkül is (az AX201 aktív de azzal nem volt ilyen látványos leállás).Most még fw-t cseréltem a legújabb Merlinre de itt is eltűnik heti kb. 1x. Valamint a Sonost sem sikerült párosítani (bár még factory resetet nem próbáltam, a gyári fw-vel anno elég volt egy cold restart)
Szóval szummázva: ez ekkora szívás, ráadásul ilyen, elég drága routerekkel vagy valamit elrontok? Mondjuk ha minden menne, de csak 160MHz-et tiltva, az is elég felemás érzéssel töltene el 50k-s routereknél.
Az előző router egy 10k alatti Asus N56U volt amit váltott. Padavan fw-vel AC-sítve használtam, gyakorlatilag évekig nem volt restartolva, atomstabil volt. -
-
Zsidaaj
tag
Sziasztok,
Adott egy ASUS RT-AC85P AC2400 Router.
Az lenne a kérdésem, hogy a 2,4GHz + 5GHz sávszéleséget össze tudom valahogy adni ?
Jelenleg csak 5GHz van bekapcsolva mivel kicsi a lakás és nem akartam két wifit látni..
Megoldható hogy 1 név alatt fusson mindkettő, és torrentezés közben össze adódik az erejük?
Laikus vagyok bocsi ha hülyeséget kérdezek.Köszönettel:
Zsiddaj
-
válasz
-cobra-
üzenetére
Alapértelmezett user/pass megváltoztatása és környezetnek megfelelő wifi beállításokon kívül még ajánlott kikapcsolni a UPnP-t és a WPS-t.
Fix eszközöknek ajánlott MAC cím alapján lefixálni az IP címet, port forward esetén mindenképpen szükséges is.
Esetleg DDNS beállítása ha távoli elérés kellene a későbbiekben.
A többi már egyéni ízlés/használat függvénye. -
GrotESC
aktív tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
Nagyon köszönöm a választ. Egy RT-N18U-m van, amiben nincs ez a lehetőség, illetve a Asus RT-AC1300G+ V3 routert szándékozom megvenni. Érdeklődöm az eladónál, hátha van róla információja.
Tényleg nagyon jó a leírás, köszönöm. -
Bacusuz
őstag
válasz
Vince1
üzenetére
https://ugyfelkapu.digi.hu/szolgaltatasok/eszkoz-kezeles
desktopon is u a -
Bacusuz
őstag
válasz
blakey
üzenetére
lehet a router cserével megvárom míg kopogtat a digi a 2,5 gigás nettel az ajtón, addigra talán lesz pár új típus mint pl a TUF Gaming AX3000 v2 és addigra az ára is lejjebb eshet majd picit a bevezető ártól.
Azt hittem hardverben nem elég nekem az ac66u b1 mert folyamatos szakadásaim voltak de beigazolódott hogy csak a digis fiberhome ont nem bírta a terhelést még bridge módban sem. -
Vince1
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Megpróbálnám ügyfélkapun keresztül. Hol kell keresni az ügyfélkapu rendszerén belül ezt a beállítást?
Köszönöm a segítséget..
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem ma egy AX55-öt Diginethez, és a meglévő AC57-tel tervezem vezetékes meshbe tenni. Van valami ajánlott beállítás a fő routerhez? Azt tudom, hogy az ONT-ot érdemes bridge-be tenni és az AX55ön beállítani a pppoe-t, de ezen kívül kell még valami optimalizálni? -
Vince1
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
sztomi1981
tag
Sziasztok, énis vásárlási tanácsot kérnék.
Van egy Asus AC 66U-m és egy új nagyobb házba (180nm 2 szint + jólenne ha a közeli udvarra is érne a wifi) és szeretném kb 50 ezer forintból Mesh hálózatot csinálni, egy-egy készülékkel mindkét emeletre.Opció 1: veszek hozzá egy másik Asus készüléket amivel párban lesz, sajna ez a meglévő AC66U nem wifi6-os, de tudtommal ez nem is jelent problémát majd megy az Asus Mesh ennélkül is. A gond hogy 50 ezerből azért egy max közepes készülékre futja csak, de legalább Asus
.Opció 2: 50 ezerből tudnék venni 2 db Xiaomi AX-et is (1800 vagy 3000-et) ami Wifi6-os és a reviewk alapján jól is teljesítenek egyenként, de Mesh működésükről nem találtam tesztet nagyon. Itt hiányozna a USB port ami Asusnál van, de max az AC66-ot meghagyom a hálózaton nem routerként és akkor használható lesz az USB-je, gondolom.
Amúgy t-comos net lesz, max 500-as, és nem vagyok benne biztos de lehet a szolgáltató által adott routeren is használható az USB port arra hogy HDD-t megosszak a helyi hálón?
Tapasztalataiok alapján melyik opció a jobb, mik a hátulütők, mire figyejek, mit nem veszek figyelmebe amit kéne, stb?
Köszönöm a válaszokat.l
-
ftamas0201
senior tag
-
GrotESC
aktív tag
Sziasztok!
Asus RT-AC1300G+ V3 Routeren ki lehet kapcsolni a LED-eket? Fizikai gombot nem láttam a dobozon, de esetleg a szoftverben van erre lehetőség? -
Vince1
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy TS 230-as NASom, amit a belső hálón tökéletesen elérek, de sajnos az internet felől nem. Eddig a Digi és az ő NAT-ja is közrejátszott, ezt elvileg kikapcsolták. A NAS azt mondja, hogy webes csatlakozás hiba. A házba bejövő net egy Digis ZTE (F618) routerbe érkezik, onnan egy ASUS RT-AX55 be megy a kábel, innen osztom mindenhova. NAS kábelen van csatlakoztatva. A router fix IP címet ad a NASnak. Az lenne a kérdésem, hogy szerintem valamit elállítottam a Routernél de nem tudom hogy mit. Kb. 3 hónapja elromlott a régi Digis router, azt kicserélték, azóta nem megy a távoli elérés. Előtte működött, én nem állítottam semmit. Merre keresgéljem a hibát?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Sanyi.mTs
addikt
Van egy AC65P routerem gyári 3.0.0.4.382_52516-os FW-vel.
Az tapasztalom, hogy mostanában nem megy a DDNS lekérés router szerint "Illetéktelen regisztráció-kérés" miatt. Mi lehet ez?
Pontosan nem tudom mióta (talán 2 hónapja) van ez a gond, így nem frissül a DDNS-nél az IP-m, előtte 6-8 hónapig működött rendesen.
WAN/DDNS menü alatt "Nem aktív" a DDNS státusz. Ha itt rányomok az "alkalmaz" gombra, akkor utána működik a lekérdezés.Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Dragon3000
üzenetére
Vettem egy Samsung A52s telefont, azóta stabilan marad a 100-as csatornán, itt a legjobb a lefedettség. Nem tudom, hogy lehet, de a Samsung J5 2017 telefon dobta ki állandóan innen, igaz radar detection bejegyzés volt, (pedig itt nincs is meteorológiai radar) de mióta új telefonom van, semmi probléma. Samsung nem olyan gyors, mint az iPhone, iPad de bőven elég. Utolsó kettő érték a router mellett, illetve a legtávolabbi helyen. Legrosszabb helyen, az iPhone alig ment 100 csatorna alatt.
-
woodworm
veterán
válasz
pinnacle
üzenetére
De te nem vpn szolgáltatót kérdeztél, hanem az otthoni szolgáltatáshasználatát külföldről. Ehhez egy vpn szervert kell indítanod a routeren, és beállításoktól függően eléred a routeren keresztül a belső hálózatot és az internet szolgáltatást.
Mivel kívülről bejelentkezve az előfizetéssel elérhető feltöltési sebesség lesz a letöltési sebességed, ezért nem mindegy, hogy az mekkora. A múltkor a vodás topikban 29-es körzetet emlegettél, ott pedig tudtommal koaxos a node mögötti rész és a koaxos csomagok a mérvadóak. Tehát a feltöltés nem túl acélos.
A másik hátráltató tényező maga a router hardvere, nem sokkal tud többet, mint a voda feltöltési sebesség. Ezzel a tudással streamelni a külső hálózat felé nem egy felhőtlen élmény. -
Hauptmann
veterán
Az AX82U mindig ajánlott, vagy jött ki azóta házob belül valami jobb?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! ASUS 65P-n, be lehet azt állítani, hogy külföldről elérjék a PC-n lévő tartalmat, illetve rajta keresztül menjenek tovább az internetre, hogy magyar IP látszódjon, így tudják nézni a HBO Max-ot?
Mondjuk ez arra is megoldás, ha komolyan veszi majd a Netflix, hogy csak az egy háztartásban lévők nézhetik a filmeket. -
kiir
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ember!
AC =/= AX.
A típusjelzésben lévő "u" az USB-portra utal.
Az AX53u elvileg tud Mesh-t.
Egyébként minden stimmel
-
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
woodworm
üzenetére
Én belőttem vegyesre, egy eszköz sem panaszkodott, a PC-m és párom laptopja WPA3-ban használja, a TV-t nem tudom, de remélhetőleg a két mobil is le lesz cserélve azt támogatóra hamarosan. Tudom, a vegyes használatnál ott a baj, hogy a WPA2-őn keresztül ugyanúgy támadható.
Azt nem tudod, OpenWRT-re nem lehetne húzni másik drivert fw-t hozzá? Mert más hasonló chipsetes routernél azt írják, támogatott a MU-MIMO. -
woodworm
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Az ac65p-vel kapcsolatban ez a helyzet! Neked kell választanod a prioritások közül, vagy mu-mimo, vagy wpa3. Bár utóbbi nem értem miért annyira fontos addig, amíg nem 100%-osan támogatja minden eszköz. Szerintem vegyes használat esetén sokszor csak a probléma forrása.
-
Hyena
senior tag
Nekem felment az uj firmware es mukodik is. ( 3.0.0.4.386_48377 )
De ahogy latom idokozben eltavolitottak az asus support szekciojabol.
Ha mar feltelepult akkor hagyjam vagy tegyem vissza a regit? -
E.Kaufmann
veterán
Az AC1200 V2 tulajok most küldhetnek egy NFT sört a Balogh Tamásnak:
[link]Valamint továbbra is káérdezném, AC65P hez melyik Firmware-t ajálnjátok, AP üzemmódhoz, Mu-MIMO és WPA3 támogatással, mert gyárin nincs WPA3, OpenWRT-n meg látszólag MU-MIMO (van kliensem, ami támogatná)
-
Bacusuz
őstag
kérdezném a hozzáértőket, hogy fő mesh routernek vennék a közeljövőben Asus routert olyan 40-60e ft között de teljesen össze vagyok zavarodva a nagy kínálattól
TUF-AX5400
RT-AX58U és ebből találtam v2 verziót mi a különbség köztük?
RT-AX68U
RT-AX86S
RT-AX82U
ha ezeket a routereket hardver erősségi; ár/érték arány vagy még figyelembe vennénk azt is hogy melyik az újabb vagy fejlettebb típus ti hogy tennétek sorrendbe?digi 1000ftth nethez menne, otthoni hálózathoz(nas, mesh routerek ac66u b1 és ac68u, tv-k, média boxok, pc-k, laptopok, telók, tabok kiszolgálására)
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
ASUS RT-AC2400 20e Ft-ért mekkora deal?
Valahol olvastam, hogy RT-AC2400 = AC65P = AC85P. Ha ez igaz, akkor nem nagy üzlet, mert ezek alapból 20-25 között mennek.
Azt jól gondolom, hogy ASUS-nál csak az U végű AC-s routerek tudják az AIMesh-t? -
válasz
Dragon3000
üzenetére
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Parancsolj, így néz ki a szerveroldali konfig. A lényeg, hogy be kell hirdetni a szerveren a kliens alhálózatát (push: yes), és persze különböző alhálózat kell mindkét site-on, hogy ne legyen IP cím ütközés.
Egyébként az ötleted alapján már három site-ot is össze tudtam kötni, valahogy így:
192.168.2.0 (kliens) <> (szerver) 192.168.1.0 (kliens) <> (szerver) 192.168.3.0
Eszembe sem jutott ugyanis, hogy amelyik router VPN szerver, az lehet akár VPN kliens is!
Én ülök a középső pozícióban, és belső IP-vel elérem mind a szüleimnél, mind az anyósomnál lévő hálózatot, nekem ez már tökéletes! A NAS-ok tudnak egymással beszélgetni VPN tunnelen. (A Synology NAS-ban lévő VPN-nel az a baj, hogyha mondjuk valamelyik oldalon lemegy a net, és három percig nem jön vissza, akkor a kliens lecsatlakozik, és nem is próbál többet visszamenni. Az Asus meg rendszeresen ellenőrzi, és ha visszajön a net, akkor a tunnel is felépül magától.) -
válasz
Intelligencs
üzenetére
Segíteni sajnos nem tudok -- kérdezni viszont igen.

Hogyan oldod meg azt, hogy az OVPN-szerverről lásd a kliensoldali hálózatot?
Én nagyon régen használom az Asus routerek OpenVPN-jét, de a két irányú elérést csak úgy tudom megoldani, hogy minden eszközön fut egy szerver és egy kliens is, és a kliensek látják a szervert, de fordítva már nem -- ezért ez az oda-vissza kötés. Teszem ezt azért, mert még a supporttól is azt a tájékoztatást kaptam, hogy az Asus gyári VPN-implementációja nem támogatja a site-to-site konfigurációt.
Köszönettel: MaCS
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen, támogatott az ilyen irányú felfűzés.
-
enginev3.0
félisten
Mesh nodehoz köthetek kábelen másik routert amit szintén nodeként szeretnék használni?
-
válasz
blakey
üzenetére
Hát igen én is ilyen wifi noob vagyok és mindent állítottam már össze vissza és utána csináltam vissza állítást . Vodafone gigabit routert állítottam be a Tuf ax5400 hoz érzésre nem sikerült jól .
Laptopon 630 Mbs a a letöltés. Most meg ahogy írom ezt az kommentet magától elment az internet .
hogy egy délután eltud menni egy wifi beállítással.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
oroszlan12
üzenetére
Köszönöm szépen, nem értem hogy nem találtam rá erre
Kicsit húzós árban, de megéri megvenni remélhetőleg 
-
oroszlan12
tag
válasz
ftamas0201
üzenetére
RP56ax-om van. keress rá nekem bevált.
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Tudtok Asus repeaterből olyan változatot ami konnektorba dugható és kábelesen megtáplálható wifi6 AX-es kivitelű? Sajnos hiába googlezok, egyelőre nem látok semmi ilyesmit, TP-linknél látok ilyen dolgot (RE505X, RE605X) de csak kihasználnám az aimesh előnyeit asus fronton, nem kéne még egy ssid stb.. Hálószobába lenne jelerősítésre, van egy szabad konnektorom, oda tudok állni egy kábellel is könnyedén és csak a jelerősítés lenne a feladata, nem akarok egy routert berakni, mert ahhoz polc is kéne meg ilyen h*lyeségek

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Assetto Corsa Rally
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én sem vagyok különb
.