Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3333) SchumiBácsi válasza Petyyyyy (#3327) üzenetére

2011-ben is évekre előremutatóan vettem a CPU-t, így valamennyi játékban ki is pörköli a GTX770-et, normál 3,5GHz környéki órajellel. A gond ott jön ha beesik egy olyan játék mely 1magot használ és tekergethetem a grafikai kapcsolókat, a CPU limit szinte állandósul.

Így most kialakul egy terv, hogy ha ezek a játékok nem változnak idővel, (több magos CPU támogatása update-ben),akkor emelni kell a CPU-t. A tuning járja, de emiatt re-postol a lap, de ha betölt a win akkor már nincs baja. A CPU fail gameket le fogom mérni alap és tuning órajelen is, ha gyorsulnak valamennyit, esetleg megtartják a 60fps-t szinkronban, akkor BIOS upgrade által későbbre, ez év vége felé esedékes az új CPU.

Új CPU-hoz mindenképp friss BIOS is kellesz majd, így az update elkerülhetetlen, de itt már agyalni kell majd, mert ha a meglévő lapba új CPU jön és esetleg a lap ezután röviddel kivonja magát a forgalomból az újabb CPU aligha megy bele egy 2015-ös jobb lapba... vagy ha belemegy rosszabba egy későbbi 2017 környéki újabb CPU csere esetén megkötés lehet a mostani foglalat :D

IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.