Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1636) AtHoS válasza kranazoli (#1635) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ha a 3rd party hálókari nem oldja meg a problémát, akkor rendszermentés után tiszta telepítés lesz ahogy javasoltad. Gondolkodtam már ezen, de időhiány miatt egyelőre elvetettem ezt az ötletet, de lehet időben mégis azzal jöttem volna ki a legjobban :DDD

A letiltott eszközökhöz azért van fenn driver, mert alapból nem volt letiltva csak az integrált hang és a soros port. A többit (USB3, Marvell sata3, Turbo core stb... ) már a probléma kiszűrése miatt tiltogattam le, hátha meghozza a megváltást.

Sajnos a USB3 szoftverét nem hagyta leszedni, lehet vissza kellene kapcsolni BIOS-ban és akkor hagyná. Amúgy a feladatkezelőben lehet látni egy USB3 monitoring folyamatot futni, ami gondolom a driverrel együtt települt.

"RST manager is telepítve
Felesleges. Vagy RAID-et használsz?!"

AHCI kezeléséhez első lépésben ajánlják a telepítését, SSD-hez meg úgy írják, hogy kötelező

A RamDISK nagyságrendekkel gyorsabb SSD-nél is. Tudom, egy Intel X-25M-en van a rendszer és 16GB memóból 1GB simán mehet ramdisknek, észre se venni. Előző gépnél 8GB memó mellett volt 1GB ramdisk. Böngésző indulása 1sec és nem írogat fölöslegesen az SSD-re sem.

Gskill RipjawX

"van a gépben egy jmicron sata raid vezérlő kártya, ahhoz van még driver téve
Áhámm. És csak SATA eszközök lógnak rajta, vagy RAID funkciót is ellát?! De minek? Nincs elég alaplapi SATA csati?"

Egy IDE BenQ meghajtó van rákötve illetve egy 2db e-sata csatit tartalmazó hátlapi panel a dual dokkolóegység csatlakoztatásához. Igazából az IDE író ami miatt a gépben van, bár még nem néztem, hogy az alaplapi csatihoz elérne-e a hátlapi panel kábele.

A danielK egy módosított Creative meghajtóprogram, amivel Audigy4-re engedélyezett fícsörök is elérhetőek korábbi hangkártyákkal.

Nekem OSS-hez van licencem. rendszervédelme mérföldekkel jobban konfigurálható a win7 beépítettjénél ráadásul nagyon jól működő webes reklámvédelmet is nyújt.

cfosspeed-et is régóta használom bár lehet nem segít semmit, de igazából mivel nem volt még problémám vele, így használom.

HDsentinel progit akkor kezdtem el használni, mikor SSD vásárláson gondolkodtam és kíváncsi voltam a napi írási adatmennyiségre. Igazából csendben el van a háttérben.

"lightscribe control panel
Fingom sincs ez micsoda."

Lemezgravírozási technológia vezérlője, optikai meghajtóval

"heatmaster szoftvere
Biztos. Halvány lila ekém sincs róla."

Egy monitorozó hardver ventiszabályzással, hőmérsékletméréssel. Ennek a szoftvere, hogy be lehessen állítani a riasztási ill. vezérlési értékeket. Igazából a rákötött ventik, hőmérők értékeinek valós idejű megjelenítése grafikonon, amire használom. Az új rendszerrel került be, viszont enélkül is jelentkezett a probléma.

A nitropdf egy a foxithoz hasonlatos pdf olvasó és pdf nyomtató (hasonlatos a dopdf-hez)

Memtestet 2 kört futtattam mindenféle hiba nélkül. 1.65V és 1.525V feszültségeken hasonlóan hibamentes volt.

Ha produkálja hálókari csere után is, akkor reinstall lesz, minimális programokkal (oss, cfos, stb nélkül)

read-only mode on the forum

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.