- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
és ez alaplap hiba lehet? de most pl nem is látok ilyet... tök fura...
-
Juzsi88
csendes tag
Sziasztok!
Laptopomba nincs videokártya és azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e bele tetetni, és ha igen hogy? -
SunBreeze
aktív tag
újratelepítés sem segített... de miért csak böngészőben láccik?
és szted ha én azt mondom hogy eza hibája mellékelem ezeket a képeket, akkor majd ki fognak akármit is cserélni ezen a gépen ... az nse ... ??
meg amúgy is recseg a hang, teljesen élvezhetetlen a zene meg a film időnként... de várok míg nyár nem lesz, csak akkor küldeném vissza... -
-
albgab
aktív tag
Hali!
Tök jó hogy megvettem a Q56-ot. Levitték az árát. -
rYaN-
tag
Köszi, ami cikk van róla szerintem mindet átolvastam, a másik, hogy nekem nem a beszerzéssel van bajom, hanem a gyakorlati tapasztalatok érdekelnek, esetleges hibák, ami egy 3 napos teszt alatt nem derül ki. A távol-keleten már régóta van, talán van valaki, aki rendelt régebben...
-
dr_ace
aktív tag
miért mondod hogy nem fog elfutni? ígyis elfut. csak valami iszonyat diavetítés. és nemtudok belépni a video options advanced részébe hogy lejjebb vegyem a grafika részletességét mert a san andreasban van egy olyan bug, hogy ha 32 megás videókártyával játszod és be akarsz lépni az advanced-be akkor lefagy az egész és kidob a desktopra.
-
rYaN-
tag
Akarok venni egy Asus P525 okostelót, tudom hogy itthon még elérhetetlen, én is osztrákiából venném, esetleg nem tud valaki tapasztalatot szolgáltatni róla, vagy nem ismer valakit, akinek van?
-
ML320
senior tag
-
SEMTEX
senior tag
Igaz-é az, hogyha hálozatról használjuk a notit, akkor vegyük ki azakksit, mert így hosszabb életű lesz?? (mármint az akksi)
-
dr_ace
aktív tag
leginkább netezésre használom. nem is arról van szó, hogy erőforrásigényes programot futtatok, hanem nálam mindig sok program fut egyszerre. mindig fut az opera (20-25 lappal) ami a legtöbb memóriát eszi, meg mellette kisebb progik: msn, total commander, winamp, bsplayer. végülis ennyi, ezzel simán meg kéne bírkóznia a gépnek, de néhány óra (4-5) használat után már érezhetően lelassul az egész rendszer. (néha már annyira hogy több percbe telik váltani az ablakok között)
pénteken meglesz a memóriabővítés (256+512), remélem érezhető javulást fog hozni
ha pedig sikerülne a vga-ra átruházni 64 vagy 128 megát akkor pedig az lenne az álmom hogy a gta: san andreas elfusson -
ponti_ak
addikt
Tudom hogy ez itt nem a hardverpiac, és nem is az Apróhirdetések rovat, de ha valakit érdekel, van egy eladó A6VA notim...
Centrino, 1 giga RAM, 15,4''-es kijelző, x700-as Vga, satöbbi...
Nem lehet már kapni, mert kiffutott széria, de csak fél éves, és tényleg minden benne van!
Alig használtam, a pénz meg kéne... Tolongjatok!
Köszi a türelmet, üdv:
ponti_ak -
peteraxx
csendes tag
Kérdés: vitette már valaki Hollandiába szervízbe a notebookját? Nekem most ezt ajánlotta fel az ASUStek, mivel az NSE-t már nem vagyok hajlandó igénybe venni, hazudozó banda, szerintem előbb-utóbb elkapja már őket a fogyasztóvédelem. Szóval ha valakinek van holland tapasztalata, akkor várom.
-
ML320
senior tag
A6KM Q042 tulaja vagyok, Sempron 3300+ -szal...
Vánszorgást nem éreztem, és már telepítettem pár gépet, így nem tudok olyan konrétumot mondani, ahol nagy eltérés lenne... Mire akarod használni?
Nálam a szükséges feladatkör a következő:
- Age of Empires III
- Diablo 2
- net
- pasziánsz
- memóriakártyák és PDA-k kezelése, beüzemelése
- szervíz munkálatok.
- stb.
Asztali PC-m van, azzal végzek több mindent, így a noti másodlagos. De ha már kellett, leggagyibbat nem akartam venni. Alapból 512MB van benne, de én felnyomtam 1GB-re. A VGA-m viszont különálló 7300Go.
Nálad ha megoszott VRAM van, akkor annak a teljesítménye visszafogottabb, és a fizikai memóriából vesz le cuccot. Így a RAM bővítés neked is indokolt lehet. Minél nyújt gyatra teljesítményt? -
dr_ace
aktív tag
ha már írogatok ebbe a topicba lenne még egy kérdésem: hogy lehet több memóriát adni a vga-nak?
a bios-ban találtam egy ilyen opciót hogy share memory (vagy shared memory? most meg nem mondom hirtelen), ami be van állítva stabilan 32-re és nem engedi állítani.
van valami megkötés hogy a fizikai memória mekkora részét lehet átadni a vga-nak? szóval ha több memória lesz a gépben akkor tudom majd nagyobbra állítani ezt az értéket? vagy biost kell frissítenem? (remélem hogy nem, mert ahhoz nem értek) -
dr_ace
aktív tag
a sempron procival konkrétan az a bajom hogy nevetséges 128K másodszintű gyorsítótára van és az egész gép csak vánszorog miatta. annyira nem értek hozzá, lehet hogy le is leszek oltva, de nekem meggyőződésem hogy zsír ugyanez a konfig egy celeron M-es procival érezhetően jobb teljesítményt nyújtana. már nagyon bánom hogy nem egy inteles gépet választottam.
cáfoljatok meg nyugodtan, vagy mondjátok meg mit csinálok rosszul
(amúgy a memóriabővítés is ebből a megfontolásból lesz, hátha javít majd az összteljesítményen) -
ML320
senior tag
Üdv!
A mellékelt progikból a PowerGear-t nyomattam fel, de utánna kiszedtem az indításból. Nem láttam különbséget a teljesítményben, hiába nyomattam végig a teszteket. Elméletileg külön-külön optimalizáció van az előre meghatározott üzemmódokra, de csak azt vettem észre, hogy a felbontást átállította, és az ikonjaimat szétb***ta... Gamer és High performance üzemmódban nem lett gyorsabb. Még tesztek alapján sem. Akkor meg minek... Az akkuidőt sem változtatta meg...
A WLAN-hoz adnak még valamit, de ott is a Win alap cuccait engedélyeztem (választhatóan felajánlja...)
A többit meg hagytam, nem foglalkoztam velük... -
ML320
senior tag
Hali!
Én Kingston párti vagyok, bár az árban duplája ;(
Az enyémbe viszont chipre azonos Nyana jött, így van benne 1GB. Ha noname kategóriát választasz, elég a 333 is, mert a másik végett a 400MHz-es is a szűk keretmetszet elvén lassabban fog menni.
A Sempron procival meg mi a gondod konkrétan?!?!?!?! -
-
Almos
aktív tag
Két verzió van:
1. Veszel komplett vga-to-tv rendszert, olyan kb ~12-16 ezer forintért, ami garantáltan működni fog.
2. Ha olyan videókártyád van, amit eléggé meg lehet buherálni a Powerstrip nevű progival, akkor egy ~3000 ft-os vga2scart kábellel is megoldható. Erről infót találsz a www.avir.hu oldalon. -
Almos
aktív tag
Akkor lehetséges lenne, hogy ha kiveszem a notiból az írót, akkor mondjuk másik notiban ír rendesen? Mert már ez is haladás volna, akkor elcserélnén valakivel egy másikra, vagy eladnám...
Ha majd bécsben is megjártad a szervízt, akkor mindenféleképpen írj a tapasztalatról, ha ott esetleg kicserélik, akkor én is rögtön indulok... -
albgab
aktív tag
Hali!
Pénteken csatlakozom hozzátok. Akkor hozzák a gépet ASUS A6Km Q056. Már várom
Úgy olvastam hogy adnak hozzá progikat, abból mit érdemes felrakni és mit nem? -
dr_ace
aktív tag
üdv!
van egy elég láma kérdésem, biztos volt is már róla szó, de nem nagyon van időm végigböngészni 3600 postot, azért remélem vki segít
ASUS A6U 5040 tipusu gépem van (infók:[link])
bővíteni szeretném a memóriát (egy 512-es modullal), de nem tudom pontosan milyet lehet/szabad/kell bele tenni.
az adatai között azt olvasom hogy ami gyárilag benne van az: 333MHz PC2700 DDR
csak ugyanilyet lehet mellé tenni? vagy 400MHz PC3200 DDR is jó bele?
és ha mindkettőt bele lehet tenni akkor melyiket ajánlott?
előre is kösz a válaszokat
u.i.: ha vki notivásárlás előtt áll annak egy tipp: sempron procit kerülni messzire
[Szerkesztve] -
Louies
aktív tag
valami őtletett várnék!!!!!
a tv-re szeretném rákötni a notimatt. Film nézzés miatt. és nincsen s-videom. csak 1 vga output. -
hzcs
senior tag
válasz
GombócArtúr #3659 üzenetére
tőlem kérdezed, amikor már legalább 4x cserélték és még mindig szar? holland szervíz vizsgálta be és azt mondta hogy jó. csak azt nem tudom, hogy nekem miért nem hajlandó írni.
-
Almos
aktív tag
Legutoljára nekem a csoda TSST író egy gyári, tokos TDK dvd-t rontott... Komolyan mondom, akkor járok a legjobban, vegyek bele magamnak egy dvd-írót. Szégyen és gyalázat, hogy ennyire nem foglalkoznak az ASUSnál a vevőikkel, hogy csesznek kicserélni ezt a szar írót...
-
hzcs
senior tag
válasz
angel_side #3651 üzenetére
vagy módosítottak az a6va-n, vagy neked nem az van
nekem az akksi az a kijelző alatt van, nagyjából ott, ahol a billentyűzet kezdődik, attól felfele, csak az alján, majdnem teljes szélességben. Touchpad még a közelében sincs -
bnss
veterán
válasz
waccamár #3653 üzenetére
Üdv!
Ha linkelsz konkrét típust, talán tudok segíteni! Akkuidőről: Celeron CPU esetén (nincs speedstep) igencsak rövid tud lenni, ez azt jelenti, h 2-3 óra. Persze egy jó akkumulátorral és levett fényerővel ez növelhető!
Sok iskert!
Jah és programozáshoz nem árt egy WXGA kijelző! (Most nézem, h szerepel kikötésed között!)
[Szerkesztve] -
Gaby
tag
válasz
waccamár #3653 üzenetére
Szia!
Írtam privit, van egy ASUS A6R B037-em még 19 hónap garival nagyon megkímélt, karcmentes gyönyörű állpotban. Nem érdekel esetleg? Mindent letudok részletesen írni Neked róla. Ha esetleg érdekel írj privit.
U.i.: A kikötéseid mind megvannak, sőt még azon is túl!
Bye
Everest Infó: [link]
[Szerkesztve] -
waccamár
senior tag
általános célokra kellene, mint mondtam, sulihoz... egyenlőre itt járok suliba ahol lakok, technikusin, programozó szakon, jövőre meg megyek Szegedre, szal oda is vinném, előadásokra stb., meg most is vinném már suliba órákra, mert jó lenne.. tehát akkuidő tekintetében nemtom.. egy olyan 2-3 órát azért jó lenne ha bírna, bár suliban feltom dugni hálózatra...
-
ewokmadve
csendes tag
hi all!
Tudom, banális a kérdés, de mia a véleményetek az asus a6m q14-ről???
http://www.usanotebook.hu/ntb.php?id=1026
Esetleg valakinek van ilyen??? egyébként ebben 64 bites prooci van mert van ahol azt írják h igen, de vlahol azt h nem...
MEgbízhatóak??
előre is köszi a választ!!!! -
angel_side
csendes tag
hat a fene tudja, nem tul erosen, csak epp, hogy megsulyedhet a boritas egy picit.. egyebkent az aksinal van az a bizonyos pont, csak meg jobbrabb, ahol az aksi mar befejezodot...
Szetszedni egyelore nincs tul sok kedvem.. asztalit szivesen buheralok, de ez mas egy kicsit
UDV -
hzcs
senior tag
válasz
angel_side #3642 üzenetére
Hi!
Ilyenem van, csak 026-os. Ott alatta nem az akksi van, nem is a vinyó. Nem tudom mi van alatta. Mennyire erősen kell nyomni hogy megálljon?
Ja, a holland Asus szervíz szerint is jó a dvd író. De könyörgöm, ha jó, akkor miért nem ír? Mindegy, megkapom, viszem osztrákba. -
waccamár
senior tag
hahó. edigital.hu-n rengeteg az én pénztárcámnak megfelelő ASUS notit láttam, olyan max. 220.000 ft-ig kb 10db volt, ezért nemtudom melyiket válasszam... valaki segítsen már hogy mi alapján válasszak, vagy akkor legalább azt mondjátok meg hogy mi a ROSSZ, amit semmiképp se vegyek... Ami kikötés, az hogy WXGA legyen, dvd-író, wi-fi, kb ennyi..
előre is thx a segítséget
wad -
bnss
veterán
Üdv!
Pontosan íúgy van, ahogy a kéikönyv írja!
Lehet, h hüyeség, de én kivenném az akkut és megpróbálnám úgy hálózatról indítani, ha megy, akkor a töltő jó, ha nem, akkor avval van probléma.
Vagy a BIOS-ban kel llenni egy oylan menüpontnak, az akkumulátor kalibráslás, azt is emgpróbálhatod.
Egy próbát megér addig, amíg egy guru nem válaszol! -
gaabi
tag
Sziasztok!
Egy ASUS A9RP 5B002-es laptomom van. Már majdnem lemerült az aksija, ezért feldugtam töltőre (ez volt az első töltése). A kézikönyvben azt írták, hogy első töltésnél nem szabad kihúzni, míg fel nem tölt. Állítólag a notebook LED-je nem világít ha fel van töltve, töltés közben világít és ha teljesen feltöltődött akkor ismét elalszik. Na nekem ez nem így volt. Felrektam töltőre és kb. 2 h múlva a LED elkezdett villogni. Nézem a tálcán a töltöttség-jelzőt, azt írja ki, hogy 20% 3:30 óra van hátra, hálózati táplálás alatt. Aztán fentvolt töltőn 'vagy 6-7órája, gondoltam most már leveszem (azt írták a könyvben 3-4 óra alatt feltölt teljesen) - még mindig villogott. Most ha bekapcsolom (nincs hálózati táplálás alatt), akkor ismét villog a LED, a töltöttség-jelző meg kiírja hogy 20% 3:30 óra van hátra, kisülés alatt. De ha feldugom töltőre akkor is villog és ugyanúgy marad a 20% és a 3:30 óra. Szerintetek most mi baja lehet, mi lenne a teendőm? Légyszi válaszoljatok mert nagyon ideges lettem a dologtól.... -
ML320
senior tag
válasz
Szia!
Én szétszedném...
Kontakthibára gyanakodnék, de látatlanban passz...
Ha attól tartasz, hogy a gar ugrik, akkor vegyél egy modellelező szaküzletben matt fekete festéket, és egy nullás ecsetet. Ha nem is találsz semmit, a csavarokat visszarakod, a tetejükre meg ráviszel egy pötty festéket. Észrevétlen ;))) -
válasz
esetleg ott a winyó. érdekes... hardveres pauz
-
angel_side
csendes tag
Sziasztok!
Mostanaban egy furcsa dolgot tapasztalok a gepen (A6VA Q025H), ha kicsit erosebben teszam a kezem gepeles kozben a noti jobb oldalara (touchpad melle - bar inkabb mar a noti szele) akkor sercego hangot ad ki, es amig el nem veszem, meg sem nyekken... mintha egy hardware pause-t nyomtam volna.. nem fagy le, nem indul ujra, csak egyszerun stop...
Hallottatok mar ilyesmirol?! Tudja valaki pontosan mi van ott a boritas alatt? Nagyjabol az aksi felett... (mindegy, hogy az aksi benn van, vagy nincs..)
Koszi elore is
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Azt pontosan nem tudom mióta működik így ez a rendszer, talán azóta, mióta NSE a garanciális szervíz!
Nekem azt mondták, h bevihetem a boltba is a gépet, de egyszerűbb ha felhívom NSE-t és mondanak egy időpontot, h mikor van az adott városban ''begyűjtés''! Remélem nem kell igénybe venenn ezt a szolgáltatás egy jódarabig!
[Szerkesztve] -
waccamár
senior tag
Hello mindenkinek !
Laptopvásárlás előtt állok, ár-teljesítmény arányából legjobban az ASUS jött be, ahogy így olvasgattam. Általános célokra kellene a noti, tehát dvd-írás-grabbelés, film, net, stb., meg kódolás, mivel programozó-tanonc vagyoktehát vinném suliba is mindig, most még technikus vagyok a középsulimban 5. éven, jövőre meg Szegedre megyek, tehát oda mindenféleképpen fog kellenni. Nem játékra kell a gép, de azért néha-néha mindenkinek kell egy kis kikapcsolódás, tehát azért ha nem is a legújabb csili-vili játékokkal, de lehessen vele játszani.
Op. rendszernek mindenképpen tennék fel Windows Xp-t és, meg Linuxot, valszeg Ubuntu disztribúciót.
Tehát a segítségeteket szeretném kérni, mivel nem igazán vagyok képben így hardver ügyben. 200.000 Ft körül kellene nézni max. Ezeket néztem ki a laptop.hu oldalon:
ASUS A3HF-5A011
15.0'' (1024x768) XGA TFT Intel® Celeron® M 1600 MHz CPU 256MB RAM 60GB HDD 8x DVD+-RW DL Intel Graphics Media Accelerator 950 Op. rendszer vásárolható
(186.666,-Ft.)
ASUS A6RP-AP002
15.4'' (1280x800) WXGA 16:9 GlareType Intel® Celeron® M 1600 MHz CPU 512MB RAM 80GB HDD 8x DVD+-RW DL ATi Mobility Radeon® X200/16-128MB Op. rendszer vásárolható
(213.332,-Ft.)
ASUS A3HF-5A012
15.0'' (1024x768) XGA TFT Intel® Celeron® M 1600 MHz CPU 512MB RAM 80GB HDD 8x DVD+-RW DL Intel Graphics Media Accelerator 950 Op. rendszer vásárolható
(215.999,-Ft.)
ASUS A3H-5014
15.0'' (1024x768) XGA TFT Intel® Celeron® M 1600 MHz CPU 256MB RAM 60GB HDD 8x DVD+-RW DL Intel Graphics Media Accelerator 900 Op. rendszer vásárolható
(222.666,-Ft.) -
bnss
veterán
Üdv!
Nekem is Asus notebookom van, eddig tökéletes (igaz kb 2 hónapos)! A garancia levélen ott van NSE elérhetőségei, mindenki tudja a tel. számát, mivel ''az NSE házhogy megy''!
Előző mondtamból következik, a garanciális javítás/szervizelés általában nem az eladón kersztül történik! Csak ennyit szerettem volna hozzátenni! -
ML320
senior tag
Kolléga vett egy olyantatot, hétfőn lesz, talán ránéz erre az oldalra is ;)
Digitalizál, a mobil munka végett vette. Prociban erősebb, és neki egy batár aksit adtak, 7200mAh. A noti hátulján túl is lóg ;))) De azzal kibírja a 3 órán túli időt is.
Másik őrülete a Lan party és a CS... Eddig pozitívan nyilatkozott, bár csak 1-2 hete van meg a cucca. A táskáját szidta ;))) Valszeg nem ehhez való, mert ha a belső rekesz tépőzáras pántját ráhajtja, akkor a fedél túlzottan megfeszül, nem ugrik ki a rögzítés a helyéről (értsd: a kallantyú elhúzásánál nem pattan ki a tető, kézzel kell rásegíteni...)
Mi érdekelne? Rákérdezek... -
ML320
senior tag
Nem fogod megbánni ;)))
Szerintem jók az Asusok. Számtech bolt vagyunk, a Ramirisen keresztül vesszük a cumót, főleg Asus. Idén 3-nál kérdezték meg, hogy mi a teendő hiba esetén.
Az NSE hozza-viszi gond esetén, néha viszont hosszadalmas az alkatrészrendelésük. Most van náluk egy Q048, de min 3 hetet mondtak az alaplap beérkezésére. Egy balhém volt csak velük, és miután az ügyfélnek kiadtam a telszámukat, ő meg fogyvédesekkel hivatta fel, azonnal kész lett a noti ;))) Ott 3év garos volt a cucc, és a lejárat előtt 1 héttel került fel hozzájuk. Szerintem elaludtak rajta, így bukták be a javítást... De megcsinálták!!! -
Tech
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van ASUS F3JC AP029 laptopja mert arról szeretnék kérdezősködni egypár dolgot ha lehetne.
Köszi előre is!!!
Tech -
ML320
senior tag
Hali!
Neked is a Q056-ot javallom. Találkoztam már az AP040-nel, szintén komplett telepítés, kb 5 órát volt nálam. Az Ati x200 chipset grafikailag nem nagy eresztés...
Összehasonlításképpen:
3DMark2001-ben az x200 3.500 pont körüli értéket ér el, a Go7300 11.000. A Q056-nak egyedül a HDD és RAM mérete az előnye, semmi több. Ezek a másiknál cserélhetőek, bővíthetőek, ellenben grafikus teljesítménynél meg vagy lőve...
A Q040-et tulajdonképpen úgy is jellemezhetem, hogy felbővített A6RP AP002. Dettó ugyanaz. Viszont kiegészítők tekintetében:
60GB Samsung 2.5'' 5400rpm 16 nettó körül mozog, 80GB 18 nettó, a 100GB meg 25.000 nettó. RAM bővítés: Kingston KVR533D2S4/512 SoDimm DDR2 modul: 16.000 nettó szintén. A különbségek mutatják egymást...
Nálam a Q042-nél 60GB van. Vettem egy 2.5'' USB HDD keretet, 3.000 körül van az ára. Később kicserélem majd, és lesz egy 60GB-s ''pen drive-om'' ;))) -
albgab
aktív tag
Hali!
Asusom lesz az biztos. Hétfőn akarom megvenni. Szerintetek melyik legyen inkább?
ASUS A6rp AP040
ntel Celeron-M 420 (1MB L2cache/FSB533) 1600 MHz
100GB Ultra DMA100 támogatással , 1GB (2x512MB) DDR2 533 MHz SDRAM, bõvíthetõ 2 GB-ig , 15,4'' Color Shine, 1280x800
ASUS A6Km Q056
AMD Turion MT32 (512Kb L2 cache) 1800 MHz
60GB 5400rpm PATA , 512MB DDR333 SDRAM, bõvíthetõ 2 GB-ig , 15,4'' (1280x800) WXGA Color Shine -
Kaos
csendes tag
Üdv!
Egy Asus A6KM-Q070-es notit néztem ki magamnak (Turion64 ML34 1800/ 15.4' WXGA CS/ N7300 256MB/ 1GB/ 100GB 5.4k) 274e-ért. Szerintetek megéri? Van valakinek ezzel a típussal kapcsolatban élménye? Vagy tudtok vmit róla ami megfontolandó esetleg hibája?
Köszi előre is a válaszokat!!!! -
ML320
senior tag
válasz
Bernardo20 #3600 üzenetére
A6KM Q042 tulaj vagyok már jó pár hónapja. Főleg munkára kellett a gép, de úgy gondoltam, jó lenne bele egy normális VGA is.
A tapasztalat vegyes... A 3 órát nem bírja ki, max 2 - 2,5 óra. Esetleg a PowerGear miatt még valamit lehetne játszadozni, de azt nem szeretem.
A proci arra, amire nekem kell, elég. Talán még sok is. A VGA-val viszont elégedett vagyok, 3DMark 2003-ban 3500 pont körüli értéket hoz. Az AoE 3 is vígan megy rajta ;))) A képernyő 1280x800, WXGA. Meg kell szokni az 1024x768 után. Viszont netnél jó, mert néha nem kell az oldalsó csúszkát huzogatni. Wlan okés, kártyaolvasó jó, optikája viszont hangos, kerregős, cicergős szar, mint sok más Asusban... Webkamerára nem volt szükségem, így nem ez az elő szempontom. 60GB csak a háttér, néha kevés...
1GB-re azért felbővítettem, jól jön néha. Hangszórója letiltva, nem diszkózom...
Melegedni melexik, de nem vészesen. Vásárlás előtt telepítettem fullra egy A6JC-t, az jobban izott...
A Q056 viszont újabb, az enyém meg kifutóban lévő cumó... Ha most lehetne választani, én politizálnék: 56...
A későbbiekben jobban eladható lesz, bár nem ez az elsődleges szempontod... Notiknál a processzor teljesen más, mint az asztali PC-kben, így ne ebből indulj ki.
A táskája gagyi, valami normálisat nézzél hozzá. Beruháztam egy Kensington hátizsákra. COOL!!! Nemcsak táskaként néz ki jól, de a kutya nem mondja meg, hogy noti van benne. Nagy, kényelmes, sok hellyel. Árban mondjuk húzós, 13 körül mozog...
Milyen célra használnád? -
Peeter
csendes tag
Szerintem előfordulhat, hogy elmegy, a kérdés az, hogy egy OP-rendszerrel tényleg le akarod annyira terhelni a rendszert? Mert azért valljuk be, nem kicsi a gépigénye a Vista-nak. Én személy szerint nem fogok válltani Vista-ra, mert a játékok amiknek DX 10-es igényük lenne, ha jól tudom XP-alatt DX 9e-vel fognak futni és XP-vel is kompatibilsek lesznek. Meg szerintem pár évig az összes software gyártó is úgy gondolkozik, hogy mind két OP-rendszerre alkalmas programokat írnak, mert ugye ők sem akarják Vista-ra kényszeríteni az embereket, mert ha esetleg megpróbálkoznának vele, nem venné meg senki az adott programot legyen szó bármiről.
-
Enjoy
addikt
Hali!
Egy ASUS A6Vm notebookon elmegy szerintetek a VISTA? -
Peeter
csendes tag
Sziasztok!
Véleményetek kérném ezzel a vassal kapcsolatban: ASUS A6U 5111. Nekem úgy tűnik, a VGA kicsit gyenge, de sulinetre nem találtam olyat, amiben PM vagy Turion lenne xga-s vagy sxga-s kijelzővel. Szóval csak ez maradt. Ti tudtok valami másról?
Köszi! -
GombócArtúr
senior tag
Huhh.. tegnap a pékségben leejtettem az ASUS A6VM-emet, úgy térdmagasságból
Túlélte... egy olcsó hordtáska rejtekében.
Pentium M, speedstep, meg minden... azért bírhatna többet is az akksi... -
NoLF
veterán
hali!
asus laptopra fáj a fogam, de nem tudom melyiket válasszam. igazságszerint ezek a követelmények:
AMD, lehetőleg ne sempron
lehetőségszerint 1gb ram
80gb hdd elég
dvd rw kell, dl nem érdekes
wlan, picimaci, normális hangkártya needed
webcam sem árt
15,4''
videokártya nem érdekes, age of 2 fusson
olyan 280k van rá mindenestől.
ajánljatok vmit a tudatlannak plz -
tomcsi
őstag
Volna egy gyors és egyszerű kérdésem..
Szeretnék venni használtan egy Asus A716-os gépet navigációra és e-book olvasgatásra, néhe egy kis netezésre. Vennék hozzá egy bt-s gps-t is idővel.
Találtam egy aránylag szép állapotut minden gyári cuccával + 1gb cf + autóstartóval. 32e-ben. Megér-e ennyit és érdemes-e ezzel a tipussal foglalkozni?
[link] -
Peter M
tag
VISTA Coupon program
Aki 2006 Okt 26 es 2007 Marc 15 kozott vesz ASUS notebookot Microsoft XP opredszerrel [Vista Compatible matricaval], a VISTA megjelenes utan for free kap egyet... [free/posta koltseg meg egyeb dijak lehetnek/]
link es egyen info itt: [link]
[Szerkesztve] -
Gaby
tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene, eladnám ASUS A6R B037 Notebook-omat mivel nagyobbra szeretnék váltani. Az eladás csak decemberben valósulhat meg mert jelenleg Angliában élek és csak akkor tudom haza vinni. A gép Magyarországon lett vásárolva és 16 hónap garancia van még rá, karcmentes, pixel hibamentes. Minden tartozéka meg van, extra opciók, doboz, papírok stb. A kérdésem a következő lenne, mit kérhetek érte?
Válaszokat előre is köszönöm! (Priviben is jöhet) -
Imy
veterán
válasz
Mr.Skyline #30 üzenetére
Min keresztül másolsz?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Oreg_Nene #3604 üzenetére
A driver-t én is próbáltam letölteni, de mindenhol hibásan volt feltéve. A tömörített file vége maradt le, ezért hibás. Mivel a Realtek gyártja bele az audio chip-et, így onnan is le tudod tölteni, de sztem felesleges, a cd-n adott is jól megy vele.
Egyébként nekem Asus A9RP-5B002 van. Nektek is lemaradt róla a 4. usb csatlakozó és a FireWire? -
albgab
aktív tag
Hali!
Szerintetek melyik a jobb gép??
ASUS A6rp AP040 vagy
ASUS A6Km Q056.
1200 Huf a különbség. -
holnor
csendes tag
hello
asus a6rp-nél hol lehet beállítani, h hány fokon kapcsoljon be a venti?
kösz -
Imy
veterán
válasz
Victor-y #3605 üzenetére
Nekem bent van, minek is kellene kivenni?
Ha hálozati kimaradás van, akkor nem megy el minden...
Amugy szerintem az a jo az aksinak, ha mindig csurig van töltve...
Ezeknek az aksiknak az a halál, ha ki van sütve teljessen, ezért kapcsol ki 5-7%-os töltötségnél a legtöbb noti! És ezt nem érdemes kisebb %-ra átirni! -
Tech
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van ASUS F3JC AP029 laptopja mert arról szeretnék kérdezősködni egypár dolgot ha lehetne.
Köszi előre is!!!
Tech -
Victor-y
aktív tag
üdv!
nekem egy asus a6vm pentiumos gépem van, és csak azt szeretném megkérdezni, hogy Ti az akkumulátort végig benne tartjátok a gépben, mialatt hálózati feszültségre (230V-ra van kötve), vagy kiveszitek a gépből az akksit?
Lényegében a kérdésem, h mi tesz jobbat az akksinak?
Köszi előre is a választ!
Üdv, Viktor -
Oreg_Nene
tag
Asus oldaláról le akartam tölteni az Asus A9RP audio driverét - de mindig hibásan jön le. 2 gépet is próbáltam, 2 féle neteléréssel, 4 féle helyről tölteni de mingig ugyanaz. A support válasza az volt hogy próbáljam újra
Valami ötlet?
-
albgab
aktív tag
Hali!
Erről mi a véleményetek?
Asus A6RP AP002 -
kriszgab
tag
válasz
Bernardo20 #3600 üzenetére
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest