- Fórumok
- Notebookok
- Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I.
- (téma lezárva)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
2100 - 2001
5000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Angel82
csendes tag
Deee, azért a boot megvolt, de csak kicsit körbenézegettem. Ami érdekes volt számomra reinstall során, hogy miután pqmagic-kel töröltem a partíciókat és újracsináltam mindent, ráraktam a hun windowst és első indításnál bejött a windowsos bootmenü, hogy melyik oprendszert akarom indítani... érdekes...
Holnap nfs mw-t felrakom próbának. Van neki vmi timedemója, vagy ilyesmi? Csak hogy valami értéket tudjak mondani. A wide screen nagyon tetszik nekem, de jól gondolom, hogy a játékok nem ismerik ezeket a felbontásokat? -
sghc_toma
senior tag
-
Angel82
csendes tag
Minden ok! A realtek driver volt a ludas, leszedtem, visszaraktam és egyből minden gömbölyű lett.

-
Angel82
csendes tag
-
Sytex
tag
-
Angel82
csendes tag
No megjött az a6ja notim végre, újabb hála a mediafrostnak.

Gyönyörű, gyors, nagyon király minden! A germán wint rekordsebességgel utáltam le róla és már rajta van minden. Egyetlen gondom van eddig vele. A mikrofon nem akar működni. Valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban? Hangbeállításoknál úgy néz ki, hogy csak a hangbemenet látja a mikrot nem. -
jani0625
aktív tag
-
RudiG
tag
Akkor ez a ventillátorosdi tényleg lehet, hogy a por miatt sűrűsödött?
Többiek, neketek nem voltak hasonló tapasztalataitok?
Ha tényleg a por, akkor hogyan tisztítható?
Ha nem az, akkor mi lehet még? -
dat
senior tag
-
jani0625
aktív tag
-
dat
senior tag
Az IP címet te állítottad be vagy DHCP-vel kapod? Nyílt hálózat valószínűleg DHCP-vel osztja a klienseknek az IP-t, ez esetben állítsd automatikusra a saját IP címedet.
Én D-link kártyához adott drivert és programot használok Win alatt, Linuxban meg madwifi drivert és wireless-tools -t. -
jani0625
aktív tag
-
dat
senior tag
-
dat
senior tag
-
jani0625
aktív tag
és ha security key-t kér egy nyílt hálozatnál akkor mit kéne beírni??
-
jani0625
aktív tag
-
dat
senior tag
-
extraktor
tag
-
jani0625
aktív tag
sziasztok!
segítség kéne:
ki akartam próbálni a wlant bekapcsolom fel is ismeri a hálozatokat de nem tudok kapcsolódni. Fent van a gépen az inteles wlan szoftver is, de az mindig az írja ki kapcsolódásnál hogy egy másik program kontrollálja a wlant amikor a windows meg azt írja ki hogy nem ő kontrollálja a wlant. De ha beállítom a windowst hogy az csinálja akkor is megtalálja de nem tud csatlakozni mert mindig jön egy hibaüzenet hogy nem tud csatalkozni vagy kikerült a hatókörön kívülre amikor egy helyben vagyok és mindig ezt írja ki. nem értem. Vki? -
BFeco
aktív tag
Ha valaki még nem ismerné (egy Asus kereskedő honlapjáról):
''febr. 03.
Fontos BIOS Frissítés ASUS Notebookokhoz
Tisztelt Ügyfeleink
Az ASUS Computer Inc. BIOS frissítést tett közzé az A3H/L típusú notebookjaihoz
Amennyiben az ön által vásárolt ASUS A3H/L típusú notebooknak BIOS verziója 2.05-ös és akkumulátorral kapcsolatos problémákat észlel(t) (Nem ismeri fel a windows az akkumulátort, illetve nem töltheto) abban az esetben kéjük frissítse BIOSának verzióját újabbra (pl.: 2.09-re)
1, A bios fájlt letöltheti az Árlista menüpont Driverek részébol. Vagy innen. [link]
2. A ''RAR'' fájl kicsomagolását követoen *.nrg fájlt nyissa meg, pl.: Ahead NERO program segítségével és írja ki az image tartalmát egy CD-re.
3. Az ASUS A3H/L bekapcsolását követoen, amint az ASUS logo megjelenik, nyomja meg az ''ESC'' billentyut a BOOT menü eléréséhez, majd válassza ki az optikai meghajtót (CD, DVD, CD-RW, DVD-RW meghajtó), ezt követoen automatikusan elindul a BIOS frissítése.
4. A BIOS frissítését követoen, amennyiben a notebook nem indul újra automatikusan, abban az esetben a „CTRL+ALT+DEL” vagy a kikapcsoló gomb kb. 5mp-ig tartó nyomásával, kikapcsol/újraindul a rendszer, ezt követoen az akkumulátortöltést visszajelzo problémái megszunnek!!! '' -
Sytex
tag
-
RudiG
tag
-
hzcs
senior tag
Ha nem tuningolsz, és csak lejjebb akarod venni a vga órajeleket, akkor nem ezekkel érdemes próbálkozni. Nekem is hamar zizis lesz a kép. Erre a emgfelelő program a vga driverrel feltelepülő powerplay. Ott vissza kell venni battery optimized-re és megközelítőleg 100/100 mhz lesz az órajel. Ezt használom, persze lehet hogy más megoldás is van.
-
nak0n
aktív tag
Beléjük van programozva, hogy jön a tavasz, melegebb lesz odakinn, többet kell hűteni...
-
Solar_Wind
senior tag
-
Sytex
tag
Kérdés:
November körül vettem a notimat (A6VA-Q034) egy ideje azt vettem rajta észre, hogy egyfolytában megy a hütője. Réggebben azért nagyon soxor volt, hogy leállította a hütöt. Van valakinek valami ötlete hogy ez mitől lehet? -
jani0625
aktív tag
utólag is ezer bocs azoktól akik a freemial-es emailemre írtak de sajna az nem nagyon szoktam nézni, december óta most néztem először és írtak vagy 5en a mediafrostos vásárlással kapcsolatban. ha van kérdés akkor vagy itt küldjetek privit vagy a most már az adataimnál jól szereplő aktív yahoo-s emilemre.
-
Almos
aktív tag
Infra porttal lenne kis nyűgöm. A samsung (fuck!) telefon gyári programja azt mondja, hogy : ''Cannot open port and this program switched in offline mode.'' Más programokkal, és más telefonnal működik az infra port. Gondoltam, hátha driver frissítéssel jobb lenne a helyzet, de eddig nem találtam hozzá semmilyen drivert. Létezik egyáltalán a gyári xp driveren kívül más is?
-
Louis Gara
tag
Egy teljesen más téma, nem tudom, ti hogy manipulálgattok a Norton Hardware C-vel. Főleg akik x700-as karit nyúznak.
Tegnap levettem a kari teljesítményét, 175/125-re remélve, hogy kevesebb lesz a fogyasztás, igaz ezt még nem volt alkalmam kipróbálni, viszont azt a beállítási lehetőséget nem találtam meg, hogy hogy szabályozná magát automatikusan, és mondjuk mennyi a minimális ami desktop munkákhoz kell, netezés, max dvd nézés, (ezen a teljesítményen a film gond nélkül elment). Nem ismertek olyan programot ami kiirja, hogy mennyi éppen az aktuális vga proci kihasználtság, és úgy általában mi a tapasztalatotok az ügyben? -
Louis Gara
tag
A hang problémához annyit tennék, hozzá, hogy én is sennheiser walkman bedugos cuccal próbálkoztam, engem azért annyira nem viselt meg a hangzás. Összehasonlítva az asztali teljesítményével. Bár a winapon azért hangoltam a dolgon, de az mindig is így volt, mondjuk az enyém A3-as noti sztem ugyan az a kari van benne, szóval én nem érzem rossznak, inkább átlagos, jó hangolással és fülessel megfelelő teljesítmény nyerhető ki belőle.
-
Louis Gara
tag
-
jani0625
aktív tag
-
nak0n
aktív tag
-
extraktor
tag
Sziasztok kedves sorstársak !
Csak a mundér becsülete miatt
Múlt héten hétfön - miután egy nagyon kedves és segítőkész ügyfélszolgálatos hölgy felvette a DVD író problámám az azelötti pénteken - a GLS elvitte az ASUS A6Va notim.
Azt hittem, hogy hetekig nem lesz gépen, már teljesen leírtam amúgy is.
A lényeg: szerdán telefonáltam a szervízbe, hogy mi a helyzet.
Pont azzal a szervizessel beszéltem, aki szerelte a gépen, (micsoda mázli) azt mondta, hogy kicserélte egy TSST-re firmware frissitéssel; na paff.
Többen tárgyaltuk, hogy beleszerelhető a Matshita dvd író is, ezt kérdeztem én is, mire a válasz, hogy utánnanéz és másnap felhív.
Egyhén szkeptikus voltam. Kár volt felhívtak, és közölték, hogy egy Matsita íróval gyarapodtam

Tökéletes, gyors, halkabb.
Szóval le a kalappal, minden tiszteletem az övék, pláne, hogy péntekre meg is kaptam a notit. -
dat
senior tag
-
Sytex
tag
Szerintetek ha egy formázatlan akksit a calibration utility már 4 órája tölt, akkor abból lesz még valami vagy nem hajlandó tölteni a noti, csak azt írja.
(Most jött vissza gariból a zsír új akksi) Ugyanez volt a panasz, akksit nullára lemerítette a gép, ha rádugtam a töltöt akkor azt irta hogy töltés de semmit nem vett fel.
A3-as ASUS. -
Kicker
őstag
üdv
asus gépem van és az elején beugrik az asus felirat utána meg az XP kép, asus feliratot ki lehet kapcsolni, hogy simán a gép paraméterei jelenjenekmeg?
választ előre is köszi -
ByB
addikt
-
nak0n
aktív tag
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
Új topikhoz, el kell olvasni az alapelveket, megtanulni használni a keresőt és ha ezt tényleg megteszed, máris nem akarsz új topikot nyitni!!! Amúgy főoldalon belépsz egy fórum témakörbe, s akkor a felső fekete csíkba megjelenik az új topik szöveg! Sok sikert!
-
K. DANY
csendes tag
Meg tudja valaki mondani hogy , hogy kell új topicot csinálni ?
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
Elkezdtem csinálni egy biosból indítható akkumlátor karbantartó programot. Kicsit töltött, most meg meríti magát, kiváncsi vagyok mi jön még...

-
ByB
addikt
-
nak0n
aktív tag
-
Shia-ko
aktív tag
-
Volu
tag
-
ByB
addikt
Sziasztok!
Huzamosabb ideig használom itthon a notim mostanában anélkül, hogy bárhova vinném, ezért kivettem az akksit, hogy még véletlenül se kerüljön használatba! Ezzel jót tettem és kímélem a gépet plusz az akksit vagy sem?
üdv
Bence
ui.: Asus M6V1-8019 és Li-Ion 4800mAh -
hzcs
senior tag
-
nak0n
aktív tag
-
Volu
tag
Bfeco akkor nálad is ugyanez a gond! Mivel valószínűleg mindegyik ilyen, ezért hiába vinném vissza, egy cserével is, ugyanott lennék.
Gyerekek ez egy nagy sz**..., aki munka közben szereti a zenét fülesen, az meg ne vegye! Én már direkt egy kisebb, mikrofonos fejhallgatóval is kipróbáltam, nem csak a nagy Sennheiser cuccoknál van gond. Félreértés ne essék! Nem csodát vártam, csak körülbelül azt, amely bármely mostani integrált hangkeltőtől elvárható. Nem értem hogy gondolta ezt komolyan az Asus, hogy ezt így kiadja...
Asusosok! Más modelleknél is ilyen trágya a hang, vagy ez csak az A6RB002 ''jellemzője''? -
RudiG
tag
A hangos dolognál nem lehet,hogy csak vm beállítás nem jó? Nekem pl most kis elsőgenerációs samsung yepp mp3 lejátszós földugasz van beledugva és, ha feltolom maxra a hangerőt, majdnem úgy szól mint a hangszóró.
A RAM-os dologhoz meg: biztod,hogy frankón ment egymással a 2 ram?
Tehát pl öcsémnél volt az,hogy berakta az egyik ramot a másik mellé (gondolom ott is volt különbség a Hz-nél) és az történt,hogy a gép elindult, de csak azt a 256-os ramot érzékelte, ami amúgy is benne volt. Ha megcserélte, akkor meg csak 512-őt(ami az új modul volt).
Apropó, mi is lett ezzel a vinyó felkerregős dologgal? nekem is kigyullad a lámpa kb 5 másodpercenként és ezzel szinkronba kerreg 1 nagyonrövidet a vinyó. Mi ez, vagy minek köszönhető?
Lehet, hogy a norton internetsecurity ellenőrizget?
A folyamatoknál megnéztem, de ott nem megy.
Viszont a Taskmgr és a SynTPEnh.EXE (<<MI EZ???) néha dolgozik.
help meee
Egyébként nagyon tuti a gép még mindig

-
nak0n
aktív tag
Ha meg esetleg valaki szervízbe vinné ilyesmi miatt, írja már meg feltétlenül a tapasztalatait, mert sokan hasznosítanák.
Amúgy ha így haladunk szépen lassan elássuk jó mélyre az asus minőségét. Először a DVD-író, most a fülhallgató-kimenet. Aztán átkereszteljük a fórumot arra, hogy miért NE asus...
-
nak0n
aktív tag
Hát, én annyira nem vagyok ráizgulva a basszusra, de tegnap nézegettem egy kicsit.
Fülhallgatóval valóban erős hiány mutatkozott ezen a téren, de aztán elkezdtem játszadozni a notihoz kapott programmal, a Soundmax-szal, és szerintem ügyes beállításokkal komoly javulást lehet elérni. Lehet, hogy nem így kellene, hogy jól működjön, mármint csak szoftveres hangolással, hanem magától is, de ha nincs ló... -
BFeco
aktív tag
Ha aktív hangszórón jó, és csak a kis impedanciás füleseken (jellemzően 30 -100 Ohm, de pl. Sennheiser HD580 300 Ohm) van mély hiány (amit én is tapasztaltam), akkor lehetséges, hogy a notiban lévő erősítő kimenetén lévő túl kicsi kapacitású kimeneti csatolókondenzátorok (néhány száz uF-ot szoktak alkalmazni) a bűnösek. Az tud ilyen mélyhiányos átvitelt produkálni, ha nagyon leterhelik az erősítő kimenetét. A szervíz mit mond erre, elfogadja hibának? Alaplap csere, ha van javított verzió. Nem lesz egyszerű menet.

-
Louis Gara
tag
-
ByB
addikt
Sziasztok!
Huzamosabb ideig használom itthon a gépet mostanában anélkül, hogy bárhova vinném, ezért kivettem az akksit, hogy még véletlenül se kerüljön használatba! Ezzel jót tettem és kímélem a gépet, vagy sem?
üdv
Bence -
BFeco
aktív tag
Nemrég telepítettem egy Asus A6R-B002 notit (akku töltés gond nem volt) Minden szépen felment, működött (WLAN-os internet, web kamera stb.) Próbából rádugtam a profi Sennheiser HD580 fülesemet, háát igen leszerepelt a noti, súlyosan mélyhiányos, ''szokolrádiós'' hang (Windows fejhallgató vagy speaker beállítás, szintén nem segített). Füles ment az off IBM T42-es notimba, megjöttek a mélyek.
Az ügyfélnél az Asus ( Celeron M 1,6 GHz) kb. 3 órát bírt akkuról (Wi-Fi internet), könyvelő program telepítés, böngészés. A nálam lévő off T42 (Pentium M 1,7 GHz) kb. szintén 3 óra.
Asus 8 cellás akku: 14,8 V, 4400 mAh, 65 Wh, IBM 6 cellás akku: 10,7 V, 4400 mAh, 47 Wh kb. 38 %-os különbség. Jó dolog a SpeedStep.
230 V-os tápról az Asus CPU kb. 56 C fokos, IBM (SpeedStep aktív - 600 MHz min. CPU freki) kb. 43 C fokos (böngészés ill. tétlen Windows XP).
A T42-höz képest, vastag.
A kijelzője szép, csak nagyon tükröződik.
PS.: Tudom, hogy nem egy kategória a két gép.
[Szerkesztve] -
Volu
tag
-
Louis Gara
tag
-
fanboy
csendes tag
Asus A3vc 5003
Teljesen jól fel tudtam tenni rá mindent, csupan az audi szorakozott kicst, de nem fogott ki rajtam.
Teszt: 3dmark03: 4647 pont
Szerintem hogy csak 64 mb vidkari van benne, teljesen jó teljesítményt nyújt. -
nak0n
aktív tag
-
Volu
tag
-
nak0n
aktív tag
-
Volu
tag
Sziasztok!
Asus A6RB002 noti...
Bedugom a fejhallgatót, hogy hallgassak egy kis zenét, mert a beépített szar csipógó alkalmatlan erre... na aztán a fejhallgatón is egy rakás szar ahogyan szól. Halk, és mintha nem lenne benne mély. Rádugom egy aktív hangfalra és tökéletesen működik. Azért ezt nem gondoltam volna, hogy egy egyszerű fejhallgatót nem bír meghajtani! Eddig még sosem volt ilyen problémám! Mely Asus laptopoknak van még ilyen AD1986 csoda hangkeltője?
-
xedos
addikt
-
nak0n
aktív tag
-
xedos
addikt
-
nak0n
aktív tag
Hát, én el tudom képzelni, hogy miután a két memória nem azonos órajelen megy, más sebességgel küldik vissza az adatokat, és talán ez bezavarhatja a gépet. Na persze az én szavam nem 100%, de én ezt gondolom elsőre.
-
sosperecek18
őstag
Hello lenne egy kérdésem:
A lényeg, hogy kaptam egy Laptopot, amiben csak 256 ddr-volt, ami 2700-as, én vettem egy 512/400-ast, betettem a gépbe majd ezután ment minden rendesen ezután játszok minden játék elkezd szaggatni nagyon!
Ezután a gép lekapcsolt és nem indul!(indul, csak nincs kép és hang, a gép felpörög, a dvd is kijön, a gép melegszik csak nem csinál semmi!)
Most jön vissza a gariból, megmerjem tenni mégegyszer belettenni a gépbe?
Vagy akkor csak az 512-est?
A gép Asus A6l-B005 -
Sytex
tag
Lehet hogy már volt, és én vagyok figyelmetlen, de az A6VA-Q034 dualban lekezeli a ramot, vagy csak single módban hajlandó csinálni valamit????
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Egy ASUS MyPal A632 készüléket tervezek vásarolni, van valakinek tapasztalata a készülék szolgáltatásaival kapcsolatban akitől tudnék pár infót kapni?
Köszöm, oraculus -
CharlieFirpo
tag
Asus 2500Dc notebookkal nyűglödök, hátha vki már okosabb nálam. Szóval: hogyan és hol kell benne RAM-ot cserélni???. Szintén ebbe a gépbe szerettem volna egy DVD-írót a kombó helyett, de ha beteszem, akkor a merevlemezt sem ismeri fel, nem bootol be (master-slave probléma, de a megoldást nem tudom).
Help!
-
hzcs
senior tag
Az 1860 mhz-es dothan nem 800-ra veszi vissza max az órajelet? Mert most (nem tudom hogyan) 3x-os szorzóval 480 mhz-en megy. CHC plusz Power 4 gear. Bár akksiidőt nem spórol jelentősen, nem veszem észre.
-
Fifi
őstag
Nem kell márkára egyeznie. Nekem is Kingston lett a gyári mellé rakva és szépen megy szinkronban.
Bye, Fifi -
extraktor
tag
Szia!
Nekem is van egy nanya+ egy kingmax, más időzítéseken (a kingmax jobb) és nincs probléma. nincs nagy eltérés ebben a kategóriánab.
-
xedos
addikt
Nem biztos, hogy a márka számít!
Inkább a pontos adatai: magyarán mondjuk 533Mhz-es és cl2.5-ös... stb
Nekem a Nanya ment a Kingmaxal együtt -ACER-ben. -
Louis Gara
tag
-
DeimoS
csendes tag
Az, hogy odaveri így ebben a formában nem igaz. A helyzet inkább az, hogy mivel a shader 3at nem viszi az x700, a 7300 viszont igen, ezért a pontot lenyomja elég rendesen.
Összességében azért az x700 jóval gyorsabb kártya, ám lehet, hogy a 7300as bármelyik új játékból nagyon szép szlájdsót csinál:p
Egyébként zúgáshangerőre egyforma a A6Km és a A6Va, akksiról is kb uolyan, nem toshiba hanem fujitsu hdd van benne, asus a wireless kártya és van benne blutusz is, viszont a webcam opcionális, ami szegény hazánkban a nincs szinonímája. Stabil gépnek tűnik egyelőre a sis csipszet ellenére. -
Louis Gara
tag
-
Almos
aktív tag
1. örülj neki ha egyáltalán még ír. Ha meg nem ír nagyobb sebességgel, akkor cseréltesd ki gariban, egy rakás szemét az az író (méghogy író...)
2. töltsd le a Hitachi oldaláról a Drive Fitness Test progit [link] és ha az kiír valamilyen hibát, akkor garira cseréltesd ki, ne várd meg míg meghal. -
Almos
aktív tag
-
Louis Gara
tag
-
Louis Gara
tag
Az előbbinek örülj, van akinek még irni sem akar...(főleg az 532A féle)
a merevlevezes probléma nem ismeretlen számomra sem, bár nem tul gyakori de szokott ''szüttyögni'' ha ez a hangutánzó szó a helyén van, most ez jutott eszembe...amúgy passz hogy miért van, nekem amúgy is sokat pörög a lemez benne, több memória megoldást jelenthet. -
DeimoS
csendes tag
ASUS A6Km-Q001
AMD Sempron 3000+;512;Go7300 TC 64-256
3dmark 03: 3615
05: 1499
06: 625 (cpu:681 / sm2:227 / sm3:223)
Aquamark3:28787
ASUS A6Va-Q034/1.73Dothan/1G/X700 128 Update
3dmark06:597 (cpu:720 / sm2:285 / sm3:---)
Az A6Km TSST TS-L532U íróval van szerelve. -
Coyote2000
őstag
Hali!
Asus A3500L-es gépet vettem, és az eddig vele töltött 2 hónap alatt kettő hibát fedeztem fel (ha ez egyáltalán hibának számít):
1. Toshiba DVD-író van benne - TSSTcorp CD/DVDW TS-L532A - ami egyszerűen nem hajlandó 4x-nél gyorsabban DVD-t írni. Használhatok akármilyen márkát, akármilyen típust, nem lesz gyorsabb 4x-nél. Pedig aztán a leírás szerint dual layert,mindent vinnie kéne faszán - erre egy DVD+R-t sem képes megírni 8x-osan.
2. A Hitachi merevlemez - HTS424040M9AT00 - meg 5-10 mpként kattog, és felvillanik a LED is, attól függetlenül, hogy egyáltalán nem csinálok semmit a gépen, és semmi folyamat nem fut, ami töltést igényelne.
Mindkét témában várom hozzászólásokat, ötleteket.
Amúgy mindkét meghajtó tökéletesen funkcionál, de ha már lúd, legyen kövér. Működjön minden flottul, vagy visszaviszem nekik.
[Szerkesztve] -
Fifi
őstag
-
hzcs
senior tag
Lekéstem
[Szerkesztve] -
Angel82
csendes tag
-
hzcs
senior tag
-
jani0625
aktív tag
-
Angel82
csendes tag
-
jani0625
aktív tag
-
Angel82
csendes tag
Tud valaki esetleg notihoz autós töltőről? Nem igazán találok sehol, pedig kéne majd.
-
saco
csendes tag
Aktív témák
-
2100 - 2001
5000 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- Asus notebook-ok, PDA-k - Archívum I.
- (téma lezárva)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7-1185G7 / 16GB / 250GB SSD gyári töltő - szép állapot
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- MacBook Pro 13" M2 / 16GB / 256GB 144 ciklus, kifogástalan
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Eladó egy s21+ 5g
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest