- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Aktív témák
-
rYaN-
tag
válasz
ponti_ak #3446 üzenetére
Szétolvadni nem fog, annál előbb kikapcsol, minthogy ilyenfajta kár keletkezne benne.
Egyébként sokakat érdekel a notebook tuning, de amig a biosban ez nem lehetséges...
Esetleg a Notebook Hardware Control nevü prg tudhat valamit. Lehet szorzót, feszültséget állítani vele.
[link] -
rYaN-
tag
válasz
ponti_ak #3204 üzenetére
Havernak A6VC-je van, 1,6os MPM, 730as meg egy geforce go6200. HL2 medium graffal megy, a kánikulában 49-50 fokos volt a cpu/gpu.
Nvidia kártyához van ''tuning'' driver meg progi, neki is az van fent.
Nekem windowsban egy 10essel magasabb a hőmérséklet, 60-61 fok, game közben max 75. -
Pgeo
csendes tag
válasz
ponti_ak #3026 üzenetére
Bocsi a pontatlan fogalamazásért!
Noti: A3VP. Azt hiszem, hogy alapból 533-as modulok vannak venne.
Mivel céges a noti, ezért gondoltam, hogy 667-es modult veszek, mert ha
van valami gond, akkor ezt talán jobban el tudom adni.
A minőségnél elsősorban a kompatibilitási problmákra gondoltam, hogy
felismeri e az alaplap minden gond nélkül stb...
De azt hiszem, hogy ez lesz:
1GB PC2-5300 DDR-II 667MHz Brand notebook 17.880.- -
hzcs
senior tag
válasz
ponti_ak #2965 üzenetére
Ezzel csak 1 gond van: Nem mehetsz be az NSE-hez. Nekem a telefonos ürge azt mondta, hogy a kapuig engednek be. Nem hinném hogy megengednék hogy ott írjál vele, de nem tudom. célszerű R-t vinni, mert rw-nél lehet hogy néha jó, néha nem (pl nekem), de R-nél 100% a hibaarány. Ha kicserélik se érsz vele semmit, először nekem is cserélték, asszem az új (a második) író 2 lemezt írt meg.
-
hzcs
senior tag
válasz
ponti_ak #2954 üzenetére
Szerintem ha nem akarsz ''szopni'', akkor nem Magyarországon szervízelteted. Én már 3x visszavittem. Az eredményekről annyit, hogy már majdnem 1 éve megvan a gép, de kb 5 lemezt sikerült megírni, a többi 20-30-at nem. És még mindig ugyanaz a szar van benne. Másik típusra nem cserélik mert az típusmóddosításnak minősül. Nekem ezt mondták. Most adok még 1 esélyt, a héten leadom, és ha nem csinálnak semmit, akkor sajnos panaszkönyv...
-
Pred
tag
válasz
ponti_ak #2816 üzenetére
Ezt is köszönöm
Nézegettem árlistákat... Miért is olyan méregdrága a gigás memória (tudom, valszeg nem eszi meg az enyimé, de azért mégis leírom)
NOTEBOOK DDR 400MHZ 1GB KINGMAX BGA
Gyártó: Kingmax
Nettó ár: 24.504,-
Bruttó ár: 29.404,-
''csak'' 10e-vel több, mint a normál modulok (ez se kevés, de nem is olyan hűde őrületes, ha valakinek mégis kell...) A két 512-es modul is nagyjából ennyi lenne összesen...
Most nem volt 512es modul a listában, de abból akarok majd venni kettőt a nyáron. Ez már biztos. Természetesen tesztelés után hozom el.. Pár memória read/write tesztet is akarok majd futtatni win alatt, meg az előbb említett memtestel..
Még egyszer mindenkinek köszönöm a segítséget! -
Pred
tag
válasz
ponti_ak #2808 üzenetére
Köszi a kimerítő választ.. Kicsit nézelődtem én is.. Amire jutottam:
2 slot van benne
Jelenleg egy db 256megás modul ketyeg benne..
Egyenlőre csak ötlet.. A nyár végét várom, de addig muszály lesz suli miatt (Oracle, MSSQL, PHP etc etc - eszi a memóriát még virtual PC-n is..) Minimum 1giga összig fel akarom tornázni és ebből vidkari megkapja a 64-et... -
-
SunBreeze
aktív tag
válasz
ponti_ak #2680 üzenetére
nekem a6u 5040 van.
megvettem vagy februárban vagy mikor. nem nagyon tesztelgettem csak feldobtam rá az ikszpét és kész kikapcsoltam. aztán rá 5 nap múlva elkezdett recsegni a hangja zene hallgatás közben. fú de kiborultam, hogy lehet ez hogy mindenhogy recseg. új drivert tettem fel, úgy is recsegett. újraindítottam majd fél úra múlva megint elkezdte. banyek
jó.. tuti szervíz lesz ezt már akkor megmondtam csak nagyon szükségem van rá, és ha nem kapok ideiglenes gépet akkor... :S
másik: nekem is volt kékhalál, és a vga miatt... fúúú nem is tom megszámolni hányszor.. pff
elején minden nap... kezdtem kiborulni. volt hgoy csak a asus cd-n lévő képernyőkímélőtől. volt hogy filmtől. ahh...
feltettem egy amit találtam az asus.com-on azóta ha 1x csinálta.
feltettem még valami mac os style-t vagy mit, jól belassult, procit is lefogta, és többször jött a kék halál... :S most egy hete leszedtem mert már be sem tudott jelentkezni a fiókomban...
úgyan úgy recseg még mindig, de már a zenénél nem nagyon, és rájöttem ha lehajtom a monitort, vagy ha fekete képernyőkímélő jön be, vagy EZ NAGYON FURCSA pl a winplayert 10-est elindítom akkor nem recseg. winampba hallgatom amúgy.
minden film recseg a kezdeténél fogva... nagyon gáz
jah és a monitoron hatalmas nagy pixelhibák vannak. kb vagy 20 ...
úgyhogy azt is sztem cserélni fogják. pff...
egy pozitívum: a dvdíró megy... ppfffffffff -
jani0625
aktív tag
válasz
ponti_ak #2680 üzenetére
és mi van akkor ha már kis pöttyök van a kijelzőn amihez nem elég a pamut rongy? mert egy hónaposan még nekem sem voltak ilyenek
a felhasználóváltással nekem semmi gondom pedig majdnem ugyanaz a konfig, sztem ez winfos hiba.
a gép felületére valóban kell vigyázni mert könnyen karcolódik,nekem ott ahol a karláncom van gépelésnél...
ez a hátránya az igényes kinézetnek szvsz
a tsst az egy kalap fos.
videókártyánál eredeti driver van? mert nekem eredetivel minden ok. -
hzcs
senior tag
válasz
ponti_ak #2613 üzenetére
Én leadáskor jeleztem. Azt a szöveget kaptam rá, hogy ez nem így megy. Na fasza. Vissza is kaptam WTF jelzéssel: nincs hiba. Nincs hiba egy olyan ratyi írónál, ami nem ír dvd-t, rw-t csak néha. Ez az író már akkor szar volt amikor a gyártósorra került. És ez már a 2.
Ma ismét leadtam, harmadszor. Nyugatiend, médiaM. Holnap felhívom őket, és kérek bele másfajtát. Csak azt nem tudom mit fogok mondani ha elutasítanak. Mindenesetre nagyon mérges leszek az biztos. Ma (csütörtökön) adtam le, és azt mondta az átvevő hogy hétfőre készen lesz. Remélem is. -
válasz
ponti_ak #2495 üzenetére
Egy nagyon jó barátomnak van számtek boltaj, elég sok notit hoz és meg is mondta annó, mikor vettem a notimat, hogy ne vegyek HP-t, mert szinte mindet visszaviszik, persze nem rögtön.
A koliban is az egyetlen ember, akinek HP notija van, 7 hónap után vitte vissza, mert kinyiffant. -
hzcs
senior tag
válasz
ponti_ak #2495 üzenetére
Ezzel nem azt mondtam hogy az összes HP szar, hanem azt, hogy én tutibiztos nem vennék több HP-t. A samsungnál se biztos hogy minden rossz, de ami nekem volt/van (tévé, dvd író) minddel csak a szívás van. Többet samsungot se veszek, ennek ellenére lehet hogy egy jó márka
-
jakobkacsa
senior tag
válasz
ponti_ak #2436 üzenetére
A3VC és A3VP között annyi a különbség, hogy a C-n soros port van, a P-n pedig dokkoló-csati (Portbar port), illetve hogy az A3VP W013H Color Shine (fényes) kijelzővel jön, ami ugyanúgy XGA felbontású (vagyis 4:3-as)
csak merevlemez, proci és RAM méretben különbözhetnek ezen kívül az egyes konfigok. ergo a VGA-RAM méretében is megegyeznek - 64MB on-board memó van az X700 mellé.
A6R-ben pedig nincs 'videokártya', hanem az alaplapi chipsetben van intergrált grafikus vezérlő, saját RAM nélkül ofkorsz -
Fifi
őstag
válasz
ponti_ak #2433 üzenetére
Szia!
Én egy A3Vc boldog tulaja vagyok és kijelenthetem, hogy ez a modell is rendelkezik infra porttal és TV-out-tal. Számomra az eredeti 512 MB RAM duplázásával tökéletes használatot biztosít, bár én nem használom játékra.
Eddig én is ódzkodtam a widescreentől ezért vettem az A3Vc-t, de most üzemeltem be egy ismerősömnek egy A6R-t, mely widescreen és kellemesen csalódtam. Egy filekezelőben eszméletelen hosszú filenevek kiférnek
Az A6R hardwareben gyengébb (hdd,proci,videokártya,chipset), de az nagyon tetszett, hogy ha nincs bent az akkumlátor, akkor is használható külső áramforrásról. Az A3Vc pl. nem, mert az akkumlátorra helyezték a talpacskáit, így aku nélkül billeg
Ez nem olyan lényeges szempont, de olykor praktikus lehet.
A lényeg, ha csak a widescreen miatt nem tetszik a A3VP, akkor ha ezt választod, akkor hamar meg fogod szokni. Csak ezért ne mondj le róla.
Bye, Fifi
Aktív témák
Hirdetés
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- MacBook Air M2 15" 8/256GB Midnight, Magyar, Garancia 2027.06.17-ig, 100% Akku.
- hibas (vrm) Lenovo ideapad 330s-15kib i5-8350u/radeon dedicalt graphic/4gb ram/15" fullhd ips
- Acer Aspire One D255 netbook
- Lenovo Thinkpad T450 14" HD+ i5-5300U, 8GB ram, 240SSD, HDMI, BT, világítós billentyűzet, jó akku.
- HP 2013 UltraSlim Docking Station
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest