Keresés

Aktív témák

• gaabi

tag

válasz ML320 #3644 üzenetére

Sziasztok!

Egy ASUS A9RP 5B002-es laptomom van. Már majdnem lemerült az aksija, ezért feldugtam töltőre (ez volt az első töltése). A kézikönyvben azt írták, hogy első töltésnél nem szabad kihúzni, míg fel nem tölt. Állítólag a notebook LED-je nem világít ha fel van töltve, töltés közben világít és ha teljesen feltöltődött akkor ismét elalszik. Na nekem ez nem így volt. Felrektam töltőre és kb. 2 h múlva a LED elkezdett villogni. Nézem a tálcán a töltöttség-jelzőt, azt írja ki, hogy 20% 3:30 óra van hátra, hálózati táplálás alatt. Aztán fentvolt töltőn 'vagy 6-7órája, gondoltam most már leveszem (azt írták a könyvben 3-4 óra alatt feltölt teljesen) - még mindig villogott. Most ha bekapcsolom (nincs hálózati táplálás alatt), akkor ismét villog a LED, a töltöttség-jelző meg kiírja hogy 20% 3:30 óra van hátra, kisülés alatt. De ha feldugom töltőre akkor is villog és ugyanúgy marad a 20% és a 3:30 óra. Szerintetek most mi baja lehet, mi lenne a teendőm? Légyszi válaszoljatok mert nagyon ideges lettem a dologtól....

Aktív témák

Hirdetés