- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
SunBreeze
aktív tag
kis ütésektől tönkremehet?
nekem is valami alus cuccban van, és működik nem vízszintesen is ugye?
mire ügyeljek használatakor? -
albgab
aktív tag
Nekem van külső vinyóm. Nagyon jól megy. Nem melegszik. Alu házas.
-
SunBreeze
aktív tag
most kaptam egy 120 gigás külső winyót.
mint megtudtam 2 usb-t kell rákötni, mert csak 80 gigáig bírja 1 usb-vel... nagyon nem tesztelgettem, de észrevettem hogy a NHC-ben csak a beépített winyónak a hőmérsékletét méri... ez nem furcsa? -
-
tutuke
csendes tag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a külömbség az Asus A636N és az Asus 636 között? Nem tudok rájönni! Köszi!
-
shteer
titán
nekem ezt írja ki az everest: MATSHITA DVD-RAM UJ-8505
még nem írtam vele, nincs mit
ez a szériahiba azért aggasztóde kopp-kopp
szerk: 1 napja van meg a laptop, eddig főleg irodai munkára használtam, de a colin 2005-öt is kipróbáltam vele
mit is mondjak, kellemesen csalódtam... még be kell állítgatni a drivereket, alkalmazásokat de nagyon jó kis laptop ez
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Ennek most olyan hatása van, mintha a laptop max 2 órát menjen naponta. Ha többet akarod hogy menjen, kössél rá külső kijelzőt, mert így nem használódik a beépített, ne használd a billentyűzetet, touchpadet. Aki laptopot vesz, nem biztos hogy van neki asztalija, és ha már kiad érte 300-400 ezret, engedtessék meg neki, hogy úgy használja, mint egy asztalit.
Ez az én felfogásom, de pl egy notebook dvd író 16 ezer, ugyanez asztaliban 8-9, és nem bírja a drágább?
Nekem is van asztali gépem, de még dvd olvasó sincs benne. Azért vettem a notebookot, hogy most az egyszer márkás, és komplett gépem legyen, de sajnos nem jött össze, még így másfél év után se, mert egyszerűen nem bírnak a gyártók olyan terméket kiadni a kezük közül, ami tényleg kifogástalanul működik. Inkább belepakolnak mindenféle extra szart, de amire tényleg szükség van, az nem működik.
Pl én az audio dj és a webkamera helyett jobban örültem volna egy 6 csatornás kimenetnek, ami nem optikai.
Használja valaki az audio dj-t? -
köszönöm a hsz-eket, ezexerint ez ''szériahiba'' ...
_laci_: és neked is minden rendben a notebookkal? mert enyémen semmi hiba nem jött ki, csak gondoltam jobb előre félni és visszaküldtem...
Ha ASUS válaszol a szerviznek és elmondják nekem, akkor irok majd. Remélem egy bios update orvosolja majd a hibát ....
postasbalint: a toshibahoz kepes az LG jó író ... legalabbis a delles gépekben előfordult tipusok alapján mondom eztASUS LG-vel sztem keveseknek van ... vedd ugy h mázlid van
Asztaliban nem egy jo márka az LG, de noteszben csak még rosszabbak vannak ugy látszik
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
NEC AD-7543A: szériahibás, 3 íróból 3 nem zárja le a cd-ket...
-
postasbalint
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vagyok egy A6M Q035 típusú notebook tulaja, amelynek az optikai meghajtója egy LG gsa-t10n.
Előzetesen visszaolvastam néhány száz hozzászólást, ahol igencsak sokszor említve vannak a különféle optikai meghajtók, általában negatívan; de ez a típus még csak meg sem lett említve...
Van valakinek negatív tapasztalata az LG-vel?
Esetleg ez annyira szuper, hogy még nem volt belőle hibás darab?
Egyébként hivatalos infót sem nagyon találtam róla (bár ez lehet, hogy az én hibám) -
_Laca_
csendes tag
hi
nekem is A6M-Q024 van, es hideg inditasnal itt is van biosnal az az error uzi
Laca -
n@p@lm
őstag
embörök, jól látom hogy a mi nagyom kedvelt tss-ünk írja a dvd-ramot?
-
ASUS A6M Q0042(vagy 0024? 186k volt usanotebooknál) notit vettem, több mint 2 hete szervizben ahogy emlitettem
post közben (post=boot eleje, amikor felismeri a winyot, procit, ramot) kiirja,
hogy:
IRQ ROUTING TABLE ERROR[számok: 02:05:02 vagy hasonlo]
ma a szervizes azt mondta, hogy másik a6m notin is látta, szerintük ez a tipus jellemzője.
Korrektek, mert azért az ASUS-tól megkérdezik, mit tudnak róla...
--------------------------------------------------------------------------
Kedves A6M tulajok!
Megnéznétek nekem, h kiirja e nektek is?
Kérlek a noti tipusát is irjátok meg, milyenen néztétek.
köszönöm!
-----------------------------------------------------------------------------
MCI: látom neked is megvan a hibacumizunk ..... mondjuk nekem betonstabil (volt)!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kp78
addikt
Üdv!
Tudna vki ajánlani pár típust, amit érdemes megvenni ASUS-ból?
A felső határ kb. 220.000.- Ft bruttó, mivel a sulinetes buli nem vszínű, hogy összejön
Az igaz, hogy általában nem adnak op.rendszert az asus-okhoz?
Nagyon köszönöm előre is, ha vki segít. -
MCI
csendes tag
Szia !
Az enyimben /6M Q024/ TSST TS-L632D iro van
Még nem próbáltam írni vele, előbb a rejtélyes fagyások okát keresem.
Néha fagy, néha újraindul, noha az XP auto restart /hiba esetére/ kivan kapcsolva.
Eseménynaplóban semmi értékelhető bejegyzés nincs.
Bootoláskor még mindig ott a PCI IRQ table 02:02:05 error..
Amit a kolléga javasolt pár hsz-el előbb, az nem jött be, mert ennél a tipusnál nem reset, hanem vészkikapcsoló gomb van az alján rejtetten..
Félek szervíz lesz belőle.
[Szerkesztve] -
bnss
veterán
Üdv!
Olvastam itt sok rosszat a TSST író-ról, szerencsére én még nem találkoztam ilyen problémával (kopp-kopp), pedig írtam már jónéhány DVD-t én is. Nem tudom, h Ti hogy vagytok vele, de szvsz egy notebook nem tömeges DVD írásra van kitalálva... Természetesen nem azt mondom, h ne is használjuk az írót, akkor biztos nem fogja az embert idegesíteni...
Más az eset akkor, amikor az embernek csak notebookja van, mert akkor rákényszerül a DVD-írásra...
Szerk.: helyesírás
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Igazából még nem láttam, de 1 tanácsom van: nyomd meg a noti alján a reset bütyköt. Körzővel éppen be lehet nyomni.
A6VA (nem az enyém) csinált olyat, hogy nem működött a hálókártya, egyáltalán nem is látta. Reset gomb, és jó lett. Következő héten a post tuán nagy feketeség, és semmi, többszöri indításra se. Ismét reset, és azóta jó.
1 próbát megér, el nem rontod vele. -
MCI
csendes tag
Hello
Asus A6M Q024 olyat művel, hogy bootoláskor a Bios Post képernyőre kiirja, hogy
PCI IRQ table error 02:02:05.
XP alatt véletlenszerűen megfagy.
Találkozott esetleg más tulaj hasonlóval ?? -
Almos
aktív tag
sajnos elég sokminden...
Nekem típusszámra pontosan milyen van? Nekem TSST 532A ha jól emlékszem. Most pl már cdrw-t sem tud törölni, dvd-t nem írja meg, vagy nem megy végig az írás, vagy ha végig is megy, utána nem tudja visszaolvasni, se a tsst, se másik dvdrw... Lezből próbáltam olcsóbbakat, de fuji-t, tdk-t, sony-t is! Az eredmény hasonló...
-
shteer
titán
A6m G024 megrendelve
elvileg holnap át is adják
szombaton írok majd tesztelés eredményeket, h mit tud a kicsike -
nb18
tag
Hi!
Valaki tudna segiteni X200 témában vmi lista amilyen játékokat elbir vagy ilyesmi vmi használható infó is megfelelne! Lehetséges h a CallofDuty-t nem birja elvinni??? SOS! -
Birdie-
csendes tag
Ok, sima asztali géphez való billentyűzetet sokat szedtemmár darabokra és takarítottam ki, de a notiknál lehetnek keverések, bonyolítások.
Feszegettem már, de nem nagyon enged. Nem akarom eltörni, ezért kérdezném, hogy van-e valakinek konkrét tapasztalata asus notebook billentyűzet szétszedéssel?
[Szerkesztve] -
rYaN-
tag
válasz
Birdie- #4157 üzenetére
Én egyszer billentyűzettisztitás közben az ESC alatt ki akartam törölni a port és leesett a billentyű. Persze alányultam rendesen, feszegettem. Ebből feltételezem hogy a sima billentyűzethez hasonlóan a noti gombokat is le lehet szedni. Próbáld meg leszedni és megnézni mi a baja, elvileg van a billentyű alatt egy primitiv ki mechanika.
Ja, természetesen vissza tudtam tenni, semmi baj nincs vele -
Birdie-
csendes tag
Asus A3H kb fél éves notebookom van. Szóköz elkezdett be-beragadni. Ha lenyomom, kb 0,5-1 mp után pattan csak vissza. Elég idegesítő.
Lehet ezzel valamit házilag kezdeni?
Tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
GoldRob
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy asus a6rp notit, az a problémám hogy amit adtak hozzá driverekt közülük nem minden akar futni, azt irja ki hogy csak asus laptop-on működik. De az enyém az!!!! Ezért nem értem most hogy mi van, néztem az asus honlapját ugyanezt csinálja a legújabb driverekkel is. Ja és a progik amik nem futnak pl.: liveframe, powergear...
További gondom, hogy a funkció gombal tudom szabályozni a fényerőt, de a hangerőt nem, ezt sem értem igazán.
Találkozott már valaki ilyen problémákkal? Ha tudna valaki segíteni azt megköszönném!
Amugy ezeket leszámítva meg vagyo vele elégedve az aksija szupi a képe szép, amire kell arra nekem megfelel.
GoldRob -
shteer
titán
ASUS A6m-Q024 -ről tud valaki gyakorlati infóval szolgálni?
Processzor: AMD Turion X2 TL50 1600 MHz
Winchester: 80GB Ultra DMA100
Memória: 512MB DDR2 533/667MHz SDRAM, max. 2GB
CD-ROM: DVD SuperMulti író
Képernyő: 15,4'' WXGA ColorShine
Videó: nVIDIA GO6100 megosztott VRAM (max 128MB)
Akkumulátor: 8 cellás 71Whr
Klaviatúra: 19mm teljes méretű billentyűzet, MS Win funkcióbillentyűvel, 2,5mm leütési út
4 gyorsgomb: Power4 Gear +, Email, Internet, Touchpad Lock
Audio: Intel HD audio chip, SB Pro kompatibilis beépített sztereo hangszórók (1.5W)
1 x Headphone-out jack 1 x Microphone-in jack 1 x Line-in Jack
Audio DJ: play/pause, stop, forward, rewind gombok
Bővítőhelyek: kártyaolvasó: 4 az 1-ben SD/MMC/MS/MS PRO 1 x Type II PCMCIA 2.1
Interfészek: 4 x USB 2.0 ports, 1x IEEE 1394 port 1 x TV Out (S-Video) 1 x VGA Port
Kommunikáció: 56k modem, 10/100/1000LAN, WLAN IEEE 802.11b/g
Méret, súly: 354 x 284 x 35.2 mm, 2,8 kg
Garancia: 2 év világgarancia (bővíthető)
Egyebek: WEB kamera: 1,3MPixel, hordtáska, USB optikai egér
ez az ami még szóba jöhet sulinetben... -
hzcs
senior tag
WPA2 patch XP-hez: [link]
Úgy tudom, hogy WPA jelenleg még nem törhető, WEP az igen.
[Szerkesztve] -
st.hubertus
tag
Péntekre hozza a futár a szép új A6M-et. Oprendszer nélkül. Kell vmi extrát csinálnom, vagy mint az asztali gépnél: winxp telepítő be, és kész?
-
sazabi
aktív tag
arról a 100% cpu kihasználtságról mesélnél még?
több mint fél éve használom asus a6va laptopomat, és ment rendesen a wlan, most meg 2 napja ZCfgSvc.exe 100% procit használ. le is kellett darálnom az inteles progit. driver fentmaradt, de használatatlan így. azt írja ki hogy csatlakozik a hálózathokhoz, de mégsem. se ping se semmi nem megy.. neked milyen progival ütközött vagymi?
és mac filtert te mivel/hol állítasz be? az az inteles progi elég fapados... -
hzcs
senior tag
válasz
SunBreeze #4136 üzenetére
Nem otthon volt ingyen netem, hanem kerülgettem kocsival kicsit a városban, és ahol találtam, ott megálltam. Mert volt a parkban is egy hivatalosan is free, de megszűnt, így fanyalodtam a magánuserekre
Tudom, hogy nem törvényes, de telefonvonalunk nincs, és mondjuk vasárnap este elérni a neptunt máshogyan nem nagyon sikerült. Így még én is megengedném a földi halandónak, hogy használja. De inkább levédem wpa2-vel, mac filterrel, ssid titkosítással. És akkor nem kell félni senkitől, jobb a békesség
A netstumbler egyébként ingyenes, letölthető itt: [link]
Nekem Intel 2200b/g wifi kártyám van, ehhez kell a driver. Procikihasználtság szinte 0, olyankor van a 100%, ha valami más használja a kártyát, és olyankor meghülyül a ZCfgSvc.exe folyamat. Eddig egyébként csak 1 proginál tapasztaltam ezt a jelenséget. -
SunBreeze
aktív tag
most itt vagoyk a koliban, és sztem akkor a cd-ről még 3 hónapja fel lett téve a driver-je.
most cask az van fent, de eddig letiltottam a hálózati kapcsolatokban azt a kapcsolatot. most hogy engedélyeztem kiírta ilyen szokványos win-es ablakban hogy van 2 hálózat. az egyik ilyen harcos.hu
most mit lehet csinálni csatlakozás.. de nem történik semmi... hmm? -
-
SunBreeze
aktív tag
amúgy nemtudom hogy került fel a gépre a wifi-s driver, ha xp-t telepítek alapból felkerül, vagy szükséges hozzá az asus cd is?
de nem szükséges hozzá az asus progi mert az nekem állandóan 100 %-ban használta a cpu-t...
az a progi amit mondtál, az ingyenes program?
[Szerkesztve] -
Sytex
tag
ASUS A6VA-Q034 notim eladó [link]
-
MCI
csendes tag
Sziasztok
Adott 1 ASUS 6M Q024 /Turion X2 Go 6100/ notebook. Néha véletlenszerűen megfagy a Win XP, nincs kék halál, csak megáll. Akár 32 akar 64 bites XP.
Driverek felrakva a hozzáadott CD-ről, szóval nem tudom mi lehet a baj.
Nem találkozott valaki ilyennel ennél a tipusnál.?? -
hzcs
senior tag
válasz
legiaap #4131 üzenetére
Ha fel van telepítve minden driver, akkor fn+f2-vel aktiválod a wifit, ilyenkor sárga led világít a laptop elején. Ha ez megvan, letöltöd a Netstumbler nevű progit, majd feltelepíted. Ez megkeresi neked szépen, hogy milyen hálózatokat tudsz fogni. Kiírja, hogy melyik open, melyik zárt. 99%, hogy kiírja a wifi, hogy más alkalmazás használja, mert a netstumbler átveszi az irányítást. Ha ezekkel megvagy, leállítod netstumblerben a keresést, majd a wifi progival megpróbálsz rájuk csatlakozni. Ha sikerül, és ip-t is kapsz, akkor valószínű lesz rajta net. Amíg nem volt itthon netem, addig én is ezt csináltam, és néha még 2 megás adsl-t is találtam
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy ASUS Notebook-ot,de arra még nem öttem rá,hogy hogyan kell használni a WIFI-t benne,hogy lehet internetet keresni.
Egy csomó kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban:
Ha rá van dugva a netkábel a notimra,akkor így is lehet keresni másik netet?
És a fő kérdés,hogy kell használni a WIFI-t valaki segítsen nekem,aki jártas ebben.
Ja a notim típusát alul az aláírásomnál láthatjátok.
Segítségeteket előre is köszi. -
Szilva008
csendes tag
Sziasztok!
Nem vagyok túl járatos notikban, és most vettem, illetve veszek (úton van) notebookot (ASUS A6F AP040, még 512MB-vel kiegészítve)!
A kérdésem az lenne, hogy a 8 cellás akku meddig bírja kb? Illetve annyit olvastam erről a TSST dvd-íróról! Az enyémbe is ilyen van? És tényleg szar, és alkalmatlan írásra??? -
TOM!K@
tag
Hali!
Most szeretnék 512mb ramot venni a meglévő 512 mellé az asus a6r b037-embe.
Van e benne olyan hogy dualban megy, tehát 128bit re nő a sávszél. és ennek következtében ugye az integrált ati x200mes is 64bitről 128ra vált?
Hol lehet kapni Budapesten normális áron infineon 512/533as ramot?
egyik márkaszervízben ajánlottak 667es a-datát 17000+áfáért
máshol láttam (narancsszínű bolt a kőrúton x betűvel a nevében) 13ezerért BRANDot.
Tapasztalatokat várok minél hamarabb. köszi -
válasz
jakobkacsa #4125 üzenetére
tuti? mert mindenhol azt írják!
-
sziasztok! szeretnék infokat kapni az asus a8jc (usanotebook.hu) gépről. a 14.1 es kijelző az még jó? és a 3200 as akksi az mennyire viszi? ezt a gépet monnyuj jó aksi idővel elvisz kb 2 óra 30 percen keresztül? nekem csak ez a fontos. az aksi vigye. köszi!
-
albgab
aktív tag
Hali!
Miért van az, hogy kiírok egy vcd-t vagy sima cd-t, kiírja hogy cd írás kész. Leellenőrzi hiba nincs, de a lemezen semmi sincs.
(verbatim, maxell lemezzel volt próbálva)
Asus Q056 Tsst Ts-L632D -
Thom!
veterán
[link]
ez mi??? -
Thom!
veterán
válasz
st.hubertus #4113 üzenetére
kurva szép képe van az asusnak 2 dvd írtam 10 cd és dvd kipróbáltam vele és minden okés
-
st.hubertus
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy Asus A6m Q048 notebookot. Eddig egy Acer Aspire 3692NWLMi-t akartam, de valahogy tartok a Celeron procikrtól, ez az Asus szimpatikusabb. Kérdésem az lenne, hogy a Color Shine kijelző pontosan mit jelent, valamint van-e valami olyan hibája ennek a notinak, ami miatt inkább másikat kellene néznem. Nekem nagyon tetszik benne a 2 év gari (nem messze lakom Szfehérvártól). Viszont a dvd helyzete aggaszt. Nagyon örülnék némi szaktanácsnak. -
rYaN-
tag
Na most tisztázzunk valamit:
A notin van 3 db jack aljzat. A fekete karikás a line out/spdif. mellette lévő a mikrofon, a legfelső pedig a line in. Amiről én beszélek, az a line out/spdif, annak a mélyén van egy smd led (áttetsző, üveg színü). Ha műxik, pirosan világít. Pontosan nem tudom hogyan müxik ez a fajta jeltovábbítás, de tuti hogy a fény frekvenciáját használják fel, amit a kábel ugye képes továbbitani. Amugy a linkelt kábelnek jónak kell lennie.
A másik mód hogy 2.0 feletti hangot csalj ki a gépből az az lenne, amikor a panelen beállítod, hogy a line out a 2 hátsó, a mikrofon a 2 első, a line in pedig a center és a subwoofer jeleit továbbítja. Ez a mód ezen a notin nem lehetséges.
Az asus forumán egyértelmüen leirja a srác, hogy bedugod, bekapcsol az optikai led és mennie kell a dolognak. Ennél többet sajnos én sem tudok segíteni, nem tudom hogyan müxik a koax-optikai dobozka amit mutattál, neki ment, akkor mennie kell. Van egy hifim, ami képes fogadni optikai jelet, ha lesz időm veszek 1 kábelt és kipróbálom már végre -
traktor
csendes tag
miért lehet, hogy két ''tök egyforma'' A9Rp 5B002 noti nem ugyan olyan kijelzővel rendelkezik?
az egyik tiszta ''üveg hatású'' (color shine?), a másik meg tök átlagos (tré a másikhoz képest)
az egyik későbbi gyártású mint a másik? mert egyrészt a kijelző miatt választottam ezt a típust és mégsem az amit vártam/láttam a másikban... -
n0se
tag
Sziasztok!
Van egy Asus A6 szériás notim, van benne egy ATI Radeon Xpress200M vidkari, valahogy el tudom érni, hogy ne mindig 128mb memoriát egyen a ramból?
Kösz!
Üdv -
J97
tag
Olyan sok jót olvastam itt a TSST DVD íróról, ígyhát gondoltam megnézem mi van a miénkben. Igazából még a meghajtója nem nagyon volt használva amíg még működött is a noti rendesen! Volt egy win meg office install nagyjából ennyi! Ma rádugtam a notit egy külső monitorra és nyomtam neki néhány tesztet. Természetesen az Everest ebben a gépben is a TSST Corp e remekének jelenlétét állapította meg! Odáig, hogy DVD lemezt írjak vele el sem jutottam! CD lemezeket kis gondolkodással olvasta rendesen! Majd beraktam egy írott DVD lemezt! Persze nem olvasta! Mondom sebaj, biztos a lemez túl gyenge minőségű! Végipróbáltam ridata, arita, tdk, sony, philips írott dvd lemezekkel, egyiket sem ette meg! Akkor próbáljunk ki egy gyári DVD-t! Az Alien Quadrology egyik lemezét sem olvasta be! Egyetlen egy 900Ft os gyári dvd-t sikerült vele beolvastatnom. Üres DVD lemezeket szintén nem látta, sem a TDK RW -t, se ridiscet, se a philips lemezét! Ezek után CD-t írni meg sem próbáltam! Próbálkoztam még a fórumban említett firmware frissítésekkel, sajna sikertelenül! Most azon gondolkozom vissza kéne vágni a szervíznek, hogy rossz a meghajtó is, de félek mire visszajönne mégegy ugyanolyan TSST -vel már nem csak a kijelző lenne rajta törött. Jó kis cég ez!
Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest