- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
Aktív témák
-
ML320
senior tag
Oksa, de mi lesz a következőd?
Az Acert hanyagolnám, a Toshibák, amikkel találkoztam qva gagyinak tűntek... Az LG-t kerülném, a HP-t utálom, az IBM csak névben nagy, a Dell meg drága.
Mit hagytam ki?
Fujitsu! Metróban...?
Szerintem még az ASUS a legnormálisabb az összes közül. Szerintem vackot már nem gyártanak (kivéve az optikájuk), a márkák közül a garos részhez való hozzáállásuk az, ami eltérő.. Ez alapján lehetne választani... -
Almos
aktív tag
Két verzió van:
1. Veszel komplett vga-to-tv rendszert, olyan kb ~12-16 ezer forintért, ami garantáltan működni fog.
2. Ha olyan videókártyád van, amit eléggé meg lehet buherálni a Powerstrip nevű progival, akkor egy ~3000 ft-os vga2scart kábellel is megoldható. Erről infót találsz a www.avir.hu oldalon. -
hzcs
senior tag
Szerintem nem fogják kicserélni csak úgy. Az a baj, hogy most nem 2, hanem 1 cég a szervíz, és több gépet kell megcsinálniuk ugyanannyi idő alatt. Szerintem csökkent a színvonal. Az enyémmel se csináltak semmit. Parkoltatták 1 hétig.
Ugye az NSE-nél van? Vagy oda vitted ahol vetted? -
jakobkacsa
senior tag
természetesen nem ''ugyanaz''
Panasonic and Technics are brand names for Matsushita Electric Industrial Co Ltd. of Japan (MEI), one of the World's largest manufacturers of consumer electronics and ranked 3rd on the Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment Index.
[link]
vagyis a Panasonic a Matshusita ipari konszern egy részlege -
hzcs
senior tag
Nekem vibrál néha alacsony fényerőn is. Minimumtól a 3. vonalnál használom. Szobatársamnak is ilyen van, ő maxon használja és előbb kijöt a vibrálás, neki már cserélték.
Nekem másodjára is TSST van benne, amit inkább nem minősítenék mert félek hogy kitörölnének a fórumból
DVD-ből csak rw-t írok vele, mert az R-t úgyis elrontja, ha egyáltalán végigírja. RW-t még nem vettem észre hogy ront, de Janinak igen. Viszont még a túlírásra se hajlandó. 30 megávaql akartam többet írni egy dvdrw-re, de besírt hogy ő ezt nem akarja. Nagynehezen rábírtam Neroval hogy írjon, de a gyári méret legvégén kiakadt, tehát el se kezdte túlírni.
Jövő héten küldöm vissza, erőlködök hogy Panasonic kell, remélem azt tesznek bele. Bár lehet hogy a Matshita vagy Matsushita is jó, de Panasonicról többet hallottam -
hzcs
senior tag
2 nap szállítás (1 oda 1 vissza) 1 vagy 2 nap volt ott, de pont 7vége + ünnepek, így asszem 1 hetet volt ott.
Kicserélték az írót ugyanarra a szarra, pedig mondtam hoygha ugyanilyet tesznek bele akkor viszontlátják. Fogják is a jövő héten.
Nem szedtem le semmi szoftvert csak a személyes dolgokat. Opre nekem is illegál, de előtte megkérdeztem és azt mondták nem foglalkoznak vele.
Eddig meg vagyok, de most megy kijelző + dvd + szóköz miatt. És a zsanérok se az igaziak. -
Almos
aktív tag
Az attól függ, melyik táska, és mi mindent akarsz benne cipelni a gépen kívül. Amit én kaptam az A3L 5028-hoz, az szerintem csak ideiglenesen jó, minimális használatra. Ha hosszabb távon akarod cipelgetni, akkor vegyél szerintem vmi komolyabbat. Nekem eddig még sajnos nem jutott rá se időm, se pénzem
Egyébként a táska szerintem kényelmesebb, jobb is, de jóval drágább, nem hiszem, hogytalálsz 15K alatt.
Ha visszakeresel, akkor megtalálod, hogy nekem mi volt konkrétan a problémám a gyári táskával. Ráadásul azóta észrevettem, hogy a külső zsebben tárolt tápkábel kerek vége miatt is jelentek meg horzsolások már a noti tetején
[Szerkesztve] -
Louis Gara
tag
Én a hátizsákot preferálom 15 körül már egész jókat lehet venni, bár, ha elegánsan kívánsz megjelenni valahol akkor a hátizsák nem igazán nyerő, igaz manapság már ez sem igaz.
Eleinte használtam a gyári Asus tatyót, de mostmár csak hátizsákban hordom, sőt kettős védelem asus táskát belerakom a hátizsákomban ez így most bejön mig nem találok egy jobb megoldást.
A saját táskával még az is a gond, hogy nagyon látszik rajta, hogy mi van benne, és mondjuk a villamoson vagy a metron, vagy egy sötét kisutcában nem tul előnyös.
Feljebb találsz pár linket a hátizsákokról. -
Almos
aktív tag
Ha az A6R-B002-re vársz, akkor még várhatsz egy ideig... Régóta nem lehet kapni az országban (bár ezt azt hiszem elég közelről tudod most), annak ellenére, hogy ez egy új modellnek számít...
szerk: Hoppá-hoppá-hoppááá!!! Most nézem a ramiris nagykereskedés árlistáját, és van náluk raktáron, nem hiszem el!! (Szegény haverom meg vett helyette egy Acer Tm4061LMI-t a múlt héten...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Lenovo LOQ 83DV005AHV Notebook - i7-13650HX, RTX 4060 8GB 140W, 32GB RAM, 2560x1440
- MacBook Air M2 15" 8/256GB Midnight, Magyar, Garancia 2027.06.17-ig, 100% Akku.
- hibas (vrm) Lenovo ideapad 330s-15kib i5-8250u/radeon 535 dedicalt graphics/4gb ram/15" fullhd ips
- Acer Aspire One D255 netbook
- Lenovo Thinkpad T450 14" HD+ i5-5300U, 8GB ram, 240SSD, HDMI, BT, világítós billentyűzet, jó akku.
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest