Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fonix232

aktív tag

válasz Axel pRo #26510 üzenetére

Én március 29-én kaptam meg az elfogadó e-mailt. Igaz most néztem meg, és nem egy, hanem két hét volt az átfutási idő... 17-én nyújtottam be az igénylést, 29-én fogadták el, 23-án érdeklődtem hogy pontosan mi is van.

29-i e-mailben "örömmel értesítenek" róla, majd 30 napon belüli utalást ígérnek. De úgy látom már ekkor tudták hogy csúszás várható, azaz nem értem mi a fenéért nem írták át az e-mailt egy "Elnézését kérjük de az utalás várható időtartama az ígért 30 napról 60-ra változott, technikai problémák miatt" tartalmúra... Sokkal tisztább lenne.

Hát akkor nincs más hátra mint előre, javaslom nektek is hogy írjatok a nemzetközi Asus supportnak. Ők, ha még chaten is eléred őket, nagyon segítőkészek. Anno a TF101 tabletemet úgy kaptam vissza egy cseh szervizből (mert itthon nem javították...), hogy két évig jártam az Asus Hungary nyakára (a tablet a szervizből kb szétverve érkezett vissza, erre rám fogták hogy én vertem szét), majd egy-két e-mail és chat a nemzetközi supporttal, és érdekes módon egy héten belül a tablet gyorsfutárral otthon várt...

Új hozzászólás Aktív témák