Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonix232
aktív tag
Sziasztok!
Bizalom Programmal kapcsolatban kérdeznék.
Vettem január 16-án egy laptopot - N551JW, Extreme Digital-tól. Egyből csere volt másnap, mert hibás volt a darab. A végső laptopot regisztráltam a Bizalom Programba, egy héten belül kaptam róla az e-mailt, hogy elfogadták, ha gáz van, mehet az igénylés.
Nos, van gáz. Több oprendszerrel kipróbálva, a videókártya haldoklik benne. Lefagy, összeomlik, stb. Jeleztem, jött az RMA február végén. Március közepére vissza is kaptam a laptopot, faszán működik, mindent cseréltek benne szinte.
Az első dolog amit észrevettem, az a jelentős mennyiségű kopás a csuklótámasz részen. Nem tudom találkozott-e már más is ilyen problémával, az alu felületen jelentkezik apró fekete foltok formájában. Nem lerakódás, mert nem lehet lemosni.
Ez nem is zavart, be is küldtem az igénylést még aznap. Fogadták, egy hét múlva jött az elfogadó e-mail. 30 napon (!!!) belül utalják az összeget. ÁSZF-ben ugye 30 munkanap szerepel... Na mindegy.
A mai napon lejárt a 30 munkanap, se e-mail hogy csinálnak valamit, se semmi. Hívom az ügyfélszolgálatot, és az egy szem hölgy akit eddig elértem ott, mondta, hogy "sajnos fennakadások vannak, sok az igénylés, a pénzügyi osztály nem tud mit kezdeni vele, másfél hónap csúszás várható jelenleg, de amint tud valamit, e-mailben értesít".
Futott más is ebbe bele? Kezdem úgy érezni hogy csak le akarnak rázni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Adobe Lightroom topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest