- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Üdv mindenki,
Van egy ASUS X550JK laptopom, nagy csalódás többet vártam, aki teheti inkább kerülje.
(i5, 8GB ram, NV 850m,ssd)
A legnagyobb problémám, hogy indokolatlan módon kikapcsol. Nem tudom mire vélni inkább random mint szerintem bármi is befolyásolná.
Mivel egész jó vga van benne igy játszani is jó lenne , ha 5 percnél tovább is tudnék. Alapból a persze rákötöm vagy monitorra vagy tvre ahol pl DR3 esetleg Fifa 15-tel tolnám úgy 2-3 percig. Ha csak monitor van rajta és honozok, akkor talán 10 percet is hajlandó működni.
Apróbb érdekességek és észrevételek:
alapból eddig 8.1-gyel használtam, de most nemrég 10et tettem fel, az alap driverrel amit a windowst tett fel, le tudtam játszani egy meccset a fifával, csak sajna eléggé szaggatott illetve belassult néha (azelőtt 8.1-gyel soha nem volt probléma) igy hát leszedtem a legfrissebb drivert és kezdőtött a kikapcsolgatás 2-3 percenként.
DR3 tv-n full hdban teljesen játszhatatlan. Feltettem az aidát, ami szerint akár 96 fokig is felmelegszik a proci. Amit még észrevettem, hogy ha nem kötök rá semmi külső monitort tvt akkor ez a hiba nem áll fönn, tehát honozás közben sem lép ki illetve a DR3 sem kapcsolja le a gépet, holott a proci ugyanugy szaladgál 90-94 fokon.
A kérdés az hogy mi lehet erre a megoldás? Driver? ezt esetleg visszaküldjem gariba? Kicserélik megjavitják? felejtsem el dobjam ki ez ilyen szar?Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Horgász topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (3db elérhető még)
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest