Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buba880215
csendes tag
válasz
reloop #24978 üzenetére
@reloop, @kungzi:
Véletlenül ide keveredtem, és olvastam a problémátokat.
Nekem is ugyanez volt a dell 7537-es gépemnél win 10 alatt.
Észlelés1: Kikapcsolás után, mintha leállt volna, de mégse. (Billentyűzetem világítását továbbra is tudtam ki-be kapcsolgatni a bill. adott gombjával.)
Észlelés 2: A gépemre rádugott usb elosztó lámpája nem aludt ki.
Csak force shutdown-al sikerült teljesen kikapcsolni a gépet.Fórumokat böngészve azt találtam, hogy az Intel Management Engine okozza a problémát, abban is egy energia hatékonyságért felelős funkció. Ezt kikapcsolva és egy force shutdown / restart -ot követően már nem jött elő a probléma több napos megfigyelés után se.
"Device Manager > System Devices > Intel (R) Management Engine Interface > Properties > Power Management > Allow the computer to turn off this device to save power" mellől kell kiszedni a pipát, majd OK és restart (esetleg force shutdown).
@owen23:
Mostanában olyat csinál, hogy nem tudom egyből bekapcsolni, csak ha hosszan nyomom a indito gombot és csak utána indul be, az külső állapotjelzőből egy elalszik , ez mitől lehet?
Windows 10-et használsz? Ha igen, lehet, hogy nálad is a fentebbi megoldás segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Élőszereplős előzetesen a The Outer Worlds 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 3D nyomtatás
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo Legion 5 (Ryzen 5 6600H / 16GB DDR5 / 512GB / 15,6" 144Hz / RTX 3050ti 4GB) ÁFA-s szla
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő