- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenki!
Egy furcsa problémával szembesültem ma, talán tudtok nekem segíteni.
Rengeteg ASUS notit feltelepítettem már, de a mai példány eddig kifogott rajtam. A helyzet a következő.
ASUS K50IJ noti, Win7 x64 rendszer. Feltelepül, felteszem a drivereket (VGA, hang...stb). Próbálnám feléleszteni az OSD-s részét, de nem megy, legalábbis nem teljes egészében. Letöltöttem a gyártó oldaláról ezeket, és fel is telepítettem:
KBFilter
ATK0100 ACPI Utility
ATK Generic
ATK Media
ATK OSD2
ATK Hotkey
(... a sorrendet passzolom, számít egyébként?)Két variáció van:
1.) Ha ezek fel vannak telepítve, akkor a fényerőállítás kivételével minden működik, OSD is jelzi (a fényerőállítást is jelzi, csak éppen a kijelző nem sötétül, és nem is világosodik). Ha manuálisan húzom a fényerőt, akkor működik frankón az is, de a fényerősség-állító hotkey-ek (Fn+F5, Fn+F6) nem jók.2.) Ha letörlök minden ATK-s programot, akkor működnek a fényerőszabályzó gyorsbillentyűk, viszont nem működik például a hangerőszabályzó és némító hotkey.
A probléma nem egyedi, itt és itt is ugyanezzel küzdenek. Utóbbiban írja a tag, hogy egy másik VGA driver megoldotta, de én nem találtam csak pár darabot ehhez a típushoz, azokkal pedig nem oldódott meg.
Sajna nem tudom, valaha működött-e, mert egy roncs Win7 x64 volt rajta, aztán formáztam a partíciót, és ment fel a friss rendszer.
Tudnátok mondani valami biztatót? Ha más nem lesz, teszek fel egy fényerőállító minialkalmazást, bár nem az a legelegánsabb módszer.
Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest