Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SMartin-HU

tag

Sziasztok.

Vettem egy ASUS K501LX DM116D laptopot (Intel i5-5200U, 8GB, 1TB, nVidia GeForce GTX 950M).

Nagyon meg vagyok elégedve a teljesítményével. Aluminium hegyén hátán minden hol... A monitor kávája és a laptop alja kapott fekete műanyag borítást.

Ami érdekes... Sehol nem írták, hogy AC wifi van benne és billentyűzet világítással is rendelkezik ?!?!?!?!. Ez pozitívum! Mellékeltek driver lemezt, de a gépben nincs optikai meghajtó :D :C A VGA port hiányát megoldották egy mellékelt HDMI-VGA adapterrel. Ezt is pozitívumnak tartom.

A szépséghibája talán az egésznek, hogy nem értem ennek a dupla hűtésnek a lényegét. :F

Nálam bekapcsolás után elindul a bal oldali hűtő és le sem hajlandó állni... tehát folyamatosan hallom, hogy fújja a levegőt. Játék alatt sem vagyok benne biztos, hogy a jobb oldali hűtő beindult vagy sem.

Alapvetően a kialakítása miatt azt gyanítom, hogy az egyik hűtő simán elviszi az egészet a hátán és nem is kapcsolja be a második hűtőt. (Erős találgatás, de az aida64 csak egy fordulatszám adatot ír 4000 és 5300 RPM között változik WTF????? ez lehetséges?)

A hűtését hangosabbnak találom az eddigi laptopjaimhoz képest, de ez lehet attól is, hogy a zsanérra fújja rá a levegőt nem hátra vagy oldalra... minden esetre érdekesnek találom és megfordult a fejemben, hogy kifogtam egy hibás darabot.

Rizikózni nem akarok, hogy szervizbe küldöm, ahol szétbarmolják és visszaküldik, hogy semmi baja.

Olyan embereket keresek, akik rajtam kívül vásároltak ilyen gépet.
    Emellett érdekelne mindenki véleménye, aki kapcsolatba került ezzel a modellel vagy tud róla valamit, ami elkerülhette a figyelmem.

A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák