- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence5527
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég (szerdán) érkezett meg az új Asus N550JK laptop, amit rendeltem. Külsőleg lenyűgöző gép szerintem, kijelzőt leginkább fél-mattnak tudnám leírni, max. fényerőn olvasható marad kültéren is, amúgy pedig nagyon szép színei vannak, betekintési szögek is jók.
Mégis van két dolog, ami szúrja a szemem:
- kisebbik gond a DVD meghajtó illesztése, ami a hozzám közelebb eső oldalon tökéletes, viszont hátul majdnem 2 millis rés van, ami kicsit ócska hatást kelt
- a nagyobb gond a billentyűzettel van, ott is egyedül a space gombbal, ami kb. 10 percenként beragad, vagy pedig nem érzékeli abszolút, hogy megnyomom. Ha kicsit megpróbálok benyúlni alá, akkor megint jó egy 10 percig, aztán ugyanez. Valószínűleg ez egyedi eset lesz, de nagyon zavaró. Még 8 napon belül vagyok, szóval jövő héten visszaküldöm, és megpróbálok szerezni egy másikat.Akit esetleg érdekelnek róla dolgok szívesen megnézem, vagy kipróbálom, bár játékokat nem nagyon akarok rá telepíteni, ha úgyis visszaküldöm. Az NFS Rivals tökéletesen fut.
A proci ilyen 64fokra ment fel, a hűtő kivezető részénél, a képernyő alatt elég meleg volt, de azért nem halálos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öt hibát korrigál a GeForce driver gyorsjavítása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- ingyen fox/ 11. gen. i5/ 14'' FHD IPS/ Iris XeG7/ 16GB DDR4/ 512GB m.2/ Latitude 3420
- Fujitsu Lifebook E546 (i5 6300u, 8GB DDR4, 256GB SSD)
- Használt laptop MSI CYBORG 15 A13V
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4 ujjolv IR kam gar
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged