- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jogász
csendes tag
sziasztok,most szereztem be egy laptopot (2napos,még nem igazán használtam vizsgák miatt) :Asus A6F-AP115.
CPU: 1, 73GHz (667MHz FSB), Intel Core Duo T2250E Processzor 2MB L2
RAM: 2x512MB DDR-II (667MHz)
HDD: 100GB 5400 PATA
VGA: Intel 945GM integrált
Chipset: Intel 945GM Express
Windows vista home basic
A kérdésem az lenne,hogy mit jelent,hogy a teljes grafikus memó 251MB,dedikált 64?
tényleg gyengének számít ez az integrált VGA? pár éves játékokat azért tudok rajta használni? ,toca2-3,most wanted,half life 1-2 pl? a vistával kompatibilisek ezek?
jó ez az op.rendszer ,vagy rakassak fel xp-t?
felraktam rá a GTA san andreast és tökre villódzott a kép átfolytak a betük,vibráltak össze vissza,ez miért volt? nem lehet,hogy magas a felbontása a gépnek,1280x800? mi a turót csináljak? Megköszönném,ha válaszolnátok,és bocs a bárgyú kérdésekért
köszi peti
Légyszi,ha nem gond válaszoljatok,tudom,hogy elég retardált kérdéseim vannak,de nemigazán vágom ezeket a kérdéseket,cserébe,ha valakinek jogi tanácsadás kell,bátran írhat -
Onion
csendes tag
Az a helyzet, hogy a leírás szerint kétféle chipsettel árulják.
- NVIDIA C51MV / MCP51
Viszont én elindítom a CPU-Z nevű programomat ami teljesen mást ír ki:
Chipset: Nvidia IDO2F3
SouthBridge: Nvidia nForce 410/430 MCP
Most akkor egy picit tanácstalan vagyok, hogy mit kell nézzek -
Onion
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy Asus F3M gépem Sempron 3400+ procival szerelve.
Néztem Asus honlapján, hogy ezt a notit árulják még AMD Turion™ 64 Mobile 2Ghz procival is.
A kérdésem az ha valahol találok egy ilyen mobil processort és belerakom akkor működni fog e vele??? -
HaKo
aktív tag
Hello!
Nem tudjátok hogy hogyan lehetne egy 5.1-es Genius HT-t Asus laptopra rákötni? Van 3 dugó (narancs, fekete, zöld). De ha ezeket ráköröm a mikrofon a line-in és a fülhallgató csatlakozókra akkor nem szól. A RealtekHD Audio Maneger-ben nem lehet 5.1-re állítani...
Lehet hogy nem is tudja az 5.1-et
[Szerkesztve] -
Asuras
csendes tag
Hali!
Hát ez az új Asus mini nagyon jól sikerült kis darabnak tűnik. Szép és a mérete is jó. Szerintem a 7''-os kijelző elég mobil feladatokhoz, és felszereltségében közelít egy R2H-hoz. De annál szerintem kényelmesebb.
Viszont a proci és a háttértár nagyon kicsi. 600Mhz, akár milyen új technológia szerintem kevés az xp-hez.
De most van még csak az umpc-k hajnala, és fog ez még fejlődni. Nekem most egy a6m-em van és 3 kg. Jó nagyon de sokat cipelve egész nap, nem túl kényelmes. Lehet ha majd veszek másfél 2 év múlva akkor már én is umpc-t veszek. Addigra talán beérnek. -
Csaszicsávó
csendes tag
Első kérdésem:
A szürke gépük és a fehér színű ugyanazokkal a paraméterekkel bír? -
Csaszicsávó
csendes tag
Hy!
Gondolom sokak érdeklődését felkeltette az Asus új mini gépe, az Eee Pc 701.
Eme apropóból gondoltam ennek a gépnek egy új témát nyitni.
Én biztos hogy veszek, nálam elsődleges szempont, a súly és az ár, na most ilyen gépet zsír újan 2 év garival nem tudom hol lehet még venni. Minden nap bejárok az egyetemre (50km) és nem mindegy hogy egész nap mennyi ballasztot cipelek magammal. Szerintem ez a gép tökéletes a sulival kapcsolatos dolgok elintézésére az egyetemen. -
jogász
csendes tag
ja és mi a véleményetek erről a laptopról? Megérte?
-
jogász
csendes tag
sziasztok,most szereztem be egy laptopot (2napos,még nem igazán használtam vizsgák miatt) :Asus A6F-AP115.
CPU: 1, 73GHz (667MHz FSB), Intel Core Duo T2250E Processzor 2MB L2
RAM: 2x512MB DDR-II (667MHz)
HDD: 100GB 5400 PATA
VGA: Intel 945GM integrált
Chipset: Intel 945GM Express
Windows vista home basic
A kérdésem az lenne,hogy mit jelent,hogy a teljes grafikus memó 251MB,dedikált 64?
tényleg gyengének számít ez az integrált VGA? pár éves játékokat azért tudok rajta használni? ,toca2-3,most wanted,half life 1-2 pl? a vistával kompatibilisek ezek?
jó ez az op.rendszer ,vagy rakassak fel xp-t?
felraktam rá a GTA san andreast és tökre villódzott a kép átfolytak a betük,vibráltak össze vissza,ez miért volt? nem lehet,hogy magas a felbontása a gépnek,1280x800? mi a turót csináljak? Megköszönném,ha válaszolnátok,és bocs a bárgyú kérdésekért
köszieti
-
Pötyössi
csendes tag
Sziasztok srácok!
Nem tudom,hogy jó helyen járok-e de elég tanácstalan vagyok,úgyh megpróbálok itt segítséget kérni!:
A barátom laptopjára szeretnék matrciát csináltatni vagy csinálni,de fogalmam sincs,h milyen úton induljak el...neten már keresgéltem de nem jártam sikerrel!Valaki tudna nekem segíteni?
Nagyon köszönöm előre is! -
caRhaRtt
csendes tag
-
caRhaRtt
csendes tag
sziasztok,
némi támogató/elrettentő véleményt szeretnék a köv notiról, hétfőn szeretném magamévá tenni...
[link]
válaszokat előre is köszönöm -
Enjoy
addikt
Uhh, akkor a 4-4-4-12 az nem fog vele olyan jól menni? mert olyant találtam!
BandiT ajánlotta a következőt:
DDR2 PC4300 533MHz 1024MB GEIL (Chip BGA, 1.8-1.9V, , SPD: 4-4-4-12) 8 303 Ft Élettart.
Akkor ne vegyem meg?
ott azért kérdeztem, h milyen az időzítése, mert egymás után volt még felsorolva kettő is, sry a lámázásért!
Örökhálám:
Enjoy -
frizso
senior tag
Én nem vagyok egyik párti sem, használtam már mindkettőt (ebből kifolyólag van objektív és szubjektív véleményem is), de azt azért el kell ismerni, hogy az AMD X2 TL** sorozat az nem egy kategória az Intel C2D T**** sorozatú procikkal.
Ja és a véleményedre mindenki kíváncsi, ez a fórum pont arról szól, hogy mindenki megosztja a véleményét, tapasztalatait másokkal -
donci2
csendes tag
Szevasztok!
Segítséget szeretnék kérni notebookon és mobiltelefonon történő internetezéshez.
Van egy ASUS laptopom (ha jól emlékszem a6u sorozat - turion, xp home, 512mb) és egy Nokia E50 telefonom Pannonos üzleti előfizetéssel. Néhány nap múlva nyaralni megyek és a munkám miatt szükséges lenne, ha sikerülne valahogyan dolgozgatnom.
Vettem egy bluetooth adaptert a gépbe és az előfizetésem is fog tartalmazni valamilyen internetes csomagot.
Tudnátok némi segítséget adni a beállításhoz? Eddig egyszer láttam hasonlót, de az akkor infrán keresztül történt és a beállításokra sem emlékszem.
Előre is nagyon köszönöm!!!
András -
frizso
senior tag
válasz
Rellind #1772 üzenetére
Alapvető különbség, Intel kontra AMD
Nem egy kategória a kettő:
Az AMD X2 TL52-es procija az intel CoreDuo procival van egy szinten!
Core2Duo proci van az ASUS F3E AP017 notiban, és nem is akármilyen!!! Ez már az új SantaRosa platformra épült C2D-s proci, ami Intel965 chipszetre épül! Ez a legújabb technológia és jelenleg a legjobb a notik terén
Ezzel nem akarom leszólni az AMd X2 TL** sorozatú prociját, mert szerintem otthoni és irodai használatra sőt még tervezni is nagyon jó, de a sebességét tekintve csak kullog a C2D-s provik mögött. -
frizso
senior tag
válasz
logaritmus #1765 üzenetére
Mi lenne a fontos?
Gyors gép ami játékokra is alkalmas vagy játékos gép ami egyébbre is alkalmas
Az általad választott gépben csak a vidókari nem valami jó
Én a középutat javasolnám:[link], bár ez nem ASUS gép, de csak jókat olvastam róla, a proci kicsit gyengébb, de a videókari sokkal jobb
[Szerkesztve] -
Piton
tag
válasz
logaritmus #1765 üzenetére
A procitol eltekintve szerintem a Asus F3TC AP074 jobbnak mondhato...
Es olcsobb is...
A bluetooth meg mint irtak mar tobbszor is, inkabb hatrany ezeknel mint elony...
[Szerkesztve] -
Piton
tag
válasz
Rellind #1763 üzenetére
Asus F3TC AP074 nagyon tudom javasolni... Annak ellenere, h ML320 -al eleg sokat beszeltem rola, meg pozitivabban csalodtam... Filmnezes hetvegen olyan 2,5 ora korul volt aksirol...
Atlag netezes (szinte mindig csak WiFi-n netezek vele, de ha megsem veletlen, akkor is bevan kapcsolva... Szerintem meg nem is kapcsoltam rajt ki) es hasonlok kb 3-3,5 ora korul van...
Nem ritkan aksirol tortent hasznalat utan mikor fullra rolti ir 4 ora 5-10 perceket is...
Bar nem nem szeretem, ha kisuti a kijelzo a szemem, szoval vissza van veve a filagositas...Soha nem szerettem a Napba nezni
Webcam tenyleg nagyon szep kepet ad. Az aksi log picit, ahogy ML320 is irta, de szerintem nem zavaro... Legalabbis engem meg nem zavart meg semmiben az elmult idoben. Bar teny, ritkan nezegetem azt az oldalat a notinak, taskaban meg elfer...
NFSU fullra felhuzva szepen huz rajt, COD, Age of Empires, ReVolt, Warcraft 3 stb szinten...
Az hatranykent csak a HDD elore helyezese rohato fel, bar szerintem ez is megszokhato valoszinu... Es nem is mondanam, h igazan zavaro, inkabb csak szokatlan... De ASUS-ek biztos tudjak, h ez oke igy, es nem lesz zur...
[Szerkesztve] -
logaritmus
tag
Sziasztok!
Én ezt a jó kis gépezetet néztem ki ASUS F3E AP017 ami elég jó ár/teljesitmény mutatoval rendelkezik szerintem. Ha ugy gondoljatok h mégsem és ebben az árban leeht találni jobb teljesitményűt is akkor légyszi oszzátok meg velem is. -
ML320
senior tag
válasz
Rellind #1763 üzenetére
Az NSE-ről vegyes a kép. Most jött vissza egy noti, és már spanoltam magam, hogy biztos kötekedni fognak vele. A B betű beesett... Garba cserélték, szerdán vitték, hétfőn telefon, hogy kész, kedden jött a futár. Épségben jött vissza
Amúgy sok helyen már a szervízbe szállítási és visszaszállítási garanciát tüntetik fel, és Magyarországon csak hozzájuk tudsz fordulni.
A két kinézett noti erős középkategóriában van. A bluetoothot inkább hanyagolnám, egyre több ASUS-on váltva lehet csak használni a WLAN-nal. Sőt, volt szerencsém olyan Asushoz is, ahol a készülék szélén egy csúszkás kapcsolóval fizikailag lehetett a két vezeték nélküli kártya között választani... Üzemidőben cca 3 óra, jól bírja, de függ a fényerőtől, a futtatott alkalmazástól. Játékra is jól használható, a filmezésre és a netre meg sok is! Hátránya a Piton által említett ''melegedés'', ugyanis a jobb alsó szegmensbe helyezték a HDD-t, aminek köszönhetően izzik a munka a kezed alatt
Webcam szép képet ad, a 15,4''-t meg kell szokni, de idővel nem zavaró.
Az akku nagyobb méretű, kissé ki fog hátul állni a készülékből. -
Rellind
senior tag
Hi mindenki!
Én is vásárolnék egy Asus-t...de mint sokaknak tanácsra,megerősítésre van szükség.Ugyhogy ne fogjátok magatok vissza
Nyomozgattam...
Asus F3TC AP074 [link]
Asus F3TC AP072[link]
Geforce 7300-as vga van benne,szinte ugyanaz a kettő csak a kékfog a különbség...
A videokártya melyik asztali vga közelébe helyezhető? A 9 cellás, 4800mAh akku jonak mondható? Esetleg valaki üzemidőt tud mondani?(filmnézés,game,wifi)
Visszaolvastam jó pár oldalt,és olvastam az NSE-ről. Ők végzik a garanciális javításokat az egész országban?
Előre is THX! -
frizso
senior tag
Így már kicsit változott a leányzó fekvése
Sokkal olcsóbb (15k) az ap144-es, de én még mindig tartom az állításom, az ap037 a nyerő proci ügyileg
És ha mégis az AP144 mellett döntesz, akkor inkább itt vedd meg:[link] itt a 218266-os árban kapsz hordtáskát, USBs optikai egeret és ingyen házhoz is viszik
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Kis segitseget szeretnek kerni
Vacilalunk 2 laptopon de nem tudunk donteni
Elso versenyzo ASUS A6F-AP144 ez 247.442Ft T2350 1,86Ghz
MAsodik ASUS A6F-AP037 ez 237.052Ft T5600 1,83GHz
A ketto kozt elteres 10K ha jol nezem CPU ban van elteres csak a ketto kozt a kerdes meger ez az elteres 10Kt vagy nyugodtan veheto az 037-es is ?
Koszonom -
Enjoy
addikt
Az everest ezt írta ki a notimban lévő ramomra:
Nanya NT512T64UH8A1FN-37 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
Ennek most milyen időzítése lehet?
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
A RAM időzítésekről a RAM topikban tudnak a nagy guruk jókat írni, azt inkább rájuk hagyom
Amire vigyázz, mert nem derült ki a leírásodból (a Geil modulra vonatkozóan, és az alu hűtés gyanús nekem) - neked SODIMM modulra van szükséged!!! Nem asztali PC-be való RAM-ra!!!
Szerintem 533MHz-est vegyél. Az garantáltan működni fog! -
Enjoy
addikt
mégis csak találtam róla infót!
De ez már nekem zajos:
DIMM1: Nanya NT512T64UH8A1FN-37 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
most akkor hány MHz-es az enyém? és mekkorát vegyek bele?
sry a lámázásért de nem értek hozáá!ahogy látszik
Ez jó bele:
DDR2 PC4300 533MHz 1024MB GEIL VALUE (Chip BGA, AluminumV, 6 Layer PCB, Aluminum Heat Spreader, Single Channel Box, SPD: 4-4-4-12) 9 958 Ft Élettart.
köszi a segítséget előre!
Üdv: Enjoy
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
Szerintem akkor lehetne érzékelni gyorsaságbeli különbséget, ha az alaplap a 667MHz-et kezelné, és azon hajtaná a RAMokat. A specifikáció [link] szerint 533MHz, így a 667 is azon menne. Tuningnál érdekes lehet, de ez csak feltételezés.
Apáink szerint járt utat járatlanért ne hagyj el -
Enjoy
addikt
köszi neked is a segítséget!
épp most néztem meg everesttel, és ezt írta ki:
Rendszermemória 512 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM)
Amúgy az 533MHz és a 667MHz között mennyire érzékelhető a gyorsaságbeli különbség?
mert ha jelentős, akkor veszek pl 2X1gigát! azt hittem sokkal drágábbak(haveromnak 20-ért raktak bele 512-eset, ugyanilyen gépbe) de ha pl kicserélném a gyárit is, akkor se veszne a gari?
Köszi a segítő válaszokat mindenkinek! rendesek vagytok!
Üdv: Enjoy -
ML320
senior tag
Piton kolléga gépénél a HDD van pont a jobb tenyér alatt, és az izzik íly kegyetlenül... Elméletileg nem lehet vele gond, ami viszont kérdés lehet: mennyire nehézkedik rá az adott területre, valamint a HDD mennyire állíthat maga után a pozícionálásban a hőmérséklet változás során (de szépen mondtam
)
Egy kollégánk Asusa is ilyen felépítésű. Ő mondjuk erőteljesebben rá szokott tehénkedni a laptopra, és nála a videoszerkesztés/vágás folyamata során néha kattant egyet-egyet a HDD. Nem talátunk rá más magyarázatot, hogy a vinyó a hőtágulás miatt állít maga után, viszont a kéz hirtelen levétele, meg ismét ránehézkedése miatt újból változik a szerkezet, és... Amióta külső billentyűzet-egér párossal használja, azóta semmi gondja
(előzőleg is csak ''zavaró'' tényező volt a kattanás)
A vinyó rész tapasztalatom szerint mindegyik típusnál melegszik. Itt viszont elég szerencsétlen helyre rakták, folyton szem előtt van. Pontosabban kéz alatt... -
shteer
titán
szivesen
a márkájának nem mindenképp kell ugyanolyannak lenni, de az órajel és a hozzá tartozó időzítések jó ha megegyeznek
célszerű olyan helyen venni, ahol bele is tudod rakni, vagy ingyen belerakják neked - így a próbával biztosan kiderül, hogy minden rendben lesz - memtest86-tal is érdemes tesztelni -
shteer
titán
nem jár garvesztéssel. a linkelt üzlet nem olyan rossz, de itt a ph!-s bazárokban olcsóbban megkapod (én BandiT-ot ajánlom).
lehetőleg ugyanolyan típusú, de mindenképp ugyanolyan időzítésű modult vegyél bele. én veritech-et vettem a quimonda helyett, de próba erejéig tökéletesen mentek együtt is.
a meglévő ramodról az everest ad bővebb felvilágosítás -
Enjoy
addikt
Garivesztéssel jár, ha otthon én rakom bele a ramot?
ez az oldal jó árakkal dolgozik:?:
[link]
1gigásat akarok belevenni! jelenleg 1x512mb van benne! a másik foglalatba tudok 1gigásat rakni? vagy meg van szabva, h mekkora a max kapacitás?
vagy van újabb típusú ram notebookokba? melyiket ajánljátok?
Ezek mind jók az én notimba?(asus a6vm)
köszönöm a segítségeteket előre is!
Enjoy
[Szerkesztve] -
Terrorista
senior tag
Üdv
Erről a gépszörnyetegről van vmi infotok?
[link]
Ilyen áron nagyon jó vételnek tűnik. Tapasztalat, ha nem erről de hasonló notiról jöhet, akksi, mehanika, melegedés, kijelző stb. -
Enjoy
addikt
Hali van egy ASUS A6Vm notebookom, s szeretném bővíteni a RAM-ját 1gigával!
Nem igazán vágom a notebook témát, ezért kéne a segítségetek!
Láttam többféle típust: DDR-RAM, DDR-II..
Vki megtudná mondani, h milyent vegyek, ill. h hány MHz-eset!
Esetleg egy online boltot is ajánlhatna, hátha megtudom olcsóbban úszni!
Tippek is jól jönnének, h milyent vegyek, s milyent ne! esetleg márka beli különbség..stb!
MInden ezzel kapcsolatos infó, s felvilágosítást nagy szeretettel várok!
előre köszönöm:
Enjoy -
Geree
senior tag
Sziasztok!
Egy kis beszámoló az NSÉről, tapasztalatok:
Olvasva a fórumot a sok negatív tapasztalat ellenére kicsit félve elküldtem a gépemet szervízbe. Azt már most elmondom, hogy engem csak pozitív benyomás ért.
Múlt hétfőn jött érte a futár, szépen becsomagoltam a dobozába, címkézve elvitte átvételi elismervény stb...
Az nsénél azt mondták, hogy kb. egy hét lesz a javítás és ez így is volt.
A burkolaton volt 1-2 helyen repedés, az lcd zsanérja már nagyon laza volt, meg a billentyűzettel voltak apró problémák. Ezeket mind kijavították cserével. (persze kijelzőt nem cseréltek).
Egy hétre rá meg is érkezett a futár a dobozzal. (Lehet azért csak hétfőn, mivel hétvégén nincs futárszolgálat.)
Szóval egy szó mint száz engem semmi negatívum nem ért a szervizelés során, mindenkinek csak ajánlani tudom. -
törölt tag
Sziasztok!!!!
Van nálam egy ASUS A636N PDA. A probléma a következő...a múltkor a képernyőt szerettem volna beállítani az ''align screen'' képernyőkalibrálóval. Ez igazán nem sikerült, mert a képernyő közepén megjelenő célkeresztnél hiába nyomkodom a pálcával a képernyőt az nem ugrik tovább csak ha mellette nyomom meg akkor ugrik tovább....a képernyő sarkainál megjelenő célkereszteknél nincs probléma. Na most mivel itt az első a képernyő közepén lévő célkeresztnél nem érzékeli rendesen gondolom ezért dobál mndig vissza a kalibráló és kezdhetem előről a folyamatot. Jó a kézikönyv írja hogy lehet hogy többször is elvégezteti a gép velünk a folyamatot, de én már meguntam a tizedik próbálkozás után. Még jó hogy resettel ki lehet lépni a kalibrálóból.
Viszont most csináltam egy visszaállító ''clean-resetet'' és a gép nem lép be addig a windowsba még el nem végzem a kalibrálót rendesen. Mivel ez nálam most úgy néz ki hogy lehetetlen akkor mit is csináljak? Nem lehet esetleg kikerülni ezt a kalibrálót?
Segítsetek, mert így nem tudom használni most a gépet. -
-
Piton
tag
ASUS F3TC AP074-et hasznalt valaki mar ''huzamosabban''?
Nem lesz abbol gond, h normal hasznalatnal (nem komoly grafika stb) is melegszik eleg rendesen jobb oldalon a kez alatt? Teszi mindezt 220rol es aksirol levo uzemnel is... -
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #1728 üzenetére
Ha van pc suite-od, akkor elvileg van kapcsolat. Próbáld meg újrapárosítani az eszközöket.
Más lehetőség: mivel van PC Suite-od, a sajátgépben van olyan hogy Nokia Phone Browser, ott tudsz telefonról és telefonra is másolni dolgokat, nem kell küldözgetni.
Esetleg újabb pc suite (6.83)
[link]
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Természetesen nem lehet vele ilyet aláíratni, mert ő azt se tudja, mit visz. Nem a'la naturban kell odaadnod a gépet, be kell csomagolni! Fogod a gépet, körbevonod valami puha anyaggal és belerakod egy dobozba, hogy ne mozogjon. Olyan doboz kell, amire a futár rá tudja ragasztani a matricát (feladó, cím).
Az, hogy karcmentesen kerül-e vissza a gép, csak az NSE-től függ. Persze ha a visszárunál a doboz összevissza van nyomkodva meg lapulva, akkor a futártól is, de ilyenre nálam még nem volt példa. Egyébként NSE sem okozott ilyen szempontból csalódást. -
Tech
csendes tag
Sziasztok!
Segítségéteket szeretném kérni!
Holnap visszi a futár vissza a Laptopot garanciális javításra.
Azt szeretném megkérdezni, hogy mire figyeljek az átadáskor illetve lehet-e a futárral olyan papírt kitölteni , hogy a laptopot és az alkatrészeket karcmentesen átvettem.
Mert nem szeretném ha csupa karc lenne az egész laptopom.
Szerintetek irnak nekem ilyent vagy kérhetek ilyent?
Mire kell figyelnem?
köszi a válaszotokat előre is.
Tech -
hacsahu
csendes tag
Sziasztok!
Egy Asus-A6M tulajdonosa vagyok. Gyárilag az a típus amelyikben nincs Bluetooth csak WIFI. Érdekelne, hogy Bluetooth beépítése milyen kártyát igényel, vagy egyben van a WIFI karival együtt, csak az enyém nem olyan kari amelyik mind a kettőt tudja?. Köszi a segítséget. -
jani0625
aktív tag
na ott tartok hogy feltelepíteném a drivert de kéri hogy csatlakoztassam bt-t és nyomjok ok-ot.
hát én nyomok, de csak nem találja. Félek hogy beszart a bt -
jani0625
aktív tag
-
hzcs
senior tag
válasz
jani0625 #1721 üzenetére
Nokia a telefon? Nézd meg eszközkezelőben, hogy van-e portable devices menüpont és abban a telefon. De amikor villog az új hardver, eszközkezelőben valószínűleg ott lesz, és hol letiltja hol engedélyezi. Amikor le van tiltva, akkor gyorsan engedélyzed, és valószínű töbebt nem fogja kiírni. Talán.
Esetleg tegyél rá más progit, Toshibáé szerintem nem az igazi. Tegnap bluetoothon akartam megosztani a netet haver gépével (A6VA-Q025H), de amikor a PAN service-vel csatlakozni akarok, kékhalál-restart. Ráadásul a Toshibás driver nem érzékeli, hogy a telefonomon van COM port, és így alig működik valami a gép meg a telefon között. PC Suite megy, de mondjuk a puppetmaster és egyéb progik nem. Ráerőszakoltam a WIDCOMM drivert, azóta tökéletesen megy minden
Sárga fény? Ha az előlapi sárga fényről beszélsz, akkor az nem kékfognál, hanem wifinél világít!
Új Toshiba bluetooth driver megtalálható az asustreiber.de oldalon.
Most nézem nem is megy az oldal, forbidden.
Viszont itt van Toshiba oldaláról a driver: [link]
Sok sikert! -
jani0625
aktív tag
sziasztok!
erre varjatok gombot: az aláírásban lévő gépem van kb 1,5 éve, tegnap bluetoothon másoltam 200megát telefonra, és lefekvéskor úgy hagytam, reggel felkeltem és láttam nem fejezte be, nem volt kapcsolat. Azóta folyamatosan új hardvert talál: ports, toshiba bluetooth port. Telepíteni akarja, hagyom is, de mikor befejezi, kezdődik előlről. Eszközkezelő szerint megfelelően működik az eszköz. Asus honlapon nem találtam hozzá bt drivert.
és azóta nem műkszik a bt. a telefonom megtalálja a gép bt-jét,de csatlakozni nem tud és a sárga fény ami btkor ég, az se ég. na ilyenkor mi van -
piqla
őstag
Sziasztok!
Asszonykanak vettunk egy Asus a6m notebookot. Le szeretett volna jatszani egy mp3-at, mire azt irta ki, hogy nem talalhato lejatszo eszkoz/mas hasznalja/nincs is ilyen. Pedig elvileg fel van telepitve a driver packMi lehet a gond?
-
Patentcsávó
tag
Üdv!
Help pls...
A leendő notim: ASUS F3JR AP097
ATi X2300 nevezetű vga az alaplapi integrált vagy ''cserélhetős'' és mennyire gáz játékra(COD2, FIFA...)?
Bruttó 310 körül vesztegetik, ez reális érte?
Köszönöm a válaszokat
Patent -
hzcs
senior tag
Én adtam már le, adtak papírt is amin szerepel a feladó meg a címzett.
A szar dvd miatt én inkább a samsung-toshiba kooperációt szidnám, nem az Asust. Természetesen elismerem, hogy a szervíz kaki, ígérnek fűt-fát, és ugyanolyat raknak bele. Ugyanolyan= ugyanolyan szar. Én gépem már a holland szervízt is megjárta, kaptam a tsst ts-l532a helyett 532m-et, ami lightscribe képes. Mondanom sem kell, hogy lemez írására tökéletesen alkalmatlan a szerkezet, ezért inkább beraktam a polcra, és vettem bele egy másikat. Már a vinyót is kicseréltem, de azzal nem volt bajom, csak lassú volt nekem. 4200rpm 100gb helyett lett 5400rpm 160gb, a gyári meg ment usb rackbe.
Nem védeni akarom az Asust, de nekem bejöttek a termékei, és szerintem a színvonala is nagyobb, mint pl a HP-nak meg a Samsungnak. (Eddig ami volt és ami van ebből a 2 márkából, mind selejt) -
pzstm
titán
-
klevy
csendes tag
Sziasztok!
Notebook-vásárlás előtt állok, és mint sok mindenki, én is vacillálok.
Szinte csak ASUS-okat nézetem/nézek.
Ezekett néztem ki: ASUS A6RP-AP067(148.000) ill. ASUS A6F AP141 (200.000), Szinte minden tetszik a másodikban:
15,4''/T2350-1,86GHz/512DDRII/120//DVD S-multi (szánok bele még +memóriát), csak a VGA-val vagyok gondban! Intel 940GM van benne, és nem találok semmi leírást róla. Milyen ez a kártya? Elfutnak rajta még a játékok? Felér egy ATI X200-assal (ez van az olcsóbban)? A GO 6...-okhoz képest hol van???? Már szeretnék kétmagosat venni, és az intelhez húz a szívem. Elsősorban weblakszerkesztésekre kell, de jó lenne vele még játszani is ! Jó lenne, ha tudnátok segíteni, meg ha vkinek van tapasztala ezzel kapcsolatban, mindenképpen írjon.
Előre is köszi! -
Alvin_ti4200
félisten
A boltban ért az első kisebb csapás, ugyanis a két RAM slotból csak az egyikhez lehet hozzáférni anélkül, hogy az egész gépet szét kéne bontani, úgyhogy az egyik 512 megás modult bent hagytam, a másikat viszont kicseréltem egy gigásra, úgyhogy másfél giga RAM-mal tolom a VIsta Home Premiumot
Sajnálatos továbbá, hogy az integrált VGA-nak 128 megás lehet max adni, holott más gépeknél simán lehet 256-ot is
(bár ezt tudtam előre). Sajnos a ventilátor folyamatosan megy, de nem vészes a hangja, a gép netezés és mp3 hallgatás közben is langyos, ami örömteli. Egyszer már kaptam egy kékhalált IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL felirattal sajnos, azóta update-eltem a BIOS-t, meglátjuk mi lesz belőle. Ha van konkrét kérdé arra szívesen válaszolok.
-
padre71
tag
válasz
Alvin_ti4200 #1709 üzenetére
Gratulálok én is.
Nekem is erre fáj a fogam. Érdekelnének majd a tapasztalatok. Ha lesz időd esetleg beírhatnád ide a topicba. -
pzstm
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1709 üzenetére
Üdv!
Szép kis noti! Nagy vinyóval! Gratula hozá! Használd egészséggel! -
Alvin_ti4200
félisten
Beléptem a klubba egy A7M-7S037-tel
[link]
-
didros
senior tag
Sziasztok! Nagy szükségem lenne egy Asus 636N magyarításra. Tudna valaki küldeni nekem? Köszi előre is!
-
dabgergo
őstag
Az Asus A6RP-AP035-ra gondoltam ami az egyik boltban 145ezer volt, mindenhol máshol 200körül, de sajnos onnan elfogyott. De azért az a gép is érdekel. Hol annyi?
-
klevy
csendes tag
Sziasztok!
Notebook-vásárlás előtt állok, és mint sok mindenki, én is vacillálok.
Szinte csak ASUS-okat nézetem/nézek.
Ezekett néztem ki: ASUS A6RP-AP067(148.000) ill. ASUS A6F AP141 (200.000), Szinte minden tetszik a másodikban:
15,4''/T2350-1,86GHz/512DDRII/120//DVD S-multi (szánok bele még +memóriát), csak a VGA-val vagyok gondban! Intel 940GM van benne, és nem találok semmi leírást róla. Milyen ez a kártya? Elfutnak rajta még a játékok? Felér egy ATI X200-assal (ez van az olcsóbban)? A GO 6...-okhoz képest hol van???? Már szeretnék kétmagosat venni, és az intelhez húz a szívem. Elsősorban weblakszerkesztésekre kell, de jó lenne vele még játszani is! Jó lenne, ha tudnátok segíteni, meg ha vkinek van tapasztala ezzel kapcsolatban, mindenképpen írjon.
Előre is köszi! -
dabgergo
őstag
Köszi mindenkinek a váalszt! Tuti, hogy Asus notebook lesz és az is h nem az A6RP mert elfogyott abból a boltból máshol pedig nagyon dárga.
-
ML320
senior tag
Szétszedni, alkolos tisztítóspray... Ha csak kontakthiba, talán megoldható... Inkább szervíz, ha még sikerül is szétszedni, akkor még ott az összerakás
Mondjuk nekem van egy olyan ASUS-ból származó HDD-m, ami veszti az adatokat, partíciót. Berakom, beformázom, másnap nincs meg a partíció. Elkezdek rá másolni, írási hiba... Tesztek meg jónak mutatják...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest