Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis update az NSE történetnek:
Pénteken fogtam magam, és lementem Fehérvárra, megkerestem a Raktár u. 2-t, ami elvileg az NSE Hungária Kft címe. Meg is találtam, ez az Albacomp ipari telepe, ahol a portás nagyon kedvesem elmagyarázta nekem, hogy az NSE csak papíron van oda bejelentve, és telefonon kell őket hívni, csak úgy lehet őket elérni, többet ő sem tud, mert erre utasították a főnökei.
Ezek után felhívtam az NSE-t, ahol 3.-ra fel is vették a telefont, egyébként 45 mp zene után mindig megszakadt a vonal... A hölgy elmondta, hogy ügyfelet személyesen nem fogadnak, hanem csak futárszolgálaton keresztül lehet kontaktusba kerülni velük. Én mondtam neki, hogy csak a DVD-meghajtóval van problémám, meg amúgy sem akarom futárszolgálatra bízni a gépem, meg amúgy is fehérváron vagyok, de nem volt hajlandó megmondani hol vannak, illetve csak azt hajtogatta, hogy a főnökei utasítására azt kell mondja, hogy nem fogadnak ügyfeleket személyesen.
Ezek után felhívtam a fogyasztóvédelmet, hogy megteheti-e azt egy szervíz, hogy a bejelentett címükön nem érhetőek el, személyesen pedig nem lehet kapcsolatba lépni velük, de sajnos nem bíztattak semmi jóval... Ugyanis szerintük én, mint az ügyfél nem szabhatom meg hogy a szervíz hogyan dolgozzon, nem kötelezhetem őket arra, hogy jelen legyen a javítás folyamán stb. De illetékesség hiányában is inkább a területileg illetékes jegyzőhöz irányított, hogy kérdezzem meg, milyen működési engedélyt adtak ki a cégnek...
Jelenleg ennyit tudok, meg fogom keresni a fehérvári jegyzőt is hivatalos formában, illetve jogász ismerősömnél is még utána érdeklődök, hogy megteheti-e jogszerűen egy szervíz, aki ráadásul hivatalos és egyetlen márkaszervíz az országban, hogy nem fogad személyesen ügyfelet, mert ez így elsőre nekem igencsak egy fiktívnek tűnő cég eljárására hasonlít.
Akik már küldtek a futárszolgálattal laptopot szervízbe, azoktól kérdezném, hogy kaptak-e egyáltalán bármilyen papírt, elismervényt, hogy átadtak egy gépet, illetve, hogy ki veszi át, milyen cég képviseletében, stb?
Amit még meg fogok próbálni, hogy elküldöm szervízbe csak és kizárólag a kib@szott tsst dvd-t, meglátjuk mi fog történni... Ha ez sem jön be, akkor elmegyek a bécsi Asus szervízbe.
Asusról pedig a véleményem, hogy mint informatikusként, és mint egy informatikai cég vezető poziciójában dolgozó ember, ezentúl egy darabot sem veszek belőle, az egész ismeretségi körömben mindenkit kifejezetten el fogok tanácsolni az Asus termékek vásárlásától. Tudom, hogy egy ekkora céget rohadtul nem fog ez meghatni, de részemről ennyit tudok tenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Képregény topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Dell Inspiron 15 5518 /11.gen i5-11300H 24GB ram/512 GB SSD FHD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest