- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dajkogergely
csendes tag
Sziasztok! Új vagyok itt, remélem nem számít, azért jöttem mert az Asus A54C notebookommal valami nem okés...
Az első 15-20 alkalomnál tökéletesen működött, de mostanáig a webkamerák(ha USB-s, ha nem/gondolok itt a beépített kamerájára/) egyáltalán nem működnek: A LifeFramet amit nemrég tettem fel, a válasza az volt hogy valmilyen program használja vagy már használatban van(persze angolul), a cameroid, vagy különböző oldalak és a Skype sem veszik be, a skype például a "megszokott" üzenetet dobja ki: A videó nem indítható el, próbálja meg kikapcsolni az össze alkalmazást, amely használhatja. Na, hát pont itt merült fel bennem az, hogy 'na vajon mi használhatja?'... Feladatkezelőben semmi, szóval gondolom, hardverhiba. Eszközkezelőben eltávolítottam azt az Asus Webcam 2.0-át, így újratette, megint semmi. Driverek frissítése, semmi. Egy harmadik webkamera? Ez is semmi... nem tudom már, hogy mit csináljak, szervizbe száz (meg egy) százalék, hogy nem viszem, mert nem a sajátom és céges, mondjuk mentségemre szolgál hogy szerencsére nem nálam történt ez, de akkor is, valamit csak tenni kell, de hát tudjátok, a "tintahal először, a reményhal meg utoljára",ezért a ti segítségeteket szeretném kérni ezügyben.
Üdv,
dajkogergely
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Linux kezdőknek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest