Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kicker

őstag

ASUS M6-os notimat most felturbóztam, ki lett véve a 2 szar időzítésű 256os ram, és most kapott 1 db a-data 1gb ramot! a párját nem tudom érdemes-e megvenni, mert irodai alkalmazásra tökéletes, játszani meg a videokari miatt nem tudok... /még egy dvd-írót is kioperáltunk egy acerből, így már az is van :C /

de ki**tt mérges vagyok... mondom,most van ram, a 9100 igp megkapja a max 128mb-t 1gb-ből marad a rendszernek is, de ez a vkártya egy fostalicska, vagy a driverem nem nagyon jó... :( hasonlítási alapom:

asztali: 1700+os amd@2000mhz-n, 5900XT, 1gb ram
    noti: 1700 dothan, 896MB ram, 9100IGP 128MB ram/everestbe most látom: graf chip: 9200-es.... ami az 5900es nvidiához képest gyengusz../

c&c3-at néztem, aki látta a videoját az tudja, nagyon durván jól néz ki, amit az asztalim megközelít, és ahhoz képest a notin olyan mint ha a redalerttel nyomnám, grafikailag... :O :O

ez a geci energiatakarékosság egyébként olyan sunyi, nem tudom a noti mikor megy csutkán, mindig leveszi az órajelet, ha nincs terhelés... nem lehet hogy valami szarakszik?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák