Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Skynet

senior tag

Sziasztok!! Elnézést kérek a temérdek off-ért, de kissé túlfeszített a hangulatom :W

A lényeg: az eddig becsülettel és hibátlanul működő szeretett ASUS K52JR-SX101D gépemben eddigi észrevételeim szerint csak a JMicron JMC250 Ethernet lett agyhalott, semmire sem reagál, win reinstall nem segít, driver le-fel nem segít, driver felmegy és az eszköz a win szerint hibátlanul működik, a lan port állapot jelző ledek a notira kötött eszközön nem világítanak, utp kábel csere nem segít. A laptop villámot kapott (csattant is a gépben valami), valószínűleg a töltőn keresztül kapta, mert a kábelmodemmel volt ugyan összekötve, de a modem hibátlan és a noti hasát lekapva gyanús alkatrészt véltem felfedezni közvetlenül az akku csatlakozója mellett, itt a mellékelt kép róla, a szaga is kissé égett, de főleg a hálókari csatinál illetve a kártyaolvasónál lehet érezni. Szerintetek ez így mehet garanciába vagy szenvedjek a biztosítóval esetleg? Csak mert nemtom mennyire szokás félig villám vágta gépet garanciába küldeni, mikor kissé odakozmált szaga van, de mivel a gép láthatóan működik, csak az Ethernet nem megy, így félek a biztosító nem hiszi el nekem, hogy ez nem jó így :(

Szerintem kevés embernek telt olyan eseménydúsan a mai éjszakája, mint nekem és a fél utcámnak eme csodálatos kis Komárom melletti faluban. Az időjárás hetek óta nem normális, ezt mindenki tudja, de ez az egész szó szerint úgy jött mint a villámcsapás :U .
    Az semmi, hogy pár cucc elszállt, az is, hogy a fali üres konnektor aljzatban láttam átütni a szikrát a fázis és a földelés között, vagy az, hogy akkorát szólt a villám, amekkorát még életembe nem hallottam. Sőt összetehetem a két kezem, hogy én ennyivel megúsztam! Ugyanis az utcában tőlem pár házzal arrébb lakó 2 házba szó szerint becsapott a villám, az egyikbe csak szolidan, a tulaj el is oltotta a padlását., de a másik lakásba ahogy illik, a tetőgerincből egy kb. 1m hosszú szakasz ahogy volt eltűnt. A tető mondanom sem kell illetve a lakás egy része totálkárosra leégett, mire 35perc alatt kiértek a tűzoltók. Pedig az ipari park miatt nem 5 emberrel meg nem 1 kocsival dolgoznak, az éjjel csak hozzánk jöttek, arról már nem is beszéljünk, hogy nappali forgalomban szabályokat betartva 12-15perc alatt odaérsz a tűzoltókhoz, nekik éjjel szirénázva dupla ennyi idő alatt nem sikerült. :((( Az pedig, hogy 5 percig hívják őket az emberek, mire méltóztatják felvenni a telefont... ha nem lettem volna ott, el se hinném! :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés