- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!! Elnézést kérek a temérdek off-ért, de kissé túlfeszített a hangulatom
A lényeg: az eddig becsülettel és hibátlanul működő szeretett ASUS K52JR-SX101D gépemben eddigi észrevételeim szerint csak a JMicron JMC250 Ethernet lett agyhalott, semmire sem reagál, win reinstall nem segít, driver le-fel nem segít, driver felmegy és az eszköz a win szerint hibátlanul működik, a lan port állapot jelző ledek a notira kötött eszközön nem világítanak, utp kábel csere nem segít. A laptop villámot kapott (csattant is a gépben valami), valószínűleg a töltőn keresztül kapta, mert a kábelmodemmel volt ugyan összekötve, de a modem hibátlan és a noti hasát lekapva gyanús alkatrészt véltem felfedezni közvetlenül az akku csatlakozója mellett, itt a mellékelt kép róla, a szaga is kissé égett, de főleg a hálókari csatinál illetve a kártyaolvasónál lehet érezni. Szerintetek ez így mehet garanciába vagy szenvedjek a biztosítóval esetleg? Csak mert nemtom mennyire szokás félig villám vágta gépet garanciába küldeni, mikor kissé odakozmált szaga van, de mivel a gép láthatóan működik, csak az Ethernet nem megy, így félek a biztosító nem hiszi el nekem, hogy ez nem jó így
Szerintem kevés embernek telt olyan eseménydúsan a mai éjszakája, mint nekem és a fél utcámnak eme csodálatos kis Komárom melletti faluban. Az időjárás hetek óta nem normális, ezt mindenki tudja, de ez az egész szó szerint úgy jött mint a villámcsapás
.
Az semmi, hogy pár cucc elszállt, az is, hogy a fali üres konnektor aljzatban láttam átütni a szikrát a fázis és a földelés között, vagy az, hogy akkorát szólt a villám, amekkorát még életembe nem hallottam. Sőt összetehetem a két kezem, hogy én ennyivel megúsztam! Ugyanis az utcában tőlem pár házzal arrébb lakó 2 házba szó szerint becsapott a villám, az egyikbe csak szolidan, a tulaj el is oltotta a padlását., de a másik lakásba ahogy illik, a tetőgerincből egy kb. 1m hosszú szakasz ahogy volt eltűnt. A tető mondanom sem kell illetve a lakás egy része totálkárosra leégett, mire 35perc alatt kiértek a tűzoltók. Pedig az ipari park miatt nem 5 emberrel meg nem 1 kocsival dolgoznak, az éjjel csak hozzánk jöttek, arról már nem is beszéljünk, hogy nappali forgalomban szabályokat betartva 12-15perc alatt odaérsz a tűzoltókhoz, nekik éjjel szirénázva dupla ennyi idő alatt nem sikerült.Az pedig, hogy 5 percig hívják őket az emberek, mire méltóztatják felvenni a telefont... ha nem lettem volna ott, el se hinném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest