- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
Mr.Skynet #12676 üzenetére
Noh szóval...
Sokat olvasgattam az Asus jótálási feltételes dolgokat és mivel volt egy ilyen rész:
"Jótállási felelősség nem áll fenn, ha a kereskedő, vagy a jótállási javítások elvégzésével megbízott szerviz bizonyítja, hogy a hiba:
- külső elektromos zavar, baleset, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból
következett be."
Így hát felvettem a kapcsolatot a biztosítómmal, elég idétlenül álltak hozzám (Aegon) majd várhattam a szakértőjükre, hogy megvizsgálja a gépemet. Laza 1,5 hét alatt ma meg is érkezett és meglepően segítőkész / korrekt volt a faszi. Most úgy állunk, hogy 100% kártérítést ad a biztosító a gépemre, a gépem max értékét 125K-ban állapította meg, tehát max ennyit hajlandóak fizetni. Most az van, hogy vigyem szervizbe a gépemet, ha jótállás keretein belül nem javítják mondjuk a fent idézett rész miatt, akkor javítási árajánlatot kell kérnem a gépről, azt el kell küldenem a biztosítónak. És itt lepődtem meg, mert a biztosító nem kötelez rá, hogy a gépet megjavítsák, ez egy összeg a káromról és kifizetik nekem. Az már az én dolgom, hogy a gépet megjavíttatom-e a tőlük kapott összegből vagy marad félig hibásan.Szóval úgy tervezem a dolgot, hogy vinném szervizbe a notimat, ott nem is tagadnám, hogy bekapta a villámot, ezzel valószínű, hogy ugrik is a garim és most kicsit vicces, de nekem az lenne a jó, ha a szerviz minél kevésbé akarná javítani a gépemet (ők is így járnának jól) vagy legalább egy igen komoly összeget kérnének a javításért.
Kérdésem az, hogy mindegy melyik szervizbe viszem a gépet
- "FixDirect Kft. 1133 Budapest, Véső utca 7."
- "Cordon Electronics Kft. 1045 Budapest. Széchenyi tér 9. "Illetve van nekik ez a "+36-1-505-4561" számuk is, szólnom kell nekik, hogy vinném a gépet? Lehetne teljesen személyesen intézni a dolgokat (?), futár se kell meg hasonlók viszem én, csak minél gyorsabban haladjunk a dolgokkal. Mert ez a hibabejelentős oldaluk is érdekes, kezdve azzal, hogy nincs is K52 szériára lehetőségem szóval nem szeretnék neten levelezgetni velük 1 hétig mire történik valami
Help Me
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jó állapotú!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 16GB 512GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- Új Dell XPS 15 9530, 15.6" FHD+ IPS, i7-13700H, RTX 4060, 16GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest