- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bettina.s
csendes tag
Szeretnék csatlakozni a K52JE klubba. Részt veszek bármilyen gyilkos akcióban. SEGÍTSETEK LÉGYSZI! 3 kérdésem:
1. Írtátok, hogy a jumperrel való ügyködés a megoldás, de meg is csinálta közületek valaki és jó lett végre a gép utána?
2. A SATA 3 portba való átrakást nem próbálta ki senki? Az iastor 9 hibára az Intel ezt javasolja, vagy az IDE módra váltást (ami rajtam nem segített).
3. Azt is írták Asus fórumon, hogy a jumper beállítás megváltoztatása önmagában nem megoldás, csak a VGA trükkel együtt alkalmazva, de nem találom egyelőre, hogy mi az a VGA trükk, valaki tudja?
Utolsó reményem, hogy szétszedem a gépet, és úgy változtatok valamit..
Most ATI Catalyst nélkül, legújabb Intel driverrel (infupdate) + Intel MEI driverrel + Rapidstore-ral + 212-es BIOS-sal + iastor átállítva Parameters.Bad-re, így tudom használni, a 3 inteles driver (vagy mik ezek) nélkül akkorákat fagy, hogy áramtalanítani kell. Még biztos sok lehetőség rejlik az inteles driverek cserélgetésében, (Matrix storage, régebbi MEI driver és ezek variáció), de túl sok kedvem sincs, meg úgy látom, úgysem segítene.Így "CSAK"(!!) pár percekre fagy. Fagyások mindig vannak, nem csak pl filmnézés közben. Egyik partícióról a másikra való másolás sebessége 30MB/s, nektek is ilyen volt?
És még egy ötödik kérdés, hogy minden megvilágosodjon: Csak Windows fagy, vagy más oprendszek is? Mert mielőtt rájöttem, hogy K52JE hiba, azt olvastam, hogy az Intel a Microsoft-ot hibáztatja az iastor hiba miatt (de lehet, hogy ennek semmi köze a problémánkhoz)
Szervízbe vinni azért nem szeretném, mert most nem tudok egy hónapot várni (nincs másik laptop vagy pc), ráadásul Win7 nélkül (FreeDos volt rajta eredetileg) vettem, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy azt mondják, amiatt van.
Köszönöm előre is a segítséget, ha írtok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Synology NAS
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Használatra kész Lenovo IdeaPad 15IKB i3-8130u,4GB DDR4,FullHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest