- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
-
ro_bert17
őstag
-
Hooper
őstag
Köszönöm!
Megpróbáltam kiszerelni, de hiába van hozzá csavarhúzóm, bele van tépve az utolsó 2 az 5ből
Optikai meghajtója nincs, és külső se itthon (a kütyün van gyárilag települő XP, elindítottam de nincs javítás meg ilyenek csak reinstall.
A többit annyira nem értem
Shteer - hirens boot cd tud indulni USBről vagy külső HDDről?
-
vitezlejszlo
őstag
-
cocatamas
csendes tag
-
medek3
aktív tag
-
agent_k
őstag
-
medek3
aktív tag
-
ibazsb
tag
-
rekid
addikt
Megvan a hiba...

Ugy nez ki a Dlink-d524 es ithoni routerem route tablaja "ragadt" be .... az eddigi eszkozokkel ment vigan.. az ujjal (eee) nem.. kapott egy full resetconfigot es megy minden...
Én marha meg 3. Os-t telepitettem... ahhh.. 2. alkalommal szivom meg a router miatt...
Természetesen a netbooknak semmi baja...
Mondjuk tegnap is elgondolkodhattam volna mi a fenéért nem tudom megpingelni sem routerem annak ellenere hogy ip-t kapok tole... nyugalom szusza higgadt gondolkodás..

-
rekid
addikt
-
rekid
addikt
hmm másik titkositatlan linksys rouerhez gond nelkül felcsatlakozik

más: kapott egy win7 home-ot, a linux particiohoz nem nyultam amin elvileg ez a quick startos netezos képnézős dolog van. viszont most a gombjara ugyan ugy indul a win mint az on/off gombra. Kell vmi progit telepiteni? (egy s12 es lenovonal volt ilyen gondom de ott egy progit kellett telepiteni es utana ment)
Üdv -
ko9
addikt
-
Pet008
csendes tag
-
akom
őstag
-
Louloudaki
aktív tag
no, tapasztalatok: asus mo-t felhívtam, bejelentettem a hibát, még el se köszöntem és az ügyintéző rámbatyta a kagylót
szerdán betalicskáztam az árut hrp-hez, átvették, ok, ügyintéző srác helyesírás terén kihívással küzdött (táncsin mihály út, tartokzékok). amúgy már kész is, péntek estefelé jött mél róla, ha még munkaidőben megkaptam volna, ma már szaladtam volna érte.
remélem minden oké és végre tudok win7et tolni rá, ez az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál, így nem igazán tudtam használni tápkábel nélkül, hogy szó szerint fingom nincs az akksi töltöttségéről... -
rudeee
senior tag
-
longjoe
csendes tag
Nekem volt velük dolgom,sokan járnak oda szervizelni ezért egy kicsit várnom kellet.Garis ügyintézés amit a neten keztem intézni.Vállalási határ időre készlet a gép,és olyanokat is cseréltek ami nem lett volna garis,mert a használatból eredtek /tapipad gomb kopás/kértem a win matrica mentést megcsinálták.Hibája a gépnek háztörés a csukló pántnál.Comagolás a mibe vittem ugy kaptam vissza,tételes ellenörzés után.Ha visztek gépet csak azt kell vinni semmi mást Rendesen becsomagolva.Ha nem is voltak tulkedvesek,de igen gyorsan tették a dolguk,ami nálam pozitiv.Ennyi Ez a Véső utcai szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ASUS notebook topic
- (kiemelt téma)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szerdán betalicskáztam az árut hrp-hez, átvették, ok, ügyintéző srác helyesírás terén kihívással küzdött (táncsin mihály út, tartokzékok). amúgy már kész is, péntek estefelé jött mél róla, ha még munkaidőben megkaptam volna, ma már szaladtam volna érte.
remélem minden oké és végre tudok win7et tolni rá, ez az xp sp3 ritka trágya, nem ismeri fel az akksit és letölteni se tudok hozzá semmit mert nem talál, így nem igazán tudtam használni tápkábel nélkül, hogy szó szerint fingom nincs az akksi töltöttségéről...
Pyttawrx