Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
zilazil
üzenetére
Ez O.K. viszont ez mind játékosok ellen megy.
"A karriermód viszont nem más, mint egy rakás verseny egymás után, nincs sehogy összekötve (ergo offline bajnokságot szólóban nem lehet vele tolni).
Vagy félreértek vmit? :-/
B-type: "Nem kell tökölni
":-))
Inkább keresek vkit akinek megvan és belenézek share play-ben.
Szinte csak egyedül szeretnék menni,multira nem használnám.De a karrier módra is csak úgy van lehetőség,Sityisxt megírta.Köszi mindenkinek!
-
macy
addikt
válasz
zilazil
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, félreértés ne essék, abszolút az Assetto a favorit nálam vezetési élményre, nagyon jó vele menni. Most próbáltam a Mclaren P1 GTR-t Nordon, hát az brutál. Kikupálták most valamennyire az AI-t is, már legalább nem vacakol mögöttem, akár féktávon is lenyom. Eddig akkor se akart elmenni mellettem ha lehúzódtam, hogy elférjen. Volt, hogy direkt megálltam a pálya szélén, erre megállt az is.
Ja és ami nekem hiányzik, az az hogy nem lehet multiban AI-t betenni. Most hoghy javítottak rajta igazán megcsinálhatnák. Haverokkal szoktunk néha gurulni, de 3-an elég unalmas, nyilvános szeróra meg nem akarunk menni mások versenyét zavarni. Én se vagyok egy ász pilóta, a két haver meg mégúgyse. Már odáig süllyedtem, hogy megvettem a 2 hülyének az F1 2016-ot, aztán majd nyomunk valami bajnokságot
-
Elims
veterán
válasz
zilazil
üzenetére
Nekem az ai nem számítana.Nekem a lényeg az lenne,hogy ne csak annyiból álljon,kis bemutató,pici kis offline és nincs más lehetőség csak a más játékosok elleni versenyzés.
Erre nagyon sok idő kellene...
Akkor simán megvenném ha úgy lehetne vele játszani mint a legtöbb autós játékkal,megyek a gép ellen változatos pályákon,lehetne új kocsikat szerezni/nyerni/venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Synology NAS
- Witcher topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 1TB SSD RTX2060Super 8GB!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
"