Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
neilszab
őstag
A rengeteg segítség és paraméter miatt, szerintem ez azért problémás lenne. Gondold csak el, hogy a dinamikus pályatapadás, az állítható pályahőmérséklet, illetve a folyamtosan változó gumimodell miatt elvele nem összehasonlíthatók egymással a köridők érdemben... aztán ehhez jön még a gumi típus, ABS, TC, váltó, stability help, stb...
Ghost car meg delta time amúgy van, saját magadhoz tudod nézni magadat.
-
knbs
senior tag
Mindket megoldas nalam is jatszott, de megnezve a teszteket es a videokat a GT sokkal masszivabb stabilabb. Ahogy Akela is irta joval olcsobb is.
Ami nalam meg sokat nyomott a latban, hogy a GT-t kesobb barmikor meg lehet toldani egy fix szekkel, ha teszem azt kesobb meg is akad neki tobb hely.akela91 Nalad miert nyert ez a kormany? Irtad, hogy jo nagy es hogy halk, esetleg mas, ami mondjuk a TH vagy Logi ellen szolt?
Ha oszzeraktad dobsz fel par kepet rola? Johet privibe is, ugy is jo!
-
akela91
addikt
Nem igazán lenne mobilisabb, mert a szék az ígyis-úgyis itt van, ráadásul sokkal gagyibbnak tűnik nekem ez a playseat. GT Omega masszív, stabil, és több irányba dönthető - testre szabható, ráadásul sokkal olcsóbban...
Egyébként a lentebb linkelt szettem minden darabja úton van.
-
szacsee
nagyúr
Anno hasonlóval szemezgettem, de láttam akció közben és engem nem győzött meg.
Lehet amikor játszol nem veszed észre, de yt videónál láttam párszor, hogy a kormánytartó beremeg.
Anno próbáltam én is csinálni cockpitet igaz nem a legesztétikusabb még, de erre futotta.
Kerekeken gurul, összecsukva 1m x 0,7m és elég masszív. Poi régi cockpitjéről koppintottam a kormánytartót, amit még módosítani szeretnék és akkor marad úgy.
Itt egy telós elég rossz minőségű kép, de nagyjából ki lehet venni mindent.
Középen a kormánytartó nem zavar a vezetésnél?On is legyen... Silverstone setje van valakinek Gr A -hoz?
Előre is kösz! -
KaraDani
addikt
Nem lehet már kupont venni, most találtam meg a hirdetést már archiválva van.
(#486) Joshi : Szerintem egyik gyártó sem fog DFGT-nél jobb 900 fokos kormányt csinálni 50ft környékén. Maguk alatt vágnák a fát. Loginak nem érdeke, ott a DFGT- így annyiért árulják amennyiért akarják szinte. Esetleg a ha a thrustmaster előáll valami értelems dologgal... De szerintem ez van sajnos, és meg kell szokni, hogy mennyi az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NBA és kosárlabda topic
- Újabb videón nézhető meg a Soulframe
- Autós topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest